Почна да ми дотяга от процедурите за да качиш една снимка ... Пробвам за последен път и ако не стане .. Баста!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Подобрения и ремонти по Самурая
Свий
X
-
Вчера снимките се виждат,днес не ...какъв е проблема незнам!
Почна да ми дотяга от процедурите за да качиш една снимка ... Пробвам за последен път и ако не стане .. Баста!Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
-
С какво е заварявана клетката?Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
Просто ме интересуваше дали е с МИГ или ВИГ машинка, защото в едно щатско предаване за тунинг коментираха, че при тях по закон трябвало да се заварява само с ВИГ, демек на аргон. А що се отнася до булпауър-а, сигурно точно от теб са взели онова, "тестваното", което ми пратиха преди години за смяна на мълчаливото, понеже и моето е от тоя модел - синьо, с капаче, две врътки и дисплей.
-
Те старите хора са казали " На калпав к.р вълната ми пречи" . Та не се оправдавай ,че не работи ... на всеки работи пък твойто не !
П.п. моето е с три врътки ,едно копче и дисплей ... щото съм с връзкиПоследно редактирано от New hope; 26-03-23, 16:23.
-
Дрън-дрън! Писах в друга тема, че първото, което ми пратиха, изобщо не пожела дори да светне след включването, камо ли да почне да заварява.
-
-
Моето Mig 250l го взех януари 2015 година и до сега съм сменил два пъти шланга. Имам и 280-ка от Асен с която заварявам само алуминий и нераждавейка. Нямам никакви проблеми с двете машини!Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар