Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблем с дебитомера на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Проблем с дебитомера на Витара

За съжаление не можах да намеря буксата за диагностика ,на нито едно от двете места които прочетох ,че трябва да бъде. Баща ми днес се прибира с джипа и пак ще гледам .Ако успея да я открия , ще проверя какво ще покаже. Доколкото четох , би трябвало буксата да е до акумулатора , защото е 97 година произведена , но не можах да я намеря , погледнах и вътре в краката , но и там не я намерих.Но не съм и гледал кой знае колко сериозно защото беше на тъмно с един прожектор.

Коментар

Колеги имам нужда от съвет!Тъй като от както съм купил колата от подписа ми е с гръмнал дебитомер,но реших да реша проблема като взема нов(здрав).След монтирането запалих колата и чека изгасна след 1-2 сек.Покарах я няколко дни и всичко си беше ок докато колата не престоя седмица без да е палена и в момента в който я запалих чека пак светна и след самодиагностика познатата грешка 34.Стъклената пръчка в дебитомера е здрава и незнам къде да търся проблема ?

п.п Сега ходих и откачих акумулатора за 10 мин и след като запалих грешката я няма.Да ходя ли някъде където имат софт да я трият или с откачането на акумулатора съм си решил проблема ?
      Последно редактирано от Петков(Sidekick); 25-01-14, 15:55.
      YAMAHA RAPTOR 700R

Коментар

Повдигам темата с идеята поста да ми е от полза за някой, чудещ се по темата . След размотаване по еконти и морги и къде работещи, къде неработещи дебитомери, си поръчах китайски от aliexpress. Бях малко резервиран към тая поръчка, защото я пристигне цяла (въпреки, че до сега при поръчки от Китай съм нямал нищо повредено), съмняваше ме и дали ще докарва правилните стойности, но викам ще рискувам. Интересното е, че получавам и една година международна гаранция, каквото и да значи това ... Дебитомерът ми е с 3-те пина, но вероятно и от другите ще има. Пристигна за около 20 дена, цял и правилно работещ (мерих го и сравнявах с данните от autodata) и всичко това за 36$ или към 60 лв, без да е минавал митница. Та всеки може да направи сравнение в цените, според мене си заслужаваше чакане и парите.

Коментар

Изкара половин година и изпуши, същия - 3 пинов. Клеймих, изпратиха ми нов. Стои си опакован, защото междувременно си купих оригинален, втора ръка. Т'ва преди две години време.
          Харесвам хората с претенции. В повечето случаи са ужасно забавни.

www.facebook.com/BgOffroadPhotographer

Коментар

Хм интересно, ще го имам в предвид. Като го купувах никъде не срещнах такова мнение, таа така - реших да рискувам. Времето ще покаже де.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X