Обява

Свий
Няма добавени обяви.

съвет за витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: съвет за витара

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
    Автоматичен блокаж на диференциала отзад
    LSD Limited Slip Differential - Диференциал с ограничено приплъзване. Ако те интересува повече ползвай търсачката има много писано във форума

Коментар

до колко витарата(дълга база) е проходима спрямо един опел фронтера да речем?

Коментар

Първоначално публикуван от to66ko7 Преглед на мнение
        до колко витарата(дълга база) е проходима спрямо един опел фронтера да речем?
        Първо недей да сравняваш СУЗУКИ с ОПЕЛ (това е обида за СУЗУКИТО).
        Второ СУЗУКИ имат големи традиции в 4х4 което неможе да се каже за ОПЕЛА.
        Трето ако попаднеш на читаво СУЗУКИ ще влагаш малко а ще караш много, а при ОПЕЛА читав или не, все ще си патиш.
        Успех с избора

Коментар

Интересно ми е ако бях задал този въпрос в раздела за Опел,как ли щяха да ми отговорят.
          По принцип нямам намерение да го юркам по много тежки терени ....ама знае ли човек
          Когато се кара по асвалт кое задвижване работи? -предното или задното,и кога е желателно да се включва двойното предаване?

Коментар

За разхода мога да дам пресен пример от днес София - Варна през ВТ, вкл малко из Вн, общо 60 лв газ / цена ОМВ 1.28/ Къса база, 8 кл
            Николай
            VITARA 1.6, 93 къса кабр
            КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Първоначално публикуван от to66ko7 Преглед на мнение
              Интересно ми е ако бях задал този въпрос в раздела за Опел,как ли щяха да ми отговорят.
              По принцип нямам намерение да го юркам по много тежки терени ....ама знае ли човек
              Когато се кара по асвалт кое задвижване работи? -предното или задното,и кога е желателно да се включва двойното предаване?
              Можеш да караш само на задно, а 4х4 желателно да се влючва когато вали дъжд, сняг или си по полянките и е кално или изкачваш големи баири(поне аз тогава го ползеам).
              Колкото до ОПЕЛА мисля че в който и раздел да попиташ (можеби без в ОПЕЛ) ще ти отговорят същотото.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X