От: Колебания в избора на гранд витара...
от 6 месеца карам ГВ - 2001г. 2.0и - 128кс. Да кажа впечатления и минуси ! Преди не съм имал джип, фамилно караме само аудита и всички на газ.. малките коли знам как се държат на ГАЗ, но на джипа ми направи нещо впечатление !!! При покупка на колата ( беше само бензин ) при самото пипане на педала на газта и скачаше като сърничка ЧУДО за джип, бях супер доволен и си купих веднага.. такааа за сега съм доволен, но имам забележки !!! След като газифицирах колата при най-добрия майстор ( предишните коли всички при него ) , абе 1000лв но е много кадърен майстор имам му доверие на 99% ! След газта колата все едно умря на 50% като мощност, на бензин си върви по добре, при предишните леки коли нямаше
от 6 месеца карам ГВ - 2001г. 2.0и - 128кс. Да кажа впечатления и минуси ! Преди не съм имал джип, фамилно караме само аудита и всички на газ.. малките коли знам как се държат на ГАЗ, но на джипа ми направи нещо впечатление !!! При покупка на колата ( беше само бензин ) при самото пипане на педала на газта и скачаше като сърничка ЧУДО за джип, бях супер доволен и си купих веднага.. такааа за сега съм доволен, но имам забележки !!! След като газифицирах колата при най-добрия майстор ( предишните коли всички при него ) , абе 1000лв но е много кадърен майстор имам му доверие на 99% ! След газта колата все едно умря на 50% като мощност, на бензин си върви по добре, при предишните леки коли нямаше
.... леко почна да м пуши от ауспухчето но не винаги и малко, затова клоня че гумичките на клапаните са за смяна, колата има хубав просвет оптрд и по средата но отзад имам един ГОЛЯМ резервоар и един некадърен теглич, който стърчи като х...й ! Определено ще я лифтна с 5см и гуми съм избрал Купър Дисковъри стт про 225/75/16 и така с тях мисля да си карам нон-стоп лято/зиме ! Неми допада предницата ( на носачи е ), ако беше на цял мост мисля,че щях да бъда по доволен ! Да се върна на Газ-та преди да ми изпуши леко, гореше 8 на 100км газ ПЕРФЕКТНО сега се качи на 12 на 100 ( пак става ) 250-270км с 30л. въпреки това пак е икономично, но за маслото дано да се окажат гумичките на клапаните иначе ЛОШО ( така мисля ).. Да кажа нещо за оффроуд, качвам се на места където приятелите до мене почват да ме псуват
Коментар