Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Лифт на Витара - моля за малко помощ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Лифт на Витара - моля за малко помощ

Та, искам да попитам, как да си вдигна витарката малко? Височината и и какво още мога да направя по нея. Дайте идеи и обяснения защото почти нищо не схванах от темите до тук. Ето я и нея:

Моля помогнете. Начинаещ съм, а искам кат батковците да съм и аз
    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 14-07-08, 22:10. Причина: лош правопис
    SUZUKI VITARA 1.6 full injection

До: Лифт на Витара - моля за малко помощ

Аре бе хора. Знаете всичко, а нищо не казвате. Всеки трябва да започне от някаде...
    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 14-07-08, 22:11. Причина: лош правопис

Коментар

Ако искаш нещата да са както трябва, обади се на Иван Попов.Той е човека, който ще ти обясни и покаже всичко за Витарата
      DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
        Ако искаш нещата да са както трябва, обади се на Иван Попов.Той е човека, който ще ти обясни и покаже всичко за Витарата
        О'к, ама къде да го намеря във форума?
        Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 14-07-08, 22:12. Причина: лош правопис

Коментар

Първоначално публикуван от PACH Преглед на мнение
          О'к, ама къде да го намеря Иван Попов?
          Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 14-07-08, 22:12. Причина: лош правопис

Коментар

0886 706147 - Иван Попов
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Добре, ами във форума няма ли го? Ще ми е по-лесно, защото аз нямам никаква представа от такива работи и би ми било по-лесно за обяснение.
              Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 14-07-08, 22:13. Причина: лош правопис

Коментар

Първоначално публикуван от silistra_vitara Преглед на мнение
                Та, искам да попитам, как да си вдигна витарката малко? Височината и и какво още мога да направя по нея. Дайте идеи и обяснения защото почти нищо не схванах от темите до тук. Ето я и нея:
                Аре бе хора. Знаете всичко, а нищо не казвате. Всеки трябва да започне от някаде...
                О'к, ама къде да го намеря във форума?
                О'к, ама къде да го намеря Иван Попов?
                Добре, ами във форума няма ли го? Ще ми е по-лесно, защото аз нямам никаква представа от такива работи и би ми било по-лесно за обяснение.
                Колега, оправи си правописа. От шесте поста, които си написал от както си сред нас, и в шесте ти имаше един куп грешки и то фрапиращи. Не искай прекалено много, всичко е описано както трябва във форума, а ако не ти се полагат усилия в четенето, така както и в писането, това е друг въпрос. Постарай се малко.

П.С. Пиша тук, защото все още нямаш право на лични съобщения.

Коментар

О'к,ще си взема поука от забележката ти.И все пак какво ти е мнението за машинката ми ? Ще стане ли да са повдигне малко и да са вкара малко вид.
                  Др. ми питане е кога ще имам достъп до ЛС?

Коментар

Отзад пружини от вартбург,амове от опел омега.
                    Отпред подложки на пружините и фланци на амовете....
                    Пробвай да видим какво ще стане...

Коментар

О'к,ще си взема поука от забележката ти.И все пак какво ти е мнението за машинката ми ? Ще стане ли да са повдигне малко и да са вкара малко вид.
                      Др. ми питане е кога ще имам достъп до ЛС?
                      Витарката ти може да стане супер. Виж моята каква беше и каква стана. Това е моята тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=21828
                      Ако започнеш твоята, ще разчитаме да публикуваш снимки от процеса. Съвети, от мен и от колегите можеш да получиш винаги.

Сега да ти отговоря на въпроса. Право на ЛС и пълноправен участник в портала ще станеш като направишш 20 мнения. Имай малко търпение, всички сме минали по този път.

Относно повдигането. Приготви 2000 лева за най-належащите неща и Витарата ти ще добие вид. Първо: Намираме ти подходящи гуми. Кобрите са около 160 лева броя, но има и по-скъпи. Всичко е до финанси. Второ: Поръчваме ти фланци-200 лева. Трето: Запазваш си ден за посещение при Иван Попов и оставаш една вечер да разгледаш София. На следващия ден пътуваш с "новата" си машина към Силистра. По-натам е лебедка, брони и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
                        Отзад пружини от вартбург,амове от опел омега.
                        Отпред подложки на пружините и фланци на амовете....
                        Пробвай да видим какво ще стане...
                        Не разбрах, какво е това амове от опел омега.
                        А между другото,аз не искам да става джипането ми пълно офроуд машина, ами само понякога за удоволствие не редовно, катко повечето от вас не че не искам и това ,но за сега не мога да заделя толкова пари за нея. Ако може някои по евтиничък вариант, освен за гумите като за начало ще е супер.

Коментар

Колега прочети внимателно темите за витара пак ,и ако не ти стане ясно какво да направиш по добре не се захващаи да се мъчиш сам а я закараи да ти я направят . Излиза доста по скъпо но пък не се занимаваш с нищо само ще си караш . На моита отзад сложих пружини от варбург втора употреба амортисиори от опел омега газови направих подрожки на веобразната щанга 55мм. за да не стои шарнира под напрежение това е за задния мост на предния мост сложих кит които е патент на Иван Попов . Апсолютно всичко съм си монтирал сам и мога да ти кажа че е страшно много работа която изисква доста познания и свободно време .

Коментар

АМ= амортисьор

Коментар

Имам 1 питане,вярно ли е че ако го направя за офф роуд, както ми казахте ,возията му ще се промени много и ще стане като чук в градски условия (в улици с дупки).

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X