Обява

Свий
Няма добавени обяви.

как се справя витарата с големите гуми

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: как се справя витарата с големите гуми

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение
    така вигждам че си мераклиая аз също съм и също с фалмастера белязвах и режех само че това е най малкото
    важното е да знаеш лимита аз ти го казах ако мислиш че влизам тук вав форума да дрънкам глупости се бъркаш.
    не искам да се натрапвам но това което си замислил да слагаш 33 на витара с алуминиев диф без да е завъртян дифа
    без усилени полуоси е пълно безумие това се казва лифт за пред кафето и точка.
    сега на мен киата също ми хъресва но там нещата са различни. все пак има редукторни мостове има няква база а ти е нямаш и не се слушваш кво пее радиото.
    отделен е въпроса тези мостове дали имат блокажи дали издържат тези гуми това са напреднал стадий който ти и аз не го владем но аз поне малко съм виждал някоя друга машина в действие така че си правя много лесно изводите кое държи и кое е пилене на пари за тунинг пред кафето

поздрави
    Прав си донякъде но все пак не вярвам Павката още утре да тръгне на траяли, а с 33" гуми няма никакъв проблем да си ходи по разходки . Аз съм с 32" и не ми пречи че съм само с лифт, без да завъртам дифа и с оригинални полуоски .
    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

На мен дифа си ми е още на оригиналното място нее пътувал надолу че да се налага да го въртя аз за да не го свалям надлолу отрязах калниците оригиналните и без друго не ми харесвха . Виш ако се наложи да го местя на долу ми е ясно как трябва да се направят нещата че да не се счупи нищо но точно този момент искам да избегна на този етап

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
        Прав си донякъде но все пак не вярвам Павката още утре да тръгне на траяли, а с 33" гуми няма никакъв проблем да си ходи по разходки . Аз съм с 32" и не ми пречи че съм само с лифт, без да завъртам дифа и с оригинални полуоски .
        А на Пънчево какво се случи с дифа ти

Коментар

Аз досга диф не съм чупил можеви бъркаш с някои друг

Коментар

Колега става въпрос за колегата ВОИД
            [U]Борис Найденов GSM:0888 433 804[/U]
            [LEFT][U]0887 754 767[/U][/LEFT]
            [LEFT][U]Jeep Cherokee XJ 4.0 Limited 2001 4.5" BFG A/T 32х9.5-16[/U][/LEFT]
            [LEFT][U]Ford S-MAX 2.0 2009[/U][/LEFT]

Коментар

всички сме чували за калмини а и вече кой ли не ги копира след като хората на лифт над +4см завъртат предния диф правят се усилени корпуси или подменят с чугинените дифове и усилените дизелови полуоски се за нещо ше е по траялите няма нито една витара ала бала аз така им викам хората ги тунинговат защото тук да смениш моста на една витара е лудост просто е много много много трудно да се леглизира .да не бъркаме пониятието селски траял и траял шампионат който си заслужава да идеш да гледаш на майна си райна.
              хора които карат в каталунския шампионат са вдигани ръцете от витари един няма с гуми над 235/75/15 е тези момци
              вече ичезнаха никой не е луд да кара с нещо което не става.
              то за разходка и един паркет става вапроса че паркета е ичеслен а една витара с 33 не е такаче ако не се направи добре е джипка за пред кафето.
              мисля да мирнясма да ве убеждавам в това което на вън са убедени почупете покарайте и ше се сетите за мен.
              поздрави

Коментар

Колега не се пали чак толкова много ние тук в българия нещата се ги правим добре и много здрави понеже никои няма излишни пари за метане по вятъра даже по някога ни излиза и доста ефтино защото всичко си правим сами недаваме пари за МАИСТОИ .
                А всички пием кафе кои на Витушка кои на Мургаш всеки сам решава за себеси .

