Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за заден диф на Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Въпрос за заден диф на Гранд Витара

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
    Какво пък сте го толкова заплашили ако е сигурен че е задния диф. и друго всичко и е ок пазари се да смъкне 250-300 лв и скачаи каквото и да му е няма да надхвърли 300 лева
    +1
    Дали ше са 300 за диф или за друго е все едно,
    но поне ще знаеш с какво почваш ремонтите,
    а ако те притесняват 300лв. за ремонт, не си взимай джип,
    щото после се почва обслужване, гуми, едно, друго ...
    ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
      Какво пък сте го толкова заплашили ако е сигурен че е задния диф. и друго всичко и е ок пазари се да смъкне 250-300 лв и скачаи каквото и да му е няма да надхвърли 300 лева
      Купувачът отговори по-горе, че продавачът не смъква под тази цена, кое не е ясно, алчност му се вика, а ако някой я купи на тази цена, вие си направете изводите какво ще му е определнието?!

Коментар

Koлата определено не изглежда много добре на снимките, на живо ще е още по-зле. Освен това 250-300лв. е само цената на дифа, докато се качи и заработи на колата със сигурност ще удари 500лв. Oсвен ако не си извършва всички ремонти сам, и не разчита на майстори! Аз лично бих търсил друга кола.
        Последно редактирано от forski; 07-10-16, 16:48.
        SUZUKI SX4 S-CROSS 1.4 Boosterjet

Коментар

Ако е била ползвана за теглене на тежко ремарке, ще има и друго освен дифа.
          СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
          ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Няма как да се знае за какво е ползвана.Има коли с тегличи които са влачили каравани,има и такива които имат теглич но нищо не са закачали.
            Yamaha Yz450F
            Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
            Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

В Германия джип с теглич се ползва за теглене, само теглича заводски е над 500евра, ако съм платил толкова дали няма да тегля и то с автомат, дето има специално скорост за теглене?!

Коментар

Видях колата, тегличът не е заводски, има доста ръжда по рамата. Евентуалният купувач сподели, че цената била "добра"...добра е за продавача, няма спор. С преебан заден диф, просто не бих я разглеждал като вариант. Но всеки е свободен да харчи честно спечелените си пари както намери за добре.
                Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Хора вие разглеждали ли сте скоро обявите? От четири месеца следя обявите и това беше най-ниската цена за витара автомат с ляв волан, която съм виждал. Ходих да гледам няколко и те бяха по- зле, а във Варна има една 2005г. с готиния салон за повече пари, която е тоталка. Много съм на зор и Витара е избора ни, та ние обсъдихме и жената реши да е тази. Снощи влезе в лезе в гаража Утре ще пиша впечатления и снимки, че заминавам за малко.

Коментар

И в Германия има идиоти колкото щеш, особено от тия дето се мъчеха да ги облагородят. Диф не се чупи ей така, а и с.к. също ще има износване.
                    ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Големи лакардии за някаква бангия.Така или иначе колата ще се продаде и на джамбаза му е през туй дали ще я вземе този или онзи.Казвам това,защото от година насам наблюдавам всеки ден гранд витари-нов внос и виждам за какви пари се продават.Вчера дойдоха още две-за освежаване(замаскиране) и телефона на човека започна да звъни.Хората са полудели и купуват яко,та джамбаза ми вика:''в тези витари има сега най много пари,хората яко ги взимат,затова вече една година карам от Австрия само такива''.Та,всеки ходи,гледа и купува,кой каквото му е кеф и сам си прави сметката,а ние тук си чешем езиците.
                      Yamaha Yz450F
                      Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
                      Всичко с ''рошави''гуми!

Коментар

Първоначално публикуван от Niki Filev Преглед на мнение
                        Хора вие разглеждали ли сте скоро обявите? От четири месеца следя обявите и това беше най-ниската цена за витара автомат с ляв волан, която съм виждал. Ходих да гледам няколко и те бяха по- зле, а във Варна има една 2005г. с готиния салон за повече пари, която е тоталка. Много съм на зор и Витара е избора ни, та ние обсъдихме и жената реши да е тази. Снощи влезе в лезе в гаража Утре ще пиша впечатления и снимки, че заминавам за малко.
                        Честито и със здраве да си я карате. Щом жената я е харесала, значи всичко ще е "простено" ОК. Ако търсиш диф имай в предвид, че п.ч. ти е 8/39. При нужда от такъв или друго можеш да ми звъннеш.
                        0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнение
                          Големи лакардии за някаква бангия.Така или иначе колата ще се продаде и на джамбаза му е през туй дали ще я вземе този или онзи.Казвам това,защото от година насам наблюдавам всеки ден гранд витари-нов внос и виждам за какви пари се продават.Вчера дойдоха още две-за освежаване(замаскиране) и телефона на човека започна да звъни.Хората са полудели и купуват яко,та джамбаза ми вика:''в тези витари има сега най много пари,хората яко ги взимат,затова вече една година карам от Австрия само такива''.Та,всеки ходи,гледа и купува,кой каквото му е кеф и сам си прави сметката,а ние тук си чешем езиците.
                          Така е ама има кенефи и КЕНЕФИ.
                          ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Хайде и моите 5ст. по темата/идентичното приключение ми свърши точно преди 1 год./. Който не иска "кенеф", облича топли дрешки, слага парите в джоба, и с правилния човек отива "из Европата" да си купи джипка, на 100% това е правилния начин. Успех!
                            "Make love, not war!"

Коментар

Първоначално публикуван от Niki Filev Преглед на мнение
                              Честито!

Изборът на кола втора ръка е като избора на жена. Затваряш очите и бъркаш в чувала със змиите. Пък която хванеш.

Предполагам, че повечето колеги са останали с впечатление, че става въпрос за стария Маздов мотор, а твоята е с HDI. Така, че цената е добра.
                              Дано да се оправи бързо и евтино. В София има кой да ти оправи колата.

От друга страна е по-добре да вземеш кола с видим проблем на по-ниска цена, от колкото замаскиран боклук на цената на здрава машина.
                              Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Първоначално публикуван от bullet_pk Преглед на мнение
                                Честито!

Изборът на кола втора ръка е като избора на жена. Затваряш очите и бъркаш в чувала със змиите. Пък която хванеш.

Предполагам, че повечето колеги са останали с впечатление, че става въпрос за стария Маздов мотор, а твоята е с HDI. Така, че цената е добра.
                                Дано да се оправи бързо и евтино. В София има кой да ти оправи колата.

От друга страна е по-добре да вземеш кола с видим проблем на по-ниска цена, от колкото замаскиран боклук на цената на здрава машина.

Че като е HDI да не е по-хубава, същият умрял кон, още в зародиш, аз кола и жена не съм си избирал по-горе посоченият метод. Вярно че не е нова, но държанието на джамбазина е абсолютно недопустимо, сигурен съм че ще има още изненади, успех.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X