Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вентилатор на парно (Самурай)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: banjo

Първоначално публикуван от banjo Преглед на мнение
    Имам едно избушено парно от Витара и товара би трябвало да е същия.Ако имаш някой познат във Варна го прати при мен да го вземе и да ти го прати че аз нямам никакво време да бягам по куриери.
    Мерси, първо ще снимам моето и ще покажа снимка. Да видим поне на външен вид дали е същото.
    По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

До: banjo

Първоначално публикуван от Жоро Преглед на мнение
      Мерси, първо ще снимам моето и ще покажа снимка. Да видим поне на външен вид дали е същото.
      Става,мисля че ще е същото но пак го снимай.Ако е като това, имаш го. Прецени ако има малки разлики можеш да си го преправиш.
      Прикачени файлове
      Последно редактирано от banjo; 12-12-07, 17:58.
      Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
      Дий Снайдер

Коментар

До: Вентилатор на парно (Самурай)

Трудно ми е да преценя от снимките, но май моето съпротивление е малко по-различно. В петък мога да пратя човек при теб във Варна, той ще носи моето и ще сравните на място. Кажи, ако става, какви пари да му дам. И телефон евентуално. Моят е 0896605011.
        Прикачени файлове
        По-добре късно, отколкото по-късно.

Коментар

До: Вентилатор на парно (Самурай)

Според мен ще стане.Не искам пари за него и по горе ти писах че ти го давам стига да ти свърши работа.
          Неможе да вземаш трезво решение ако мозъкът ти е изгорял от наркотици и алкохол .
          Дий Снайдер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X