Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнения за витара 2000 v6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: мнения за витара 2000 v6

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
    На Ф-1 празния ход е 4000об/мин.Я,моля те,намери инфо,на Витарата колко нютъна е въртящия момент на 1000,1500,2000,2500,3000,3500 об/мин,то на 4000 е ясно и после го сравни с този на Самурайчето,като се опитай да изчислиш разликата в предавателното число на раздатката на бързи и бавни,след това и на диференциялите и теглото на двете джипки и след това се изказвай така крайно.
    Две на ръка е,че дори нелифтована Гранд Витара може да те качи на място,където Самурая няма да успее,колкото и да се опитваш.Давам веднага пример:стръмен песъчлив сипей.Такъв има на яз.Батак.Много малко джипки са успели да го превземат.А аз съм!!!С Витарка 1,6.Искаш ли да пробваш със Самурайчето?Аз ще вземе всичко необходимо за "събиране на доказателства"...
    ще ме спукате от смях - нали го видях колко нютона е бе баце - угасна ми три пъти докато паркирах погледни и по форумите какво пишат хората - нема мощност на ниски обороти, цепи главите и пуши на 80-100 хиляди мили Аре сега - и аз не искам да е така, щото го купих, ама това е положението! Но нали е за комфорт, а не за планина - бива. На пясък не знам дали е разумно да се сравнява със 800 кг самурайче - като му турна буренцата - може би само с верижни машини требе да се мерим. Умея да смятам добре - вервай ми Ако ти закача колесара със скутера да закараш до морето по плажа - ще има да съска витарката, докато легне на картера

Това дето го разправяш на язовиро - със засилка ли го вземаш с 1.6 дълга база? щото 136 са и малко, не знам как е с 95-7 коня ?

Коментар

м/у другото V6 2.0 TD ми хареса повече като мощност на ниските обороти, но беше тръгнала да ръждясва на калника и беше с по-ниска максимална скорост по каталог. и по-шумна разбира се с дизеляка безпристрастен съм

Коментар

Първоначално публикуван от SJ410 Преглед на мнение
        ще ме спукате от смях - нали го видях колко нютона е бе баце - угасна ми три пъти докато паркирах погледни и по форумите какво пишат хората - нема мощност на ниски обороти, цепи главите и пуши на 80-100 хиляди мили Аре сега - и аз не искам да е така, щото го купих, ама това е положението! Но нали е за комфорт, а не за планина - бива. На пясък не знам дали е разумно да се сравнява със 800 кг самурайче - като му турна буренцата - може би само с верижни машини требе да се мерим. Умея да смятам добре - вервай ми Ако ти закача колесара със скутера да закараш до морето по плажа - ще има да съска витарката, докато легне на картера

Това дето го разправяш на язовиро - със засилка ли го вземаш с 1.6 дълга база? щото 136 са и малко, не знам как е с 95-7 коня ?
        Това на "язовиро" го "взех" с 8-клапанова подготвена Витара.Ама къса.Питай Асен Василев и Кирил Петров.Витарата е на последния...А ако там се качи Самурай със "сток" мотор,спирам да пиша във Форума.
        П.П.Явно на товята Витара и има нещо.Я грешка в ЕКЮ-то,я нЕкоя механична повреда.Затова си на това мнение...
        0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Колегата SJ410 може би има някакви лични причини да си мрази толкова Витарата.
          Аз пък от мойта съм доволен. Мотора не пуши и на 200 000 км. От движението й извън пътя също съм доволен.
          Трябва да се има в предвид, че поради по-големия мотор тази Витара е с по-широка рама и съответно с около 8 см по-широка от обикновенната. Това съответно означава по-дълги предни и задни полуоски, по дълги предни носачи и др. разлики. Съответно и частите за двигателя са скъпи и се продават само в официалния вносител.
          Произвежда се само от 1995 до 1998 г. и поради това няма или има много малко специализирани лифт китове за нея и други офф-роуд аксесоари.
          Много мислих и сравнявах (+) и (-), но в крайна сметка реших, че в нея има потенциал и дори в петък отивам да си купя лифт 3'' кит на Calmini, който с малки промени мисля да го сложа.
          Последно редактирано от Ivich; 18-06-08, 11:08.
          ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от ninja_1 Преглед на мнение
            Това на "язовиро" го "взех" с 8-клапанова подготвена Витара.Ама къса.Питай Асен Василев и Кирил Петров.Витарата е на последния...А ако там се качи Самурай със "сток" мотор,спирам да пиша във Форума.
            П.П.Явно на товята Витара и има нещо.Я грешка в ЕКЮ-то,я нЕкоя механична повреда.Затова си на това мнение...
            ААААААААААА 8 клапана, къса, подготвена ... аз не говоря за такова нещо - тази от която са наблюденията ми е дълга база, стандартно всичко! Е, SJ-то предният собственик го е понадигнал май малко - обеците изглеждат по-големички, но е малко.

