Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за заден диф на Гранд Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за заден диф на Гранд Витара

Здравейте. Оглеждам се от изветно време за Гранд Витара и се спрях на дизелова от 2002 година. Като цяло ми хареса колата. Най-съществен проблем обаче е силен шум от задния диференциал. Искам да се ориентирам колко би струвал ремонт или втора употреба. Знам че без повче инфо няма как да се дадат цифри, но ако може да се ориентирам за да си направя сметка... ще съм много благодарен

От: Въпрос за заден диф на Гранд Витара

Заден около 250-300 лева втора употреба, Студио 4х4 Царева ливада
    Преден 280лв. раздатка 320лв. по-спомен когато им звънях преди 3-4 месеца! Пробвай първо със смяна на масло, пък после другото.
    SUZUKI SX4 S-CROSS 1.4 Boosterjet

Коментар

Ремотна пък според заивис какво е за смяна в него
      ако можеш да смъкнеш едни 500лв от цената и другото е ок си залсужава.
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първо си провери цените по обявите

Коментар

Цената на джипката е добра, като за автомат. Много малко обяви има за такива. Най-вероятно е карана без масло в диференциала, защото е силно омаслено и при двете пробки. Май ще скачам.

Коментар

Трябва да търсиш пак от автомат звъни на една две обяви да си знаеш

Коментар

Първоначално публикуван от Niki Filev Преглед на мнение
              Цената на джипката е добра, като за автомат. Много малко обяви има за такива. Най-вероятно е карана без масло в диференциала, защото е силно омаслено и при двете пробки. Май ще скачам.
              Не бързай със скока, да не се нахендриш. Потърси грамотен човек да я прегледа, не пишеш от къде си? Има една приказка, че високата цена може да лъже, но ниската-никога.
              Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Следя обявите от няколко месеца и гледах 3-4 коли. Ходих и до Варна (от София съм) но нищо не ми хвана окото. Тази Витара днес я закарах на един приятел със сервиз и я прегледа обстойно. Всичко изглежда добре освен дифа. Цената е 5800 и не пожела да смъкне.

Коментар

Цената е повече от висока, ако има всички екстри, климатроник, кожа, съм съгласен. Но с виещ заден диф, гранд витара автомат, доста зле звучи, да не говорим че може и да не се чуват други по леки шумове?!

Видях я в Мо..., сив металик, според мен нещо се е случвало отзад с този автомобил, няма я лайстната на мокета в задната част, щората също, само тя струва втроа употреба 150лева, лака на задната броня е олюпен, не е от автомивките в Германия.
                  отпред съшо е натискана, двата фара са за пастиране, още 100лева. Отделно с тоя теглич здраво е теглена каравана или ремарке. Обилно измит и намазан двигател, по джамбазки, джантите са оригиналният Борбет на 16 цола, то я гудрич на тях не ми е от любимите гуми, километрите сигура не са тези. Още е ербап, щото обяват е от 17 септември, да постои три месеца и ще го видим, не бих дал повече от 5 хилки, като се има предвид че има XL7 за 5500лв 2004 година.
                  Последно редактирано от trent; 07-10-16, 08:49.

Коментар

Щом толкова много ти е харесала, налейте му 2л. масло в дифа да видите какво ще стане, ако млъкне добре, ако не друга или коментар на цената
                    Имай в предвид че цената от 5800 много бързо ще стигне 7000-8000 след покупката!
                    SUZUKI SX4 S-CROSS 1.4 Boosterjet

Коментар

Който и да е механизъм, започне ли да издава странични шумове, масло не го лекува!

Коментар

Цената е най-ниската от както следя цените. С климатик и плюш е, ел. стъкла.... отказхте ме май. За цената след обслужване и някои текущи ремонти е ясно, че ще отиде към 7к. мисля, че е нормално.
                        На мен баче ми трябва кола с автомат и то скоро. Ще я кара предимно жена ми и затова се насочих към витара, защото е компактна и на нея и допада доста. Ако някой има идея за нещо подобно или читава витара да споделя.

Коментар

И най вероятно в задния диф джамбазите вече са сипали доста повече масло с цел по малко виене

Коментар

Първоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнение
                            Който и да е механизъм, започне ли да издава странични шумове, масло не го лекува!
                            Присадка-да, временно, но не завинаги и след това тотал щета.

Коментар

Какво пък сте го толкова заплашили ако е сигурен че е задния диф. и друго всичко и е ок пазари се да смъкне 250-300 лв и скачаи каквото и да му е няма да надхвърли 300 лева

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X