Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подобрения и ремонти по Самурая

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: И аз да се похваля че си купих SAMURAI

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
    Има течове на масло колега,а това ме дразни много Искам да погледна и съеденитела в какво състояние е мразя да закъсвам нейде от недоглеждане
    Е, значи не работи както трябва Приятен, бърз и евтин ремонт ти пожелавам.
    Ако не свършва добре, значи не е свършило!
    0888 315 794
    LZ1UPI
    A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
      Е, значи не работи както трябва Приятен, бърз и евтин ремонт ти пожелавам.
      Ами тъй съм решилпосле да ми е мирна главата
      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
        Ако едно нещо работи - не го поправяй! Това си е основна аксиома и в живота и при самураите .
        ТУК съм 200% съгласен с теб.
        Ако търсих от къде чука и защо ПОНЯКОГА прекъсва двигателя, означаваше да стои разглобен в гаража. ВЕЧЕ ми писна да го поправям. сега само карам без да го жаля. Още си карам с клона в радиатора и понякога доливам като намалее водата.
        Последно редактирано от Kaskadiora; 27-01-09, 01:41.
        Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
        http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Самурайката се здоби с нова предна броня ,не е боядисана, но след направата на степенките и задната броня ще си получат и заслужената боя
          Монтирано е и ел. охлаждане на радиатора ,но него не съм го снимал
          Прикачени файлове

Коментар

Екстра е станал самурая, много кефи!!!

Коментар

Браво.постарал сисе и е станал супер. ще е идеален и за хард разходки.
              тел.0878908334-ИВО:roll:

Коментар

Първоначално публикуван от speed750 Преглед на мнение
                Работата по окачването върви с пълна сила ...
                Дай малко подробности (ако не е секретно ). Всички показват крайния резултат, а как точно става, само "стари баби" знаят.

Планки за ресорите върху моста - как са направени и с какво са заварени - оксижен, електрожен? Старите (под моста) изрязани ли са или си стоят?

Нови U- болтове - от какъв материал трябва да са?

Освен фланците на карданите съм чел и за завъртане на моста. Колко и как се преценявава това?

И последен въпрос - удовлетворява ли те крайния резултат, освен, че не опират гумите, и че на гаджетата трябва да помагаш при качване, има ли реално друг положителен ефект?
                По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
                  Дай малко подробности (ако не е секретно ). Всички показват крайния резултат, а как точно става, само "стари баби" знаят.

Планки за ресорите върху моста - как са направени и с какво са заварени - оксижен, електрожен? Старите (под моста) изрязани ли са или си стоят?

Нови U- болтове - от какъв материал трябва да са?

Освен фланците на карданите съм чел и за завъртане на моста. Колко и как се преценявава това?

И последен въпрос - удовлетворява ли те крайния резултат, освен, че не опират гумите, и че на гаджетата трябва да помагаш при качване, има ли реално друг положителен ефект?
                  Здравей колега И аз като тебе питах и накрая като се захванах ,всичко си дойде на място(и на джипката и в главата ми)
                  Планките на моста -от П профил(5 мм.дебелина), заварени с СО апарат, старите планки не са изрязани с изключение на предна дясна (щото не става системета ,понеже от там почва дъгата на дифа)
                  Нови U- болтове-прави ги майстор :
                  -първо на струг направи шпилките ,резбите и гайките
                  -после ги огъна по шаблон и закали в масло
                  за цена ми струваше 120 лева за 8 бр.
                  За фланците на кардана-гледаш ъгъла на каретата ( като ми хареса и затегнах скобите за мост)
                  От снимките които съм побликувал ,се виждат доста подробности
                  Прикачени файлове
                  Последно редактирано от New hope; 10-02-09, 08:21.

Коментар

Хора, хораааааааа пак откривате ТОПЛАТА ВОДА. Купете си бойлер!!!
                    Има толкова сайтове, където всичко е изчислено, обяснено и показано.
                    Ето примерно Rocky road.
                    Suzuki SJ 410 Samurai, 0888 199 658 - МСС - Варна и близката околия.
                    http://www.cardomain.com/ride/2562837

Коментар

Абе то не е ли магията в откриването на топлата вода

След поредната ми "проба-грешка" мисля че е хубаво да помислиш как да "подпреш" моста с една щанга от купето. При "големите" го има стандартно. Щото при последната разходка при една среща с бабунка на пътя в бързината , моста изкаше да бяга като направо изхвърли тампоните от обицата и се наложи да го изоставим
                      088455338две
                      "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                      Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от Jivko Преглед на мнение
                        Абе то не е ли магията в откриването на топлата вода

След поредната ми "проба-грешка" мисля че е хубаво да помислиш как да "подпреш" моста с една щанга от купето. При "големите" го има стандартно. Щото при последната разходка при една среща с бабунка на пътя в бързината , моста изкаше да бяга като направо изхвърли тампоните от обицата и се наложи да го изоставим
                        Проблема ти е на друго място.Самураят конструктивно не трябва да има панхард,не при всички големи го има.Основно се намира при тези с линково окачване.Виж си резбите на осовите болтове на тампоните.
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Днес нагласих буферните тампони отзад и малко се почекнахме на купа пред нас
                          Прикачени файлове

Коментар

Малко снимки на Самурайката
                            Прикачени файлове

Коментар

Поздравления колега,Самурайката много радва и е готова за битки!
                              Поздрави!
                              LZ2IZ,DUTY for DUTY[/B] PAJERO 3,5 v6
                              Анти-социалното поведение е признак на интелигентност в един свят, пълен с конформисти!

Коментар

Да се похваля пак
                                Самурайката се обзаведе с нови гуми и джанти , които му стоят и стъпва по добре
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X