Какво те съмнява в сток мотора - има верижни машини с 40 коня, има и с по-малко като щракна бавните - 40 коня ми стигат и за ремаркето Сега съм му подготвил една скоростна кутия м/у раздатката и неговата кутия 32 предни и 8 задни - но това вече нема да е сток. Искам докато оно се катери по баира на 1-1 на празни обороти аз да си бера гъбите наоколо

Коментар

Първоначално публикуван от SJ410 Преглед на мнение
              ААААААААААА 8 клапана, къса, подготвена ... аз не говоря за такова нещо - тази от която са наблюденията ми е дълга база, стандартно всичко! Е, SJ-то предният собственик го е понадигнал май малко - обеците изглеждат по-големички, но е малко.

Какво те съмнява в сток мотора - има верижни машини с 40 коня, има и с по-малко като щракна бавните - 40 коня ми стигат и за ремаркето Сега съм му подготвил една скоростна кутия м/у раздатката и неговата кутия 32 предни и 8 задни - но това вече нема да е сток. Искам докато оно се катери по баира на 1-1 на празни обороти аз да си бера гъбите наоколо
              Явно говоря на друг език.Има места,където БАВНИТЕ НЕ ПОМАГАТ!!!Точно обратното-трябват ти обороти и мощност.Темата е дискутирана много пъти.Поразтърси се из Форума.
              0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Първоначално публикуван от totev78 Преглед на мнение
                Колеги,какво ви е мнението за витара с мотор 2000 v6 136кс.Аз имам дълга 1.6 16 но се замислям за такава .Дали е здрава като мотор .Благодаря предварително.
                Спора е безсмислен - витарата е по-добра, обаче саморая е по-добър защото и двете са по-лоши . Качи се със самурайчето със трима приятели и багажа за лова, спането и манджата за 3 дни там, където ще се качи витарата с тоя антораж и после пак си кажи мнението. Ако съм сам - самурая можеби си е по-добрия вариант?
                В тези разсъждения въобще не присъства самурай - по-скоро въпроса е 2000 или 1600.
                Ако не свършва добре, значи не е свършило!
                0888 315 794
                LZ1UPI
                A1 (Rh+)

Коментар

Първоначално публикуван от upi Преглед на мнение
                  по-скоро въпроса е 2000 или 1600.
                  Ма на,иди обяснявай.... жажда за спор

Коментар

Спора е безсмислен - витарата е по-добра, обаче саморая е по-добър защото и двете са по-лоши .
                    Привет!
                    Абе лаф да става...
                    Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                    .................................................................................................
                    Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
                      Колегата SJ410 може би има някакви лични причини да си мрази толкова Витарата.
                      Аз пък от мойта съм доволен. Мотора не пуши и на 200 000 км. От движението й извън пътя също съм доволен.
                      Трябва да се има в предвид, че поради по-големия мотор тази Витара е с по-широка рама и съответно с около 8 см по-широка от обикновенната. Това съответно означава по-дълги предни и задни полуоски, по дълги предни носачи и др. разлики. Съответно и частите за двигателя са скъпи и се продават само в официалния вносител.
                      Произвежда се само от 1995 до 1998 г. и поради това няма или има много малко специализирани лифт китове за нея и други офф-роуд аксесоари.
                      Много мислих и сравнявах (+) и (-), но в крайна сметка реших, че в нея има потенциал и дори в петък отивам да си купя лифт 3'' кит на Calmini, който с малки промени мисля да го сложа.
                      Колега Ivich,стана ми интересно това с по-широката рама.Мойта Витара е 1.6-16V,96 година дълга база,това значи ли че е по-тясна рамата от същата но 2.0-24V?Или сравнението в ширината на рамата е между къса и дълга база?
                      Поздрави-Николай
                      Jeep Cherokee XJ 4000 Limited, 2001 year. Ducati Multistrada 1200, 2014 year

