Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпроси към Самураяджийте

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Въпроси към Самураяджийте

Ами смени ги но първо вземи ролетката и мери.Задни отпред
    ами то концепцията на задни и предни е различна.За отзад-ясно
    газ 69.Отпред -нали си имаш ковач,да ги поогъне в никакъв случай
    на топло и само основните,а ти през това време се разходи по авто
    моргите и си търси ресори от Трабант.Нататък е ясно.Ако има още
    неясноти-питай.
    Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
    Селска фурна аспух нема. Пак същият.
    В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Ето това исках да чуя мога да намеря един пакет от Трабант сега ми остава още един.
      ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
      тел.088четири 9едно9 4нула4
      -------------------------------------------------------

Коментар

Трабантовите са супер- много жилави и силно огънати. Тънки листове- от тук и по-меката возия. На една от последните "снежни" разходки разгледай сивият Самурай на Геле( с врачански номер). Той е с трабантови ресьори.
        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Жорка разгледах го и то дота обстойно даже се и повозих наистина добра машина доста ми пообясни Геле за всичко само дето съм изпуснал момента че е с трабантови от пред.
          ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.

Коментар

Колеги иска ми се да си направя шнорхел за Спиро тръба с диаметър Ф50мм. достатъчна ли е като гледам тръбата от която сега смуче въздух си мисля че ще е напълно достатъчна но все пак дайте съвети и препоръки.

Коментар

Заради удължаването на въздуховода по добре сложи по-широчка.
              Аз отначало бях сложил ф50 и всичко си беше о.к. но после като
              сложих ф80 работата на двг.-то значително се подобри.
              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.

Коментар

можеш да направиш шнорхела от ф-50 и с клапа да смучи само когатро ше цопаш през останалото време както го е измилил хаппонеца че ако види какви ги мислите ще си направи харакири ф 80 това нещо да не е в-8 това самурайче не е за такива дяаволй бре.
                не се впрягайте чак толкова с диаметрите
                поздрави

Коментар

Впрягай се яко от диаметрите.Удължаваш с близо метър въздуховода.
                  Има си формули за тази работа,не става само с ядене и четене му е
                  майката

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
                    Впрягай се яко от диаметрите.Удължаваш с близо метър въздуховода.
                    Има си формули за тази работа,не става само с ядене и четене му е
                    майката

Колега зенит е прав тук.Не е толкова важно да е голям диаметър тръбата а да няма много извивки.Другото е не чак такава философия.На мен едно ми е интересно и немога да го разбера!Защо на едните края на шнорхела е насочен напред а на други назад?Как е по-добре?Като е напред спорет мен не можем да говорим за нагнетяване на въздух защото не караме чак толкова бързо!
                    https://www.youtube.com/watch?v=xvZ7xkufXn4 HEAVY BONE RACING TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от ДиДжейДавел Преглед на мнение
                      Защо на едните края на шнорхела е насочен напред а на други назад?Как е по-добре?Като е напред спорет мен не можем да говорим за нагнетяване на въздух защото не караме чак толкова бързо!
                      Някой ги монтират и на страни http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=28854
                      Това според мен е въпрос на личен избор на къде ще сочи (ако атакувам реката ще го монтирам на зад,ако се провирам през шубраците ще го сложа на пред). Тук не е въпрос дали ще нагнетиш въздух в шнорхела ,все пак не си с реактивен двигател.
                      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                      Дий Снайдер

Коментар

Колеги има ли някакви разлики между двигателите G13А и G13B.Интересува ме ако има какви са до скоро си мислех че са в това че единия е моноинжекцион,а другия карбуратор но моя е карбураторен и когато сменях феродовия диск видях до маховика да пише G13B,по специално се интересувам има ли разлика в съединителите защото в момента има малка възможност да си взема хеви дюти съединител от щатите но не искам да се окаже че не пасва.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                          Колеги има ли някакви разлики между двигателите G13А и G13B.Интересува ме ако има какви са до скоро си мислех че са в това че единия е моноинжекцион,а другия карбуратор но моя е карбураторен и когато сменях феродовия диск видях до маховика да пише G13B,по специално се интересувам има ли разлика в съединителите защото в момента има малка възможност да си взема хеви дюти съединител от щатите но не искам да се окаже че не пасва.
                          Ако питаш за разлика между G13A и G13B отговоро е ,да има. Разликата е в кубатурата , маховика и клапаните. Не е задължително да е инжекцион. Притискателя и феродовия диск мисля че са същите и са взаимнозаменяеми.
                          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
                          Дий Снайдер

Коментар

Благодаря за отгоговра за съединителя стана ясно разкажи по подробно за другите разлики че ми стана интересно.

Коментар

Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнение
                              Благодаря за отгоговра за съединителя стана ясно разкажи по подробно за другите разлики че ми стана интересно.
                              Разгледай първо тук http://en.wikipedia.org/wiki/Suzuki_G_engine#G13B
                              Дий Снайдер

Коментар

Малко данни за G13B http://www.autowelt.ru/?gape=601
                                G13A http://www.autowelt.ru/?gape=600
                                G13BB http://www.autowelt.ru/?gape=602
                                Като се загледаш има много разлики. Пък и зависи на какъв модел Suzuki е бил монтиран.
                                Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X