Коментар

а ти ако мислиш че тук е по различо и даваме пари и е по розов живота се бъркаш тотално
                  говоря включително и Испанците не харчат изобщо и те си сделат всичко даже тук в форума на сузуки копираха вече един кит и си го суркат.момците които се захванаха на мен ми направиха и кормилен хебел дето никой до сега за едно джимни не е правил като изключа гърците но малко далеч ми идват.
                  поздрави

Коментар

Зенит много верни неща пише, но той и много е видял. Аз по темата искам да спомена, че за по големи гуми трябва и усилен съеденител, според мен.
                    Subaru Forester 2.0 S Turbo + Autohome Columbus = 4x4 Light Fast Camper
                    Drag Grand Canyon Daily
                    Faction Prodigy + Secura Fix + G3 Alpinist
                    LZ1JYM

Коментар

Съгласен съм бре, лошо няма . Важни са тия неща особено капачката на корпуса знам че се чупи сравнително лесно ... но ако не се ходи на траяли и оригиналните издържат .
                      Яворе, аз дифа го счупих зорлен бре НА СЪСТЕЗАНИЕ и то на заден ! ... верно ако беше със стоманена капачка щеше да издържи ама все пак на Павката витарата не е за състезания .

Зенит, проблема е че тук тия неща не се намират ... никой няма да ти даде само капачката на дифа, трябва да го купиш целия а той от гранд витара или от дизелова витара хич няма да е евтин а той е по важен от полуоските ... ти ако можеш да ми намериш полуоски за по 100-150 лв и капачката за 100-200 лв ги взимам веднага .

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                        Съгласен съм бре, лошо няма . Важни са тия неща особено капачката на корпуса знам че се чупи сравнително лесно ... но ако не се ходи на траяли и оригиналните издържат .
                        Яворе, аз дифа го счупих зорлен бре НА СЪСТЕЗАНИЕ и то на заден ! ... верно ако беше със стоманена капачка щеше да издържи ама все пак на Павката витарата не е за състезания .

Зенит, проблема е че тук тия неща не се намират ... никой няма да ти даде само капачката на дифа, трябва да го купиш целия а той от гранд витара или от дизелова витара хич няма да е евтин а той е по важен от полуоските ... ти ако можеш да ми намериш полуоски за по 100-150 лв и капачката за 100-200 лв ги взимам веднага .

това е друга песен и тук са кът но с удоволствие ако видя на моргата ше взема боя се че е невъзможно.
                        само че тук пичовете поне един така ми каза че редовно посещава и като има разглобява дифа тук си разглобяваш каквото ти кеф бате и така де взима си чугуненото прасе и на касата казва че е за сеат марбея незнам си кво така плаща
                        5-10-15 според некадърника на каса и пича си излиза добре уборудван.
                        поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от zenit Преглед на мнение

това е друга песен и тук са кът но с удоволствие ако видя на моргата ше взема боя се че е невъзможно.
                          само че тук пичовете поне един така ми каза че редовно посещава и като има разглобява дифа тук си разглобяваш каквото ти кеф бате и така де взима си чугуненото прасе и на касата казва че е за сеат марбея незнам си кво така плаща
                          5-10-15 според некадърника на каса и пича си излиза добре уборудван.
                          поздрави

А за намаляне на предавателното число какво се прави ?

Коментар

Бе за намалението по-добре се обърни към раздатка, дифовете на Витарата така и така са си бааая бавни в сравнение с други джипки, просто няма мАтор

Коментар

Първоначално публикуван от afterburner Преглед на мнение
                              Бе за намалението по-добре се обърни към раздатка, дифовете на Витарата така и така са си бааая бавни в сравнение с други джипки, просто няма мАтор
                              Оф не ми се занимава с тая джипка вече . Ще зимам гранд витарка 2.5 .

Коментар

Намери си с 2 литров двигател Като мощност е малко по-слабо, но е далеч по-дуракоустойчив и евтин за поддръжка двигател Най-малкото имаш 2 свещи по-малко, за пример

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X