Коментар

Първоначално публикуван от nikman Преглед на мнение
                        Колега Ivich,стана ми интересно това с по-широката рама.Мойта Витара е 1.6-16V,96 година дълга база,това значи ли че е по-тясна рамата от същата но 2.0-24V?Или сравнението в ширината на рамата е между къса и дълга база?
                        Поздрави-Николай
                        Да, точно това означава.
                        Поради по-големият мотор 2.0 V6 Сузуки са променили рамата и съответно окачването в предната част и закрепването на предния диф. на този междинен модел. Същото са направили и на US модела Sidekick Sport 1.8.
                        Пак поради тази причина, а и поради по-малкото разпространение на тези 2 модела американската фирма за окачване Calmini е решила да не разработва специализирани лифт китове и части за тях.
                        Тъжно, но факт. Говорих лично с представителството им в BAKERSFIELD, USA и те това ми обясниха.
                        ... to be continued

Коментар

Привет!
                          Това, че е по широка мисля е добре, но, че няма лифт за нея...лошо.
                          Всъщност Иван Попов имаше преди такава...май...или беше два и половина литра...беше я лифтнал...интересно...
                          Магат ли на този модел от 2 литра V 6 да се сложат фланци 38 мм от Явор???
                          Моля ако някой знае да ми отговори...
                          Предварително благодаря...
                          Последно редактирано от hun_ter; 18-06-08, 21:31.
                          Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш.
                          .................................................................................................
                          Е. Абу

Коментар

Първоначално публикуван от hun_ter Преглед на мнение
                            Всъщност Иван Попов имаше преди такава...май...или беше два и половина литра...беше я лифтнал...интересно...
                            Магат ли на този модел да се сложат фланци 38 мм от Явор???
                            Моля ако някой знае да ми отговори...
                            Предварително благодаря...
                            Разбира се, че всичко може: няма невъзможни неща.
                            Витарата на Иван Попов е същата, само че е сложен двигател 2.5 от Гранд Витара. Между другото при лифтването на такава Витара поради по-дългите полуоски ъгъла е с една идея по-малък, т.е по-малко се натоварват каретата им.
                            Колегата nikito776 е сложил лифт на Иван Попов и той може да ти каже по-подробно.
                            Фланци 38 мм от Явор могат да се сложат, но зависи дали е повдигната достатъчно и с какви гуми си.
                            Последно редактирано от Ivich; 18-06-08, 21:51.
                            ... to be continued

Коментар

Спора е безсмислен - витарата е по-добра, обаче саморая е по-добър защото и двете са по-лоши . Качи се със самурайчето със трима приятели и багажа за лова, спането и манджата за 3 дни там, където ще се качи витарата с тоя антораж и после пак си кажи мнението. Ако съм сам - самурая можеби си е по-добрия вариант?
                              В тези разсъждения въобще не присъства самурай - по-скоро въпроса е 2000 или 1600.
                              бе аз не мога леглото на детето и саковете на жената да събера - ти на тия 3 приятели де ще им туриш багажа не знам мисля бокс да и тура на покрива. Затва купих на колегата багажника

мисли за мотора, като за бомба която ти тик-така! едната случка с ЕКУ-то беше след автомивка А 2000 ТД не е ли по-добре за твоите цели? купето е същото - даже с тая дупка на капака е по-хищна

Коментар

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
                                Разбира се, че всичко може: няма невъзможни неща.
                                Витарата на Иван Попов е същата, само че е сложен двигател 2.5 от Гранд Витара. Между другото при лифтването на такава Витара поради по-дългите полуоски ъгъла е с една идея по-малък, т.е по-малко се натоварват каретата им.
                                Колегата nikito776 е сложил лифт на Иван Попов и той може да ти каже по-подробно.
                                Фланци 38 мм от Явор могат да се сложат, но зависи дали е повдигната достатъчно и с какви гуми си.
                                Привет!
                                Благодаря...
                                Ще се постарая да попитам Ники...или пък ако се сети да даде съвет...да не се срамува...
                                Последно редактирано от hun_ter; 18-06-08, 22:48.
                                Е. Абу

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X