Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнения за витара 2000 v6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мнения за витара 2000 v6

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
    Привет!
    Това, че е по широка мисля е добре, но, че няма лифт за нея...лошо.
    Всъщност Иван Попов имаше преди такава...май...или беше два и половина литра...беше я лифтнал...интересно...
    Магат ли на този модел от 2 литра V 6 да се сложат фланци 38 мм от Явор???
    Моля ако някой знае да ми отговори...
    Предварително благодаря...
    Моята е слифт на Иван Попов,и е с фланци 38мм. от Явор
    и съм с гуми 235 70 16 кобри.може и малко по-големи,ама няма смисъл.

Коментар

Привет!
      Благодаря Ники.
      Става на въпрос за Витарата на шефа...тя е като твоята...
      Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
      .................................................................................................
      Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
        Явно говоря на друг език.Има места,където БАВНИТЕ НЕ ПОМАГАТ!!!Точно обратното-трябват ти обороти и мощност.Темата е дискутирана много пъти.Поразтърси се из Форума.
        несъгласен!!!! качвал съм стара планина до билото със селика с тази техника, и малко камъни в багажника разбира се.

знаеш ли защо с тази техника?! - защото селиката не е за такива условия

рактрака на пистата сте го гледали със завист, нали или кировеца на некой сипей ... без да върти вериги и да мятка камъни и кал като изоглавен

Коментар

Първоначално публикуван от SJ410 Преглед на мнение
          несъгласен!!!! качвал съм стара планина до билото със селика с тази техника, и малко камъни в багажника разбира се.

знаеш ли защо с тази техника?! - защото селиката не е за такива условия

рактрака на пистата сте го гледали със завист, нали или кировеца на некой сипей ... без да върти вериги и да мятка камъни и кал като изоглавен
          Ей тва баирче не можеш да го вземеш със самурайчето :
          http://www.vbox7.com/play:e6448104
          Не искам да спориш, просто покажи .
          Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

колко градуса показва жирото?

ако е над 30 и ми се налага често да го преминавам че си купя болгарче(верижно) за целта ))

Или колеца в земята, въженцето, и бавно и сигурно, ако не стане на 4х4 бавни

Коментар

ако е над 30 и ми се налага често да го преминавам че си купя болгарче(верижно) за целта ))

Такива баирчета има много често по разходките където ходим, но преди да стигнем до тях често минаваме по 100-150 км асфалт . Изобщо тоя спор тук е за елементарни неща дето не се обясняват, просто покарай малко офроуд с някоя от групите от София, Варна или ела с нас в Бургас и ще си промениш коренно представите .
              Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Ставаше въпрос за Самурай.Не за верижна техника.Говорехме за Витара и Самурай.Пак казвам:ИМА МЕСТА,КЪДЕТО БАВНИТЕ ПРЕДАВКИ НЕ ПОМАГАТ(относително е).ТРЯБВАТ ОБОРОТИ И МОЩЕН МОТОР.
                П.П.А като говориш за багери и трактори,бих искал да видя как такава верижна машина би превзела....това:

http://vids.myspace.com/index.cfm?fu...ideoid=6119260
                0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Колега Тотев, ако не си разбрал - купи си самурайче с колче и въжета - чудесен скок от витара 1.6. Ако не - послушай Соти и си вземи от тези с "триъгълните" гуменки, ако не - послушай ме мен и си вземи една сувалка чалънджър - ще ходиш с нея и до международната космическа станция - освен това мисля, че чалънджъра имаше и той 2000 кубика версия, ама само 97-99та година. Сори ама клипчетата от офроуд състезанията на сувалката нещо ги засекретиха, та не мога да ти пратя линкче.

АРЕ СТИГА БЕ ЕЕЕЕЕЙ!!! Успамихте и тема и всичко.
                  Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                  0888 315 794
                  LZ1UPI
                  A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                    Колега Тотев, ако не си разбрал - купи си самурайче с колче и въжета - чудесен скок от витара 1.6.
                    то пък е един скок от високо... колега -

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X