Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурай-99г.Въпрос за покупка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Самурай-99г.Въпрос за покупка?

Колега Maxxx, аз също се интересувам от това самурайче. Няма да ви правя конкуренция и ще ви изчакам да го видите. Молбата ми е, ако се откажете да споделите причините. Може мен да не ме притесняват. Ако го вземете, ви пожелавам безаварийно каране. Успех!

Коментар

Колеги, и аз подобно на вас и на колегата Велев 66 съм се огледал в тоя самурай (в снимките му де). Понеже ставаме много маймуни на изчакване, а от последното мнение по темата е минало доста време ще съм благодарен ако в случай, че: 1. сте решили да вземете нещо малко по - голямо (H1 примерно); 2. на бъдещата офроудърка едната петица по математика и разваля успеха за семестъра и за тва "тате каза, че ще и купи жип, ама друг път"; или 3. не може да се разберете кой да кара самурая на връщане от Хаскьой... и сте се отказали от машината без да я гледате (или сте я гледали, ама ви е яд за ходенето на халос и си мълчите и се стиската ) разкажете кво е положението, че самурайчето още е в мобилето, аз взех да се поровя във форума да се убедя, че съм се насочил към правилна машина и като попаднах на темата, след тоя отворен край сега и на мен хич не ми се ходи от Русе до Хасково...
      Простете за дългото и неинформативно списване, ама понеже пиша рядко и като се отприщя...
      Поздрави

Коментар

Пасианса си промени параметрите и Самурая отпадна като вариант.Офроудърката ще кара Фронтера понеже съм я поддържал в перфектно състояние и не ми се правят подаръци.Ще и свикне с габаритите,друг вариант няма ако и се кара жипка.
        Само за целта трябва да си купя нещо за себе си а още се чудя между Патрул и Ленд Круизър.
        Дерзай и успех!

Коментар

Благодарско за бързия отговор Макс. Ще се ходи явно до Хасково. Относно бъдещата смяна - аз лично съм за LC, ама тя си ми е болка отдавна... особено ако е 73ка, на ресори и 4.2 атмосферен... еййй чакай, че се размечтах и пак няма да отида за самурайче и ще седа в несвяст с премрежен поглед, чакайки по добри времена.
          Благодаря още веднъж и поздрави.

Коментар

Първоначално публикуван от Janko Преглед на мнение
            Благодарско за бързия отговор Макс. Ще се ходи явно до Хасково. Относно бъдещата смяна - аз лично съм за LC, ама тя си ми е болка отдавна... особено ако е 73ка, на ресори и 4.2 атмосферен... еййй чакай, че се размечтах и пак няма да отида за самурайче и ще седа в несвяст с премрежен поглед, чакайки по добри времена.
            Благодаря още веднъж и поздрави.
            Колеги имам молба
            Който ще ходи до Хаскуу да го натоваря с една лека задачка
            Ако не е проблем да ми измерите разтоянието на предния мост от главина до главина, където лягат джантите.Ще съм много задължен на този който ми свърши тази услуга, и обещавам да почерпя на морската среща на Сузуки Оффроуд
            DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Нямаш грижи, аз съм се запътил, живот и здраве и ако не са го продали, другата събота. Ще взема шивашкия метър и ше свършим работа. А за черпнята съм лесен, пия само сокче...

Коментар

Първоначално публикуван от Janko Преглед на мнение
                Нямаш грижи, аз съм се запътил, живот и здраве и ако не са го продали, другата събота. Ще взема шивашкия метър и ше свършим работа. А за черпнята съм лесен, пия само сокче...
                ...няма да те оставим само на сокче, поне едно кило цаца ще изядеш с него
                Благодаря предварително
                DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X