Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Носач възстановяване или нов.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Носач възстановяване или нов.

ами айде като вземеш техне кординати сподели ги

Коментар

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
      ами айде като вземеш техне кординати сподели ги
      Всичко е в ръцете на колегите от Самоков !!! Колкото по-бързо открият момчето с машината ,толкова по-бързо ще дадът координатите му....Но, преди това трябва да са видяли темата де....
      SUZUKI "GRAND VITARA" 2.0 (16V)-J20A + MITSUBISHI "OUTLANDER"-2.4- AUTOMATIC

Коментар

Колеги, да дам и аз една идея. Като гледам снимката на носача, на Ситроен БХ е по същият начин с малката разлика, че там шарнира се сваля и цената му е 10-15 лв. Та сваляте носача, купувате един шарнир от Ситроен БХ и ги носите на някой стругар. Той избива стария или го разпробива, нарязва вътрешна резба и навива новият който е с външна резба ( немога да намеря снимка за да го покажа ). Единственото в което не съм сигурен е дали конуса на шарнира на Ситроена е еднакъв с отвора на шенкела на Витарата, но това се проверява лесно. Успех,

Коментар

Първоначално публикуван от stkiid Преглед на мнение
          Колеги, да дам и аз една идея. Като гледам снимката на носача, на Ситроен БХ е по същият начин с малката разлика, че там шарнира се сваля и цената му е 10-15 лв. Та сваляте носача, купувате един шарнир от Ситроен БХ и ги носите на някой стругар. Той избива стария или го разпробива, нарязва вътрешна резба и навива новият който е с външна резба ( немога да намеря снимка за да го покажа ). Единственото в което не съм сигурен е дали конуса на шарнира на Ситроена е еднакъв с отвора на шенкела на Витарата, но това се проверява лесно. Успех,
          Не е лошо като идея, само дето като якостни характеристики шарнира на Ситроена е сметнат за много по-малки натоварвания.Все пак не е предназначен за офроуд.
          DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Прав си, но все пак е някакво решение на въпроса. Имал съм 2 БХ и благодарение на хидравликата си позволявах до някаква степен оффроуд без проблеми от тяхна страна. А и все пак цената е 10-15 лв.

Коментар

Тези Ситроенаджийските са "меки" 10-15 лв са но като дадеш и 50-60 лв за стругар за направи носачите + 2 шарнира = 90-на лева , след 3 месеца по разходки + 30 лв. шарни и така през 3 месеца и сметката излиза крива
              Колеги не намирам смисъл и да ги възтановяваш освен ако не искаш да си остане базова
              Турчолята имат какво да ти предложат ще ти излезе и по скъпо де но ще имаш и лифт
              Лудак

Коментар

и аз така мисля....по—добре да се рециклира мисля че е по изгодно

Коментар

Първоначално публикуван от stkiid Преглед на мнение
                  Прав си, но все пак е някакво решение на въпроса. Имал съм 2 БХ и благодарение на хидравликата си позволявах до някаква степен оффроуд без проблеми от тяхна страна. А и все пак цената е 10-15 лв.
                  Това е предно окачване! Не си правете такива експерименти.
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

колега...за рециклирането или за ситроенските работи

Коментар

Първоначално публикуван от GDM Преглед на мнение
                      колега...за рециклирането или за ситроенските работи
                      Определено за ситроенските работи, а за възстановяването съм чувал добри отзиви, но нямам лично наблюдение. Аз лично бих предпочел да си сменя носачите и да си купя нови шарнири.
                      OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

айде като рециклирам другата седмица ще пиша как е....а за нови шарнири нали писахме 1400лв с носачите...няма друга алтернатива

Коментар

Здравейте,ние имаме опит със сузуки лиана,при тях също шарнирите се сменят със носача,проблема го решихме при един стругар в Шумен,майсторът отваря шарнира,чисти го слага пружика от долу,тефлонова подложка грес и маншон,от долната страна го прави с гайка която ако се получи луфт се натяга.Резултата е добър и шарнирите изкарват около 50000 км,когато се улуфти пак при стругаря,сменя тефлоновата подложка и шарнирният болт.Дано съм бил полезен.

Коментар

ами кажи колко пари излиза това удоволствие и някакъв телефон за връзка

Коментар

Първоначално публикуван от belcho kulev Преглед на мнение
                              Здравейте,ние имаме опит със сузуки лиана,при тях също шарнирите се сменят със носача,проблема го решихме при един стругар в Шумен,майсторът отваря шарнира,чисти го слага пружика от долу,тефлонова подложка грес и маншон,от долната страна го прави с гайка която ако се получи луфт се натяга.Резултата е добър и шарнирите изкарват около 50000 км,когато се улуфти пак при стругаря,сменя тефлоновата подложка и шарнирният болт.Дано съм бил полезен.
                              здравей колега,едно време ги правехме тези машинации когато нямаше резезвни части .и знаеш ли какво се случи веднъж на един приятел,изхвръкна шарнира от горната страна и добре че караше бавно.не казвам че винаги става но е ставало
                              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

За тази услуга взема около 35-40 лв.тел нямам,ходя на място-стругарите до Примекс в Шумен,има вероятност шарнирният болт да излезе и да стане беля,но това се получава когато не им обърнеш достатъчно внимание и се улуфти много,износисе сферата на ябълковидният болт и той изкача на горе и става -бау.Дано съм ви бил полезен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X