Обява

Свий
Няма добавени обяви.

един бъдещ проект

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: един бъдещ проект

Ето моя градски какво направи:
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=23905
    Със сигурност не е повече от 3000 лв, най-скъпото са джантите и гумите.
    А вие за какви амортисьори за по 500 лв. говорите и как решихте че 38" за 800-900лв. ще влезе във фабричния калник на Самурай, незнам.
    99 WJ V8, 5" lift long arm, 35"...
    It's a Jeep thing - you wouldn't understand..!

Коментар

Малко грешка, но не винаги трябват много пари. Поогледай се оттук оттам и винаги има решение.
      Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 08-07-08, 21:50.
      sigpicаз съм шефа на боклука и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време

Коментар

Първоначално публикуван от Николай Малинов Преглед на мнение
        и как решихте че 38" за 800-900лв. ще влезе във фабричния калник на Самурай, незнам.
        Къде ме видя да пиша за вкарване на гумите в заводския калник? И малко ми е чудно, дали Самурая с оригиналния си двигател, ще може да завърти/развърти тежки гуми, пък били те и 33, а не 38"!

Коментар

Първоначално публикуван от kolonal Преглед на мнение
          Стояне, много ми е интересно какъв ще е този боди лифт, за да стане като самурая на снимката. Ако е за 5 см, и грам няма да се доближи до този като визия. И гумите, като ги гледам са поне 38, че може и нагоре да са.
          Не знам, но човека казва че иска визията да е подобна. Също така е ограничен от средства, а и не държи на офроуд възможностите, демек иска пичеловка(Дяволе къде ми я вкара тая дума в главата). Аз не виждам по-евтино и лесно решение от един боди лифт СПОА си е играчка, която той едва ли иска
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Всъшност аз не разбрах каква точно е целта на колегата да прави както каза Стоян пичеловка или да прави проходима машина това което е показал той опредлено е от втория тип и си иска доволно много средства и време за три бона подобен проект е неосъществим според мен във вида в който иска колегата.
            ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
            тел.088четири 9едно9 4нула4
            -------------------------------------------------------

Коментар

Да, за това ставаше дума момчета. Стана ми ясно, че за да се направи като зеления звер ще трябват повече пари.
              А иначе, на колегата "mishelmoto" самурая ме кефи, само по-широки гуми, височината е екстра и ми допада. Надявам се да се впиша в тия 3 -3500лв с подобен проект като на колегата, но пак искам да попитам за двигателя. Да го сменям ли и ако ДА с какъв и горе-долу да ме ориентирате със суми за нещата?
              Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 08-07-08, 21:52.

Коментар

То добре с тия пари да се закупят гуми джанти и прочие.
                Но нали и трябва някой да ти ги сложи.

Коментар

Точно за това питам. Да ме ориентирате малко с цени + работа за по-сложните неща.
                  Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 08-07-08, 21:53.

Коментар

Пич, ще ме извиняваш, ама мисля, че се захващаш с непосилна за теб задача. При изработването на подобна машина и дребни на прьв поглед детайли са си сума. За нерви и пот, докато напаснеш нещо, да не говоря. Дори и да имаш информация как да го направиш, така че, ако нямаш автосервиз-личен, най-добре се ориентирай да го оставиш на някой колега, който се бльскал много по Самураите да ти го направи. Смятам, че ще си спестиш много усилия и пари на вятьра, а ако не се вписваш в рамките на твоята квота, го направи до колкото стигнат. Например, аз квалифицирам на 3 степени направени аматьорски джипки, като 4-та степен вече си е сьстезателно-подготвен автомобил и винаги може и повече. Това си е болест. Ако не си заразен още бягааааааййй....бързооооо
                    Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 08-07-08, 21:58.
                    LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
                    Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Да, съгласен съм да се доверя на някой колега, но в такъв случай ще е по-натам защото ще ми трябват повече от 3 бона.
                      Но, пак искам да попитам, какво мога да направя на прилично ниво и колко ще ми струва? Разбрах, че 3000 лв. не стигат, но кажете все пак някаква цифра!!!
                      Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 08-07-08, 22:01.

Коментар

Първоначално публикуван от peterut Преглед на мнение
                        от ,но пак искам да попитам какво мога да направя на прилично ниво и колко ще ми струва ,разбрах ,че 3000лв нестигат ,но кажете се пак кякаква цифра!!!
                        Колега и аз имам самурай(съвсем обикновен) и се чудех колко пари ще излезе това онова ама стигнах до извода че разбираш колко ще струва едва като започнеш да го правиш, че да не кажа като го свършиш.

А пък ми стана интересно за класификацията на belata
                        ако може опиши по подробно 1-ва,2ра,...........
                        сигурно и за другите ще е интересно.

Коментар

Бюджет-3000-3500лв.,да разбирам ли че Самурая вече го имаш,или тепърва ще го купуваш?Влиза ли покупката му в този бюджет?

Коментар

Аз го познавам момчето. От 2 години го има Самурая, а и той е написал горе в началото.
                            Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 08-07-08, 22:02.

Коментар

Пьрво трябва да решиш за какво точно ти трябва самурая-без смяна на двигателя(или кит в раздатката или дифовете)трудно ще тьркаля и 31x10,5 задьлжително ще ти трябват джанти кьм 8j(400-600лв)гумите гудиар(4X300лв) а ако не искаш да ги сьсипеш и качване на ресорите вьрху моста с нови амове,нови кардани и малки други дреболии(тел. ми е 0898748264) и горе-долу ще го докараш до този вид,но пак повтарям-без пьрвите неща(а те струват добри пари)ще го мъчиш с големи гуми.Успех.
                              Сузуки Самурай-старт от скрапа
                              0885192667

Коментар

Ето едно Самурайче, което е с ресьори над моста. Боди лифт и 31-ци, но за да ги врътка тези гумета се иска доста пипване като мотор, Витара къса раздатка 4.16:1, къси дифове 5.12:1 и една камара нещица, които е трудно да се опишат в два реда. Общо взето добра машина, но без блокажи си остава една машина доста лимитирана, което в случая не се търси максимална проходимост, а максимална визия.
                                Ето го героя в действие и се справя доста добре. Ако имаше блокажи щеше де е перфектен. Имам и още някои и други клипчета в колекцията ми, но мисля, че става идеално ясно, че за да бъде едно Самурайче ефективно, се иска доста пипване.
                                http://es.youtube.com/watch?v=zJhLkMQE3Z8
                                http://es.youtube.com/watch?v=cIF6QRDtPgA

Поздрави.
                                Последно редактирано от kolonal-Васил Гергов; 08-07-08, 22:05.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X