Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Взаимозаменяеми части за Самурай

Моля,за съвет!Резервоара на SJ413 може ли да се"побългари"?Или от къде в София може да се намери "втора употреба?Каде могат да ми сменят,лагерите и семерингите на задния мост,защото тече масло в/у накладките?
    Последно редактирано от Kal; 13-06-08, 00:16.

Коментар

Здравейте колеги! Някои знае ли от какво стават карета за предния кардан на SJ 410.

Коментар

Слагате си един двигател 1.6 от лада,късият кардан пасва перфектно.Правихме тест бутане ,дърпане самурай с ладов срещу 1,3 сузуки,ладовия мотор направо отнесе японеца

Коментар

Колега нещо не те разбрах.Поправи ме ако греша, но мисля че това не ми рашава проблема.Интересуват ме каретата на кардана, който е от РК към предния диференциал. Относно ладовия двигател- двигател и скорости от лада пасват на дължина без да се скъсява кардана между СК и РК.правилно ли разбрах.????? Мисля 4е тук е мястото да попитам как направихте съединителя....с педал и помпа от лада предполагам..?

Коментар

Карето си става от Самурай.И Нисан имат същият размер.Може и от нещо друго но аз незнам.
            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Kолеги някои има ли наблюдения ще паснат ли по дълги спирачни маркучи от Шкода 120 на моя дзвер за Японските Самураи знам че стават но моя е испанец май има разлики в спирачните апарати ако не пасват някои може ли да даде идея за по дълги спирачни маркучи.
              ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
              тел.088четири 9едно9 4нула4
              -------------------------------------------------------

Коментар

Колеги, малко след като купих самурая реших да му сменя предните накладки и да раздвижа цилиндрите. На единия всичко мина нормално, но другия протече и се наложи да го изолирам.След дълго търсене намерих "пълен" комплект гумички(тази която уплътнява буталото към цилиндъра и самият маншон на буталото) на цена от 28лв.Днес случаино в един магазин за руски авромобили(Смолян,магазин МИЛУШ-1) намерих комплект гумички и маншони, които стават за доста модели автомобили, но не пишеше да стават за самурай.Премерих ги и се оказаха абсолютно същите.На етикета пише DAEWOO LANOS, NEXIA GLX, GTX, ARANOS; OPEL ASTRA 2.0 GSI, 16v и други ето и снимка.Цената им е 5лв.Държа да отбележа че този комплект съдържа: гумичка на буталото, маншон на буталото, и двата маншона на водачите на спирачния апарат.
                Прикачени файлове

Коментар

До: Kal - Резервоар

Първоначално публикуван от Kal Преглед на мнение
                  Моля,за съвет!Резервоара на SJ413 може ли да се"побългари"?Или от къде в София може да се намери "втора употреба?Каде могат да ми сменят,лагерите и семерингите на задния мост,защото тече масло в/у накладките?
                  Слагай газовата бутилка на мястото на резервоара. Виж има други колеги, които са го направили.
                  Ето Каскадьора:

Ето и Джими:
                  Jimi
                  Утвърден участник
                  | СзО || +ПЛ |* МСС *
                  Дата на включване: Jan 2007
                  Публикации: 361
                  Публикации в блог-а: 1
                  Точки (при гласуване): 3

До: Подготовка на Сузуки Самурай
                  Резервоара е приключен.

Изработен е от 6кг прахов пожарогасител. Технологията е следната. Купува се празна нова бутилка бутилка (14лв). Заварява се тръба Ф50 на отвора за оригиналната резба. Там заварката става добра, понеже булката е по дебела (2-3мм). Маркуч за гърловина от Нива ако не се лъжа и аз си изрязах моята гърловина с оригинална капачка.
                  Посля в бутилката се пробиват 3 отвора и се навива резба за тези болтове със щуцер:
                  По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Първоначално публикуван от GTI1011 Преглед на мнение
                    ....но не пишеше да стават за самурай.Премерих ги и се оказаха абсолютно същите.На етикета пише DAEWOO LANOS, NEXIA GLX, GTX, ARANOS; OPEL ASTRA 2.0 GSI, 16v и други ето и снимка.Цената им е 5лв.Държа да отбележа че този комплект съдържа: гумичка на буталото, маншон на буталото, и двата маншона на водачите на спирачния апарат.
                    Ценна е информацията!
                    А да знае някой гумен маншон за кормилен накрайник от къде да намеря? Накрайника е здрав, но по невнимание продупчих маншончето.
                    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

Някои знае ли от каква машина пасват за самураи 410 фланците на задните кардани.Онзи ден счупих тоя откъм раздатката.
                      Калин Владов,09РСПБЗН

Коментар

Карам с карбуратор от Тико - само удължих шпилката, дето се захваща отгоре филтъра. Говоря за 1,3 мотор.
                        [IMG]http://htftp.domainbg.com/MARINHAKER/MARINHAKER/marin2.JPG[/IMG]

Коментар

Колеги къде да намеря лагерите за скоростна кутия за 1,3 мотор. на SJ 413 или с какви се заменят ?
                          Последно редактирано от loid; 29-07-08, 13:27.
                          sigpic

Коментар

Здравейте Колеги. Темата малко е позамряла, ... та аз да я подновя малко.

Препоръчайте някакво съединителче за 410, ... може ли от нещо друго. Или да ходя пак при тия "чисти" гадове.... от Симеон. Ако сте доволен от някой конкретен магазин(за съединител)... казувайте.

Живи и здрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение

Препоръчайте някакво съединителче за 410, ... може ли от нещо друго. Или да ходя пак при тия "чисти" гадове.... от Симеон. Ако сте доволен от някой конкретен магазин(за съединител)... казувайте.

Живи и здрави.
                              Като тръгнеш от ст.сЛАВИЯ по ул.Любляна към околовръсното на първият
                              по сериозен завой,200-300м.след сфетофара.От ляво.От там съм взимал дискове ,накладки,и кво ли не за разни автомобили и все съм оставал доволен.
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от Suzuki_Sj410 Преглед на мнение

Живи и здрави.
                                Друже не всички сме такива гадове за каквито ни мислиш

Поздрави

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X