Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Самурай-99г.Въпрос за покупка?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Самурай-99г.Въпрос за покупка?

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
    Благодаря за съветите,колега!
    При грижи по мостовете дефицит ли са ремонтните комплекти?Ако им набуча 38мм. фланци като на моята дали ще чупя лагер който е бутиков като на Фронтерката?Да знам колко да я точа като е с нестандартни мостове.Като са под шапката на Сузуки сигурно си прав че и да има разлики не са калпави машини.Дано и благодаря!
    Дифицит са само полуоските понеже са по дълги с 4см,всичко друго е стандартно.Можеш да поставиш фланци и няма да имаш проблеми,само провери на предните шенкели лагерчетата дали са здрави.Карал съм Самурай с гуми 265/75/15 и нямаше проблеми.На снимката по долу гумите са 33" с джанти 10"
    Прикачени файлове
    Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
    Дий Снайдер

Коментар

Принципно по-лесно трошим касети,полуоските колкото и да са кът-дано в Испания не са,имам много познати там.Ако още нещо се сетиш като съвет до утре вечер-благодаря!Че май ще паля камиончето понеделник на лов за хубави Самураи(ДАНО).
      Лека!

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Принципно по-лесно трошим касети,полуоските колкото и да са кът-дано в Испания не са,имам много познати там.Ако още нещо се сетиш като съвет до утре вечер-благодаря!Че май ще паля камиончето понеделник на лов за хубави Самураи(ДАНО).
        Лека!
        Ми за други съвети погледни линковете дето ти пратих.Важното е на дъщеря ти да и хареса понеже някой са предирчиви към возията.Преди 8 години един познат си продаде Самурая на един човек който я купи пак за дъщеря си,при пробното кръгче въпросната слезе и хвърли ключовете като отказа подаръка с претенцията че друсал.Абе да и завъртиш един шамар малко е.
        Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
        Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
          Ми за други съвети погледни линковете дето ти пратих.Важното е на дъщеря ти да и хареса понеже някой са предирчиви към возията.Преди 8 години един познат си продаде Самурая на един човек който я купи пак за дъщеря си,при пробното кръгче въпросната слезе и хвърли ключовете като отказа подаръка с претенцията че друсал.Абе да и завъртиш един шамар малко е.
          Ааа,не.Всеки си хвали "производството",но тя моята е друсана с УАЗ 469 по чукаците и се кефеше.С Фронтерата пак.
          А и предварителната информация как вози малкия дявол вече съм я насадил и бъдещата колежка е наясно.Само да уцеля читав боец че нали се сещаш че аз и на Самурай ще задобрея.
          Благодаря и лека!

Коментар

Здравейте, бъдещи колеги! Аз съм "начинаещата офроудърка", за която maxxx спомена.
            В интерес на истината отначало много исках Vitara. С maxxx оглеждахме какво се предлага, няколко екземпляра ни направиха впечатление, но след като той почете колегите му тук какво са писали се преориентира на Samurai.
            Като цяло возията и външния вид не ме тревожат ни най- малко, по скоро ме притесняват резервни части, колко често се троши, разход.....
            И ако на вас това са ви поне 20-ти коли, на мен това ми е първата и много се притеснявам на какво ще попадна! Ще се надявам на помощ от ваша страна, в моментите на които на maxxx ще му писва от безхаберието ми
            Благодаря за всичко предварително, тези дни ще се чуе ще го бъде ли SAmurai-чето или не
            Лек и спорен ден на всички!!!
            Daddy's girl! Always & Forever!
            Сбогом, Макс, страшно ще ни липсваш, приятелче..!

Коментар

Първоначално публикуван от Zorka Преглед на мнение
              Здравейте, бъдещи колеги! Аз съм "начинаещата офроудърка", за която maxxx спомена.
              В интерес на истината отначало много исках Vitara. С maxxx оглеждахме какво се предлага, няколко екземпляра ни направиха впечатление, но след като той почете колегите му тук какво са писали се преориентира на Samurai.
              Като цяло возията и външния вид не ме тревожат ни най- малко, по скоро ме притесняват резервни части, колко често се троши, разход.....
              И ако на вас това са ви поне 20-ти коли, на мен това ми е първата и много се притеснявам на какво ще попадна! Ще се надявам на помощ от ваша страна, в моментите на които на maxxx ще му писва от безхаберието ми
              Благодаря за всичко предварително, тези дни ще се чуе ще го бъде ли SAmurai-чето или не
              Абе според мен работата е ясна,"Маххх" да пали "Фронтерката" и да идвате да отидем да го видим това "Ново начинание"Аз мисля,че това е твоя джип!..Успех и по смело...
              Последно редактирано от Чавдар (V93); 25-02-08, 22:44. Причина: Корекция на цитата

