подлагам по два листа на ресорите на самурая и ги качвам над мостовете,може ли някой да ми каже от какво ще станат обеци и какво се подлага под ресьорите
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Сузуки Самурай - ресьорите над моста
Свий
X
-
Ако "обеци" казваш на това дето държи задния край на ресора (аз им
кзвам люлки) е много просто. Отиваш в скрападжийницата и си
харесваш някое по-дебелостенно желязо, режеш 8 еднакви парчета (аз задните 4 ги направих 3 см. по-дълги щото беше клекнал)
заваряваш ги всички заедно и на настолна бормашина ги пробиваш. Иначе ако не намериш става и с по-дебелостенен винкел.
Кажи как ще направиш щангата от сектора, защото и аз мисля да кача
ресорите отгоре, но не ми идва на ум как да я направя.99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
-
аз
като качиш ресоритенад моста,м/у тях и моста се родлага хяква плочка
Това го видях на един Самураи в Ботевград ,ще ротърся повече инфо от собственика и ще го споделя тук
(Без да ми се сърдиш:
в галериата ти гледах самурая,що не го пребоядисаш)888131021
Коментар
-
Няма смисъл защото се ползва само за лов и по гората. Сложих му
гуми 31х10.50 и обърнах джантите и трябва да го вдигна. Иначе за
лятото е азмислено пълно изкърпване и пребоядисване.
Иначе за щангата гледах едно предаване по дискавъри и я бяха
направили със чупка нещо като "S" , но ми се вижда доста слабо99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!
Коментар
-
Бате обеците са 1 към 1 от Москвич, даже са малко по дълги което е добре. А междо другото ще ти кажа че вдигането на ресорите над мостовете е пълна глупост от която няма никаква нужда. Оргиналните трябва да се шпренгнат, да се подложи по един- два листа за сметка на спомагателните и веждите да се изравнят с подкалниците. След това нямаш проблеми както с возията така и с влизането в големи ями.Питал ли си се като му вдигнеш толкова центъра на тежестта кой ще те държи да не се търкаляш на страничен наклон? Видях че си от София, и ако искаш мога да ти покажа моя и да споделя кво още ще му правя по окачването. Трябва да те уверя че го карам с гуми 31 и няма никакви проблеми. Моя тел е 0888 658 377. Успех!VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
...и едно сивикче за града...
Коментар
-
Бате обеците са 1 към 1 от Москвич, даже са малко по дълги което е добре. А междо другото ще ти кажа че вдигането на ресорите над мостовете е пълна глупост от която няма никаква нужда. Оргиналните трябва да се шпренгнат, да се подложи по един- два листа за сметка на спомагателните и веждите да се изравнят с подкалниците. След това нямаш проблеми както с возията така и с влизането в големи ями.Питал ли си се като му вдигнеш толкова центъра на тежестта кой ще те държи да не се търкаляш на страничен наклон? Видях че си от София, и ако искаш мога да ти покажа моя и да споделя кво още ще му правя по окачването. Трябва да те уверя че го карам с гуми 31 и няма никакви проблеми. Моя тел е 0888 658 377. Успех!VITARA, SAMURAI
FIAT PANDA 4x4 CABRIO
RENAULT ESPACE QUADRA
...и едно сивикче за града...
Коментар
-
Така както си подложил допълнителните листове,отиваш в първия
магазин за метали,Щом си от София най-добре Фори на бистришко
шосе и вземаш 1 м.П-Уайзен.Изтеглян не топлоогъван,дебелостенен.
Режеш,пробиваш отворите и качваш.Да ги качваш отгоре е безмислено
и не си струва главоболието,а и не постигаш нищо освен по-лесно
преобръщане.Ако искаш да видиш как е идвай 0888901433.Нито
режеш вежди нито правиш нови щанги.Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Re: .
Първоначално публикуван от GITSмерси за инфото ще ти се обадя да се разберем каде да доида да видя за какво иде реч
да конструираш нов джипВерно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар