Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на Витара - моля за малко помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Лифт на Витара - моля за малко помощ

Първоначално публикуван от silistra_vitara Преглед на мнение
    Имам 1 питане,вярно ли е че ако го направя за офф роуд, както ми казахте ,возията му ще се промени много и ще стане като чук в градски условия (в улици с дупки).
    Наистина вози по-твърдо, но пък кефа е по-голям. Караш в града, а усещаш тръпката на офроуда . Обади се, като идваш в София, да те повозя и ще усетиш сам разликата.

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
      Наистина вози по-твърдо, но пък кефа е по-голям. Караш в града, а усещаш тръпката на офроуда . Обади се, като идваш в София, да те повозя и ще усетиш сам разликата.
      Хмм, моята пък вози даже по-меко.Отзад съм съм с газови амове от тойота и определено има разлика в сравнение с преди
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Днес се натъкнах на тези гуми като шарка.

и каиманите само, че такива не сам намерил ,с кои ще е наи добре витарата и тези амове на 3 та снимка, дали ще се саберат от долу
        SUZUKI VITARA 1.6 full injection

Коментар

и каийманите, само, че такива не съам намерил. ,Сс кои ще е найи-добре витарата и тези амове на 3-та снимка, дали ще се съаберат от долу
          За каква упетреба ти трябват? Най-добре на външен вид или като проходимост в гората? С кои гуми ще е по-стабилна или с кои гуми ще вдига по-голяма скорост?
          Какви са размерите на гумите? А на амортисьора?
          Дай ни малко по-подробна информация, моля!
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Няма да ти се сьберат тея амове отдолу колега,дай аз да ги купя, a
            LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
            Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Амовете не са мои,но питам за да знам, дали да си взема такива.Гумите ме интересуваше кои са най-добри за кал или гора и леко асфалт из града.Не сам ги купил,но си мислех за 205/70/15 незнам препорачайте вие.

Коментар

Щом ще я вдигаш какви са тези мизерни гуми Та то по-големи(225/75/15) влизат в стандартна витарка
                Сложи 235/75/15 или по големи
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Добре.Няма ли да са много широки и тежки за да ги таркаля двигател 1.6

Коментар

Добре.Няма ли да са много широки и тежки за да ги таркаля двигател 1.6
                    Аз съм с такива, никакви ядове.Според мен това е оптималния размер за Витара.Добри беше с 31" Кобри и при много кал идваше слаб мотора.
                    DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
                      Аз съм с такива, никакви ядове.Според мен това е оптималния размер за Витара.Добри беше с 31" Кобри и при много кал идваше слаб мотора.
                      Дълга тема Ванка ... много дълга, не може да се изчерпа с 1 изречение .
                      1.6 мотора на витара е куц кон обаче за 960 КГ с лек тунинг става звяр . 31 кобри ми идваха значително по тежки и много по трудно ги въртеше в сравнение с 30" пак кобри . Много критично, точно на границата на нормалното шофиране и якото натискане . С 2 думи си прав . Оптималното и според мен е 235/75/15 .
                      Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Първоначално публикуван от v0id Преглед на мнение
                        Дълга тема Ванка ... много дълга, не може да се изчерпа с 1 изречение .
                        1.6 мотора на витара е куц кон обаче за 960 КГ с лек тунинг става звяр . 31 кобри ми идваха значително по тежки и много по трудно ги въртеше в сравнение с 30" пак кобри . Много критично, точно на границата на нормалното шофиране и якото натискане . С 2 думи си прав . Оптималното и според мен е 235/75/15 .
                        А ти защо не споделиш впечатления от твоите асфалтови 32"?

Като се има предвид, че 8 клапановият е още по умрял, как ви се вижда идеята за леки 31" нерегенерати с не толкова агресивна шарка(някакви АТ)
                        о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Днес се сбогувах с моята витара завинаги. Дълго време ме нямаше, тъй като претърпях ПТП и витарата ми я купиха за части, за друго не ставаше .Сега се замислям за витара къса база, но твърд таван

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                            А ти защо не споделиш впечатления от твоите асфалтови 32"?

Като се има предвид, че 8 клапановият е още по умрял, как ви се вижда идеята за леки 31" нерегенерати с не толкова агресивна шарка(някакви АТ)
                            Ако ще се кара и на асфалт максимум 30", иначе само за офроуд може и 35" да се сложат няма ядове .
                            Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Днес се сбогувах с моята витара завинаги. Дълго време ме нямаше, тъй като претърпях ПТП и витарата ми я купиха за части, за друго не ставаше .Сега се замислям за витара къса база, но твърд таван
                              Мойте съболезнования за машинката. Защо не каза, че я продаваш на части?
                              Важното е, ти да си добре, а нова ще намериш, пък ако ти трябва помощ - "искай и ще ти се даде, питай и ще ти се отговори".

ПП Как я потроши пущинката?
                              Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                              0888 315 794
                              LZ1UPI
                              A1 (Rh+)

Коментар

Привет!
                                Лошо...найстина много лошо...
                                Важното е ти да си жив и здрав...
                                Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                                .................................................................................................
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X