Обява
Свий
Няма добавени обяви.
нов фен на Витара
Свий
X
-
До: нов фен на Витара
Поздрави за Витарката,какво ие перфектна е - и викаш започвасе със болеста
Коментар
-
Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнениеПоздрави за Витарката,какво ие перфектна е - и викаш започвасе със болеста

това че е перфектна не пречи на флекса и СОто
Коментар
-
Привет!
Харна е бе...ще и мяза калчицата...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Напротив - повече се нахъсва човекПървоначално публикуван от ГЕРО Преглед на мнение
това че е перфектна не пречи на флекса и СОто 
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
ПуканкаПървоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеОтвори си тема, направи снимки и ги качи да я видим.Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...
Коментар
-
ГЕРО, тук ако всички си пиехме хапчетата редовно, щяхме да караме автомобилчета със сини лампички по ауспусите, и музика като за 2 дискотеки.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
незнам какви хапчета да пия,но от както имам Витарата не слизам от неяПървоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнениеГЕРО, тук ако всички си пиехме хапчетата редовно, щяхме да караме автомобилчета със сини лампички по ауспусите, и музика като за 2 дискотеки.
,работя на 2км от дома,но по черен път е 5км .ха познайте от къде минавам( с тези дъждове
) а калта е лечебна
Коментар
-
Първоначално публикуван от ГЕРО Преглед на мнениеа калта е лечебна

Даа много е лечебнаа-- Лекува боя със ръждаа--
Коментар
-
То така се почва пролетта и моита беше такава хубава но от тогава колко пъти съм рязал от нея и колко ноиви железа съм заварил на местата на старите пласмаси после лебедка и накрая стигаш до махането на мокета за да може да се мие с маркуча и вътре
Коментар
-
колега аз почнах с мокета,а железата са нагласениПървоначално публикуван от павле Преглед на мнениеТо така се почва пролетта и моита беше такава хубава но от тогава колко пъти съм рязал от нея и колко ноиви железа съм заварил на местата на старите пласмаси после лебедка и накрая стигаш до махането на мокета за да може да се мие с маркуча и вътре
,но първо регистрация в Кат,и после "клъцни-срежи"
Коментар
-
Привет!Първоначално публикуван от ГЕРО Преглед на мнениенезнам какви хапчета да пия,но от както имам Витарата не слизам от нея
,работя на 2км от дома,но по черен път е 5км .ха познайте от къде минавам( с тези дъждове
) а калта е лечебна
Както се казва...в гората...калта пази боята...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Привет!Първоначално публикуван от Niki 76 Преглед на мнениеПуканка
Ники76...ами много готина бе...белишка...брааавос...като се поокаля малко още по добре...
Е. Абу
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
...бравос...
,но засега толкова ,следва минаване в КАТ ,и премахване на брони нови рошави гуми и.....
Коментар