Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Какво направих днес за любимата "Витара"
Свий
X
-
От: Какво направих днес за любимата "Витара"
Аз пък съм удрял какво ли не и защитата ми е помагала,особено който е със стандартен диф си е задължителна.Има 6 болта и се сваля за 3 мин.,като гледам!0887/400121 Антон Донев
Коментар
-
Първоначално публикуван от FIKI_VIP Преглед на мнениеПредишната имаше 5 см боди лифт и оставаше място под бронята, на което спокойно влизаше пароструйка. Сегашната я ползвам повечко за шосе и няма боди лифт... Едвали ще има някакви проблеми с калта, просто тази е направена от оригиналнатакава за витара... Ето и снимки как стои поставена, изобщо не си личи 4е я има[ATTACH=CONFIG]364152[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364153[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364154[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]364155[/ATTACH]
Иначе аз също имам защита - правена е по мой модел, качвал съм снимки и чертеж в темата. Определено според мен има смисъл. Иначе всичкия бой го изяжда гредата зад предния диференциал.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеСлед като е копие на оригиналната били обяснил как се монтира? Оригинално няма гредичка м/у предните носачи?
Иначе аз също имам защита - правена е по мой модел, качвал съм снимки и чертеж в темата. Определено според мен има смисъл. Иначе всичкия бой го изяжда гредата зад предния диференциал.
Слагам я на мойте джипки защото зимата в снега, като минавам през полето да не ме изненада някой по-големичък камък...
Коментар
-
След няколко удара в пънове скрити във високи храсти, просто си беше задължително. Оригиналната ми гредичка беше станала на юфка. Вече имам допълнителна греда и защита отдолу. Откакто съм я сложил, не съм удрял нищо, да чукам на дърво
Коментар
-
Да ви попитам за защитите които са направили ( stojan_defender-a и на FIKI_VIP ) виждам че и при двамата защитата е равна между рамената на носача това не създава ли някакъв проблем.Спрямо така наречените заводски(такъв модел като на FIKI_VIP не бях виждал), но на калмини и на асфир ако не се лъжа изглеждат така :
По принцип съм замислил да направя нещо като реплика на тези но и с елемент на допълнение и се чудя дали това сваляне е необходимо или е напълно излишно.
Коментар
-
QUOTE=rotter;1627468]Да ви попитам за защитите които са направили ( stojan_defender-a и на FIKI_VIP ) виждам че и при двамата защитата е равна между рамената на носача това не създава ли някакъв проблем.Спрямо така наречените заводски(такъв модел като на FIKI_VIP не бях виждал), но на калмини и на асфир ако не се лъжа изглеждат така :
По принцип съм замислил да направя нещо като реплика на тези но и с елемент на допълнение и се чудя дали това сваляне е необходимо или е напълно излишно.[/QUOTE]
Направи я като Калмини, повече огъвания, по-голяма здравина.Малко по-голяма играчка за изработка, но усилията си заслужаватDJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/
Коментар
-
Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнениеДайте чертежа на тази защита де
Коментар
-
Моят вариант на защитата, а като гледам и този на FIKI_VIP е възможно да се монтират само ако не е правено сваляне на предния диференциал.
Предполагам при калмини защита изгелжда така, точно заради това - да може да се монтира и на джипки със свален преден диференциал.
@rotter
Ако смяташ да свързваш предната защита с предната броня помисли добре дали ще е практично и дали няма да ти създава проблеми. По едно време и аз имах такива идея(даже бях начертал това онова), но се отказах като покарах малко.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Да припомня и за моята защита.
http://offroad-bulgaria.com/showthre...=50709&page=19OFFROAD CLUB STARA ZAGORA
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеМоят вариант на защитата, а като гледам и този на FIKI_VIP е възможно да се монтират само ако не е правено сваляне на предния диференциал.
Предполагам при калмини защита изгелжда така, точно заради това - да може да се монтира и на джипки със свален преден диференциал.
@rotter
Ако смяташ да свързваш предната защита с предната броня помисли добре дали ще е практично и дали няма да ти създава проблеми. По едно време и аз имах такива идея(даже бях начертал това онова), но се отказах като покарах малко.
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение...
Ако смяташ да свързваш предната защита с предната броня помисли добре дали ще е практично и дали няма да ти създава проблеми. По едно време и аз имах такива идея(даже бях начертал това онова), но се отказах като покарах малко.
Мисля да я направя от 3мм черна ламарина и след това да дам да я поцинковат горещо.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар