Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Взаимозаменяеми части за Самурай

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Взаимозаменяеми части за Самурай

Колеги някои да има наблюдение върху това как се държи Самураи 413 със феродов диск от Самара щото моя след вчера вече има спешна нужда спешна замяна и при смяната дали трябва ли да сменям аксиален лагер защото е здрав просто ми се налага спешна смяна.
    ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
    тел.088четири 9едно9 4нула4
    -------------------------------------------------------

Коментар

[quote=Дявол Коледа;370076]Колеги някои да има наблюдение върху това как се държи Самураи 413 със феродов диск от Самара щото моя след вчера вече има спешна нужда спешна замяна и при смяната дали трябва ли да сменям аксиален лагер защото е здрав просто ми се налага спешна смяна
      Моя е с такъв,досега неми е правил проблем.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
        Колеги някои да има наблюдение върху това как се държи Самураи 413 със феродов диск от Самара щото моя след вчера вече има спешна нужда спешна замяна и при смяната дали трябва ли да сменям аксиален лагер защото е здрав просто ми се налага спешна смяна.
        И от Застава Юго става и си работи нормално.Феродовия диск няма проблем ама си провери притискателния за пукнатини.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          И от Застава Юго става и си работи нормално.Феродовия диск няма проблем ама си провери притискателния за пукнатини.
          Ok благдаря ще го проверя ако има пукнатини какво се прави в смисъл ясно е че се сменя но каква е алтернативата.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
          тел.088четири 9едно9 4нула4
          -------------------------------------------------------

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
            ясно е че се сменя но каква е алтернативата.
            Алтернативата е само от Суифт. Да беше Исузо щях да ти кажа от какво става ама тук удрям на камък.
            Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
            Дий Снайдер

Коментар

тарся кардан и карета за предно предажане на сузуки самураи...1.3 двигател

Коментар

И колко издържа с феродов от Лада?
                На стария ми самурай е от лада и се запали за никакви километри!И пак нов.Не е ли по-добре японски?
                https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Зависи как се ползва. Ако се използва неправилно не японски ами и произведен от наса ще замине.

Не че моя е от лада ама щом го казват хората значи върви .
                  088455338две
                  "Е нищо не пали като японските, палят като те видят да вадиш ключа от джоба"
                  Джамбазов 2010г..

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                    И колко издържа с феродов от Лада?
                    На стария ми самурай е от лада и се запали за никакви километри!И пак нов.Не е ли по-добре японски?
                    Ако не се престърже/намали/шлицовата втулка откъм маховика дава фира за нула време.Само не мога да разбера защо толкова натискате за феродов от лада!?!Има толкова голям избор.И скъпи и почти колкото на ладата но в пъти по добри.
                    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                      Ако не се престърже/намали/шлицовата втулка откъм маховика дава фира за нула време.Само не мога да разбера защо толкова натискате за феродов от лада!?!Има толкова голям избор.И скъпи и почти колкото на ладата но в пъти по добри.
                      На мен не ми се е налагало засега да сменям ,но можеш да споделиш кой според теб е най-подходящия.
                      "Човек е толкова голям колкото са големи мечтите му"

Коментар

Първоначално публикуван от goran Преглед на мнение
                        На мен не ми се е налагало засега да сменям ,но можеш да споделиш кой според теб е най-подходящия.
                        Няма най.Добре би било оригинал но в БГ-съмнявам се да има.От опита ми да карам с такъв от лада-пълен боклук.Дълго време карах с някакъв Ю.Корея е няма износване.Доволен останах.Сега вече съм с оригинал за БМВ и тук вече нещата са други.
                        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                          Няма най.Добре би било оригинал но в БГ-съмнявам се да има.От опита ми да карам с такъв от лада-пълен боклук.Дълго време карах с някакъв Ю.Корея е няма износване.Доволен останах.Сега вече съм с оригинал за БМВ и тук вече нещата са други.
                          а да кажеш по точно кой модел БМВ така ще е по лесно за всички

Коментар

Първоначално публикуван от dianko71 Преглед на мнение
                            а да кажеш по точно кой модел БМВ така ще е по лесно за всички
                            Не става.С двг и ск от БМВ съм та затова.Няма диск от БМВ който да става на Самурай.

Коментар

Здравейте.
                              Някъде бях чел,че ресйорите от трабант ставали на самурайа слд като се махнат няколко листа.
                              Може ли някой който е правил такова нещо да обясни как точно става работата.Дали пасват направо или има някаква стакмистика и ако е така каква точно.
                              Много ще съм ви благодарен защото мойте са по умекнали и ми предстои смяна.

Коментар

Първоначално публикуван от player_1 Преглед на мнение
                                Здравейте.
                                Някъде бях чел,че ресйорите от трабант ставали на самурайа слд като се махнат няколко листа.
                                Може ли някой който е правил такова нещо да обясни как точно става работата.Дали пасват направо или има някаква стакмистика и ако е така каква точно.
                                Много ще съм ви благодарен защото мойте са по умекнали и ми предстои смяна.
                                и моите бяха така подложих от трабант с малко рязане още 3 листа но ще махам единия много по твърдо взе да вози налагай и режи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X