Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Носач възстановяване или нов.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Носач възстановяване или нов.

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
    Значи и аз търся такива носачи и ситуацията е спек. В Миркат искат 700 лева за един брой, по ул. Цар Симеон в София 450-500, а по автоморгите 100 лева. Проблемът с втората употреба е големият риск да се натресеш на боклук и да си останеш с парите дадени за труд на майстора. "Алтернативните" от неофициалните вносители също крият голям риск и сякаш е по-добре човек да пие една студена вода за 200 лева разлика и поне да вземе оригинален, но тогава пък сметката идва 1400 лева.

Може би най-читавото решение е да се намери някакво лифт окачване, с което направо да се сменят носачите и оттам насетне да се ползват отделни шарнири.

Някой може ли да даде идеи за такова окачване за тия Витари 2.0 V6 24 клапана?
    Това е сайта на турския кит http://www.4xfourart.com/
    Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
    New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Мерси за сайта! Видях, че турците продават и само носачите от кита за по 50 евро бройката. Могат ли само носачите да се монтират на Витара V6 2.0 литра? Доколкото разбирам може да се наложи да се смени стабилизиращата щанга на V6 с такава от 1.6 заради позицията на биалетките. Някакви други проблеми могат ли да възникнат?

Някой има ли представа дали може да се монтира тоя кит на въпросната V6 2.0, кой може да го направи и криво ляво какви пари би струвало?

http://calmini.bg/2_lift_kit.htm
      Vitara 2.0 V6
      Honda CRV (Gen 1)
      Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
      ВАЗ 2131

Коментар

Добре ще е да се сравнят носачите на V6 и 1,6 и да се види дали няма някаква разлика в геометрията им м-у присъединителните им отвори, от която да се наруши центровката на предницата. Ако се окаже, че всички важни р-ри съвпадат ,то направо сте "пей сърце"! Взимате турските че и пари за лифт ше останат.
        Но трябва внимателно мерене!
        Абе винаги като питате дали да си вземете V6, ви се казва да бягате от тях, ама не та не!

Коментар

Първоначално публикуван от ctef
          Добре ще е да се сравнят носачите на V6 и 1,6 и да се види дали няма някаква разлика в геометрията им м-у присъединителните им отвори, от която да се наруши центровката на предницата.
          Да ама нали за да се види, трябва да се поръча. А като не стане, ще се появи някой да пише "аз казах ли ти, че няма да стане".
          Vitara 2.0 V6
          Honda CRV (Gen 1)
          ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
            Да ама нали за да се види, трябва да се поръча. А като не стане, ще се появи някой да пише "аз казах ли ти, че няма да стане".
            Споко, веднага може да им намериш пазар
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Като написах горното имах предвид да се сравняват оригиналните носачи на 1.6 и 2.0 които се намират по морги или другаде, и ако случайно съвпаднат по размери, то значи и турските и Калминските ще стават, и едва тогава да се поръчват.
              А че винаги ще могат да се продадат е ясно

Коментар

много благодаря за дискусиите но последно към какво да се насоча.иван попов ми предложи 2 втора употреба за 300лв със втулките но кой знае колко време ще ме изкарат.хем ми се иска да ги взема но хем не ми се рискува...а тея в миркат ми се струват безумно скъпи..

Коментар

а също така някой може ли да ми каже дали турското окачване ще стане

Коментар

Писах на турците вчера вечерта мейл да кажат дали става на V6. Надявам се да отговорят понеделник/вторник. Ще пиша тук ако отговорят.
                    Vitara 2.0 V6
                    Honda CRV (Gen 1)
                    ВАЗ 2131

Коментар

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
                      На вас изобщо не ви се търси и чете ето ; http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=53562
                      Toyota Land Cruiser RJ77 , Nissan Patrol TD42, Suzuki Samurai ,Yamaha WR 450F
                      New hope garage о886/44-36-5о , о898/48-11-46

Коментар

Първоначално публикуван от speed750
                        На вас изобщо не ви се търси и чете ето ; http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=53562
                        Колега, това съм погледнал отдавна, но се отнася за Гранд Витара, а ние тук си дискутираме Витара V6, която е различнa. Калмини например предлагат готови китове за Гранд Витара и Витара, но не и за Витара V6.

Ако ще си говорим за търсене, ето линк, където колега сменя цялото окачване на Витара V6 с 3'' кит, но му струват 2500 лева само материалите, без труда и други разходи.

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...F7%E2%E0%ED%E5

Vitara 2.0 V6
                        Honda CRV (Gen 1)
                        ВАЗ 2131

Коментар

колегата е прав....витара v6 отпред е с окачване на гранд витара а отэад с окачване на старата витара..благодаря за съдействието открих къде ги рециклират независимо че е капсулован шарнира

Коментар

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
                            колегата е прав....витара v6 отпред е с окачване на гранд витара а отэад с окачване на старата витара..благодаря за съдействието открих къде ги рециклират независимо че е капсулован шарнира
                            Ами,,,не е лошо да кажеш,къде ги рециклират,какви са отзивите за качеството на "новите носачи",колко време издържат и не на последно място-каква е цената на бройка,и от там вече да се прецени дали си заслужава рециклирането или........П.П Мисля,че ще получиш много поздравления за ценната информация !
                            SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

ами колега....за отзиви не знам но казват че изкарват 50 000км смесено каране....рециклирането на двата носача излиза 150лв...моите ги пращам следващия понеделник на иван попов и той ги праща на момчетата от самоков....купили са си някаква нова машина от израел която може да рециклира и тея шарнири...нямам тяхни кординати

Коментар

Благодаря ти GDM, и това е нещо.Да се надяваме ,че колегите(съфорумци) от Самоков,ще ги разконспирират тези момчета с тези "вълшебни машини"..,та да не занимаваме Иван Попов с такива дребни неща . Очакваме включване .
                                SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X