Коментар

Първоначално публикуван от STEF BMW Преглед на мнение
                Абе според мен работата е ясна,"Маххх" да пали "Фронтерката" и да идвате да отидем да го видим това "Ново начинание"Аз мисля,че това е твоя джип!..Успех и по смело...
                На maxxx нещо са му объркали банковите сметки и в момента бълва огън и жупел и хич не му е до писане! Тези дни каза, че ще ти звънне, ако имаш възможност да отидете да погледнете "Чудото на японското (или испанското) автомобилостроене" А след това да намерите къде да полеете подобаващо първата ми кола
                Лека вечер!!!

Коментар

[QUOTE=Zorka;327640]На maxxx нещо са му объркали банковите сметки и в момента бълва огън и жупел и хич не му е до писане! Тези дни каза, че ще ти звънне, ако имаш възможност да отидете да погледнете "Чудото на японското (или испанското) автомобилостроене" А след това да намерите къде да полеете подобаващо първата ми кола
                  Лека вечер!!![/QUOTE
                  В случая е необходимо да се направят две неща:Първо "МАХХХ" да дойде в гр.........и второ да не мисли за каквото и да е било друго!......Аз съм насреща....той знае...

Коментар

Браво,браво,и на мен Сузуки Самурай ми беше първия и третия и петия и т.н. общо пет на брой.Щом не те притеснява возията и спартанския интериор това е твоя автомобил.Питаш колко често се троши,ще ти кажа че изречението "Трудно се разваля-лесно се поправя" (писани за легендарния ЗИС5)важат с пълна сила за този автомобил с повишена проходимост.Желая ти много километри зад волана на такъв прекрасен автомобил.
                    Дий Снайдер

Коментар

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
                      Браво,браво,и на мен Сузуки Самурай ми беше първия и третия и петия и т.н. общо пет на брой.Щом не те притеснява возията и спартанския интериор това е твоя автомобил.Питаш колко често се троши,ще ти кажа че изречението "Трудно се разваля-лесно се оправя" (писани за легендарния ЗИС5)важат с пълна сила за този автомобил с повишена проходимост.Желая ти много километри зад волана на такъв прекрасен автомобил.
                      Много благодаря от отзивчивостта и подкрепата!!! Обещавам след като вземем джипката, поименно по азбучен ред да почерпя абе той maxxx ми пали фитилите за Фронтерката... а като се има предвид чия щерка съм, фитила не е много дълъг...
                      Едно е сигурно... АЗ НА ЛЕКА КОЛА НЯМА ДА СЕ КАЧА!!!! Откакто карах "Фронтера"- та, след това имам 2 неуспешни опита да карам лека кола... ми не ми е хубаво и това си е!!!
                      Не искам да съм поредната, за която ще се казва : "Оффф, мани я тя п**** заспала"!!! С малко помощ и подкрепа от вас, много шамари от maxxx се надявам един ден да стигна вашето ниво!!!!

Коментар

Здравейте градски!MAXXX помниш ли ме,и аз мога да ударя едно рамо заедно с Стефко,избора на марката е много добър.От два месеца карам и Самурай,много съм доволен.

Коментар

Благодаря авансово!
                          В момента разблокирам банкови сметки и беснея!
                          Но като цяло не отказвам помощ и не се дуя.Ще взема по мои сметки Стефан и теб и после ще се отрежем подобава.Предвидил съм поне пет дена за избор на джипка за щерката!

Коментар

Първоначално публикуван от горския Преглед на мнение
                            Здравейте градски!MAXXX помниш ли ме,и аз мога да ударя едно рамо заедно с Стефко,избора на марката е много добър.От два месеца карам и Самурай,много съм доволен.
                            Еееее, май списъка за черпене се увеличава абе на снимка изглежда добре... ще видим "ударната група" като отидете, ще имам ли джип или не то вие сте спецовете, аз тепърва ще се уча...

Коментар

Еееее, май списъка за черпене се увеличава абе на снимка изглежда добре... ще видим "ударната група" като отидете, ще имам ли джип или не то вие сте спецовете, аз тепърва ще се уча...
                              Ще има джип,може да не е този, но ще има!

Коментар

Първоначално публикуван от горския Преглед на мнение
                                Ще има джип,може да не е този, но ще има!
                                А няма да се учудя да подкарам "Фронтера"-та...
                                И някакви оферти ми вкара maxxx за Daihatsu Terios....
                                Ще видим... до седмица ще се чуе

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X