Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Съвет за джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Съвет за джанти

Здравейте Колеги,
    наскоро се сдобих със Сузуки Витара 2.0V6 дълга база.Закупих си го от Германия целта ми е да го използвам предимно за лов.За съжаление джантите със които е във момента не са подходящи тъй като са по издадени навън и гъмите ми опират във задните вежди.Може ли някой да ми помогне със съвет за най подходящия размер на джанти които да си закупя и съответно гъмите като размер и височина които ще могат да поемат калниците ми? И от къде мога да си ги закупя?
    Ще съм ви благодарен ако някой ми помогне тъй като изобщо не съм наясно.

До: Моля за помощ

Първоначално публикуван от gerasim Преглед на мнение
    Здравейте Колеги,
    наскоро се сдобих със Сузуки Витара 2.0V6 дълга база.Закупих си го от Германия целта ми е да го използвам предимно за лов.За съжаление джантите със които е във момента не са подходящи тъй като са по издадени навън и гъмите ми опират във задните вежди.Може ли някой да ми помогне със съвет за най подходящия размер на джанти които да си закупя и съответно гъмите като размер и височина които ще могат да поемат калниците ми? И от къде мога да си ги закупя?
    Ще съм ви благодарен ако някой ми помогне тъй като изобщо не съм наясно.
    От къде си колега?

Имам джанти оригинални от Витара за продаване ако те интересува виж тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=35192 с тях сигурно няма да опира
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

От Симеоновград съм Хасковско.Но тия май са 15" и няма да ми станат.

Коментар

От Симеоновград съм Хасковско.Но тия май са 15" и няма да ми станат.
        Аз съм от Хасково да 15 са
        На пазара в Димитровград тази седмица имаше 16 цола .Дано да съм ти помогнал

Коментар

До: Съвет за джанти

След като си решил да я ползваш за лов най правилния вариант е да я повдигнеш а тогава няма да ти опират гумите . Търси Иван Попов .
          Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Я покажи снимки на джантите, може да направим пазарлък
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
              Аз съм от Хасково да 15 са
              На пазара в Димитровград тази седмица имаше 16 цола .Дано да съм ти помогнал
              Благодаря ти още тази седмица ще проверя, но къде по точно на автопазара или на другия където продават дрешки и разни други.

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                След като си решил да я ползваш за лов най правилния вариант е да я повдигнеш а тогава няма да ти опират гумите . Търси Иван Попов .
                Благодаря ти за съвета ,това предполагам ще отнеме време и някой който знае как да го направи. Иван Попов от къде е, тъй като аз съм от Симеоновград.

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                  Я покажи снимки на джантите, може да направим пазарлък
                  Ще ти изпратя още утре, а твоите 16 ски ли са.Макар че не съм сигурен дали искам да заменям,тъй като през останалото време мога да си го търкалям със тези джанти.Все пак ако имаш някаква цена прати ми и ти снимки на твоите джанти.

Коментар

Благодаря ти още тази седмица ще проверя, но къде по точно на автопазара или на другия където продават дрешки и разни други.
                    На автопазара, като влизаш се пада в ляво, където продават и гуми. Джантите са такива като на колегата Белата. Можеш да ги видиш в темата: " Витарата на Белата", тези дето сега ги е сложил на джипа, на 4 страница долу или някъде там

Коментар

Ще ти изпратя още утре, а твоите 16 ски ли са.Макар че не съм сигурен дали искам да заменям,тъй като през останалото време мога да си го търкалям със тези джанти.Все пак ако имаш някаква цена прати ми и ти снимки на твоите джанти.
                      Немм мойте са 15" ама си мисля за някакъв пазарлък ако намериш други.Искам снимки и да кажеш какво е ET на джантите
                      pach@abv.bg
                      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                        Немм мойте са 15" ама си мисля за някакъв пазарлък ако намериш други.Искам снимки и да кажеш какво е ET на джантите
                        pach@abv.bg
                        Здравей колега Намери ли джанти ?

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                          Здравей колега Намери ли джанти ?
                          Още не съм,тъй като не мие останало време да отида до пазара.Ако имаш нещо впредвид ми кажи.

Коментар

Още не съм,тъй като не мие останало време да отида до пазара.Ако имаш нещо впредвид ми кажи.
                            Нямам впредвид колега просто питам ако искаш звъни на този номер и питай дали имат 0887558177 Емо се казва момчето

Коментар

От лада нива стават но с по-тесни гуми.Нови са по 60-70лв.Пробваи първо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X