Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Какво направих днес за любимата "Витара"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Какво направих днес за любимата "Витара"

Пиши в гугъл ''МУХТАРОВ''
    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

за района на ботевград го намерих в магазин логос с тази разлика че не е самозалепващо цената на 10мм е 11лв/м а на 6мм е 9лв/м името му е неупрен за хидро и влаго изолация лепи се с лепило хелметекс
      дано сам помогнал

Коментар

Колега в "БРИКОЛАЖ" има такива изолаций,преди година си лепих да буса с хелметекс

Коментар

Първоначално публикуван от kappi Преглед на мнение
          за района на ботевград го намерих в магазин логос с тази разлика че не е самозалепващо цената на 10мм е 11лв/м а на 6мм е 9лв/м името му е неупрен за хидро и влаго изолация лепи се с лепило хелметекс
          дано сам помогнал
          Първоначално публикуван от kara7 Преглед на мнение
          Колега в "БРИКОЛАЖ" има такива изолаций,преди година си лепих да буса с хелметекс
          Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
          Пиши в гугъл ''МУХТАРОВ''
          Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
          Весо,точно до "бокса" на Митьо правят клима - инсталации и отдавна съм го питал, но май материяла, с който работят не е най добрия и поема влага!
          Другото място, е което ти показах с/у хладилния завод - материяла е руски, много видове - все ще си харесаме нещо.
          Благодаря за напътствията. Ще ги проверя и ще споделя.
          Suzuki Vitara '98 2.0 TD, ДБ
          0 8 8 4 1 0 0 5 0 3 Весо

Коментар

Днес започнах с поставянето на електрически стъкла, като при мен ситуацията е по-различна тъй като конзолата ще е само една и ще в импровизираният ми подлакътник. За целта преди време закупих от колега комплект машинки с бутоните и инсталацията, като единият бутон се оказа малко прецакан. Започнах с инсталирането като преди това ги пробвах на място с поставяне в буксите от съществуващата ел. инсталация на автомобила, оказа се че дясната машинка не работи, заради бутона, не връща напрежение по тези кабели по които трябва, след 2 часа мотаене го оправих и ги вързах директно като елиминирах малкият бутон, днес завърших само шофьорската врата, като дупката която зейна ще я затворя с подходяща капачкаОчаквайте продължение
            Прикачени файлове

Коментар

Нещо се омота сървъра, ето последните снимки:
              Прикачени файлове

Коментар

Близо месец и нито един пост Разкрасявайте Витарките

Коментар

Днес си свалих хъбовете /автоматични/,разглобих ги на съставните им части,няма да ви описвам каква водомаслена емулсия бе вътре,че даже и ръждичка на места.След дълго почистване ги зглобих, гресирах добре с графитна грес и съм готов за монтаж.

Коментар

Да се включа пак аз, след като подлакътника в частта си като барче не издържа тестовете преминах към план Б. След леки преработки и подготвителен процес достигнах до следният резултат-изрязах джобчето, което така или иначе нямаше капак, оттам ще мине подлакътника, поставих си и USB портове, които ще покажа ка ще свържа по-късно, да си зареждам телефоните и конзолата за ел. стъклата си намери мястотоКрайният резултат е видим, следва поставяне на колата, но ще стане по-късно, че имам малко да разглобявам салона
                    Прикачени файлове

Коментар

гресирах добре с графитна грес и съм готов за монтаж.
                      Какво означава "добре"?
                      Щото ако си ги натъпкал с грес-очаквай в скоро време проблеми.
                      Хъбовете се гресират тънко, колкото да са мазни, многото грес им пречи. Ако още не си ги монтирал-отваряй наново, мий с бензин или нафта, и наново гресирай, този път малко.
                      И не с графитна грес, за хъбовете се ползва обикновена, по-мека. Виж, ако си намериш отнякъде водоустойчива грес-това е много голяма благинка за джиповете. Ама май цената е солена...
                      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                        Да се включа пак аз, след като подлакътника в частта си като барче не издържа тестовете преминах към план Б. След леки преработки и подготвителен процес достигнах до следният резултат-изрязах джобчето, което така или иначе нямаше капак, оттам ще мине подлакътника, поставих си и USB портове, които ще покажа ка ще свържа по-късно, да си зареждам телефоните и конзолата за ел. стъклата си намери мястотоКрайният резултат е видим, следва поставяне на колата, но ще стане по-късно, че имам малко да разглобявам салона
                        Забележка-двете различни болчета на портовете загрозяват тертипа
                        0887/400121 Антон Донев

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                          Какво означава "добре"?
                          Хъбовете се гресират тънко, колкото да са мазни, многото грес им пречи. Ако още не си ги монтирал-отваряй наново, мий с бензин или нафта, и наново гресирай, този път малко.
                          И не с графитна грес, за хъбовете се ползва обикновена, по-мека. Виж, ако си намериш отнякъде водоустойчива грес-това е много голяма благинка за джиповете. Ама май цената е солена...
                          Хъбовете ги купих преди 10 дни и ги монтирах за да ги пробвам, работеха безупречно. Реших да ги почистя,като ги разглобих вътре пълни с графитна грес, затова им сложих пак графитна на 'UNIL' Белгия, по-тънка е дори от тази за каретата.Иначе и аз доста четох във форума по тези въпроси за смазването на хъбове и повечето учасници препоръчват да не се смазва обилно с грес, но факт е че работеха.Не съм ги натъпкал,надявам се да работят пак

Коментар

• От: До: Какво направих днес за любимата "Витара"

Хъбовете ги купих преди 10 дни и ги монтирах за да ги пробвам, работеха безупречно. Реших да ги почистя,като ги разглобих вътре пълни с графитна грес, затова им сложих пак графитна на 'UNIL' Белгия, по-тънка е дори от тази за каретата.Иначе и аз доста четох във форума по тези въпроси за смазването на хъбове и повечето учасници препоръчват да не се смазва обилно с грес, но факт е че работеха.Не съм ги натъпкал,надявам се да работят пак
                            kara7 откъде и колко ги купи ръчните хъбове,че и аз си търся за витарката. Ако знаеш някъде да продават втора ръка цъкни.Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              Какво означава "добре"?
                              Моите са ръчни,разглобих ги,почистих с керосин и ги смазах с тънко оръжейно масло.Това ми беше под ръка просто.Дали ще свърши работа?Преди се налагаше да ги завъртам с клещите.Сега се въртят много мазно,има едно леееко усилие малко преди да отиде на FREE.Предполагам когато се освобождава зацепването.Нормално ли е?
                              kia sportage 2.0 128 h.p.

Коментар

Първоначално публикуван от pan4o_ Преглед на мнение
                                Моите са ръчни,разглобих ги,почистих с керосин и ги смазах с тънко оръжейно масло.Това ми беше под ръка просто.Дали ще свърши работа?Преди се налагаше да ги завъртам с клещите.Сега се въртят много мазно,има едно леееко усилие малко преди да отиде на FREE.Предполагам когато се освобождава зацепването.Нормално ли е?
                                Ми де да знам дали е нормално...
                                Моите не запъват никъде, или поне не съм усетил такова запъване. Това след почистване и гресиране. Преди това и аз ги завъртах с клещите. Щом се въртят приятно-карай и да не ти пука.
                                Има ли желание-има и начин!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X