Обява
Свий
Няма добавени обяви.
нов фен на Витара
Свий
X
-
До: нов фен на Витара
Поздрави за Витарката,какво ие перфектна е - и викаш започвасе със болеста
Коментар
-
Първоначално публикуван от bokostz Преглед на мнениеПоздрави за Витарката,какво ие перфектна е - и викаш започвасе със болестатова че е перфектна не пречи на флекса и СОто
Коментар
-
Привет!
Харна е бе...ще и мяза калчицата...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Първоначално публикуван от ГЕРО Преглед на мнениетова че е перфектна не пречи на флекса и СОто
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнениеОтвори си тема, направи снимки и ги качи да я видим.Каквато и машина да използвам за движение сред природата, най-приятно си остава ходенето пеш...
Коментар
-
ГЕРО, тук ако всички си пиехме хапчетата редовно, щяхме да караме автомобилчета със сини лампички по ауспусите, и музика като за 2 дискотеки.Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
http://www.cardomain.com/ride/2562837
Коментар
-
Първоначално публикуван от Kaskadiora Преглед на мнениеГЕРО, тук ако всички си пиехме хапчетата редовно, щяхме да караме автомобилчета със сини лампички по ауспусите, и музика като за 2 дискотеки.,работя на 2км от дома,но по черен път е 5км .ха познайте от къде минавам( с тези дъждове
) а калта е лечебна
Коментар
-
Първоначално публикуван от ГЕРО Преглед на мнениеа калта е лечебна
Даа много е лечебнаа-- Лекува боя със ръждаа--
Коментар
-
То така се почва пролетта и моита беше такава хубава но от тогава колко пъти съм рязал от нея и колко ноиви железа съм заварил на местата на старите пласмаси после лебедка и накрая стигаш до махането на мокета за да може да се мие с маркуча и вътре
Коментар
-
Първоначално публикуван от павле Преглед на мнениеТо така се почва пролетта и моита беше такава хубава но от тогава колко пъти съм рязал от нея и колко ноиви железа съм заварил на местата на старите пласмаси после лебедка и накрая стигаш до махането на мокета за да може да се мие с маркуча и вътре,но първо регистрация в Кат,и после "клъцни-срежи"
Коментар
-
Първоначално публикуван от ГЕРО Преглед на мнениенезнам какви хапчета да пия,но от както имам Витарата не слизам от нея,работя на 2км от дома,но по черен път е 5км .ха познайте от къде минавам( с тези дъждове
) а калта е лечебна
Както се казва...в гората...калта пази боята...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
.................................................................................................
Е. Абу
Коментар
-
Първоначално публикуван от Niki 76 Преглед на мнениеПуканка
Ники76...ами много готина бе...белишка...брааавос...като се поокаля малко още по добре...Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
Е. Абу
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар