Днес купих ето това ВитарчЕ, има доста да се прави по нея, но следва бавен, но славен път към Целта  

и ако не ме слушаш ,,,,,,
 и ако не ме слушаш ,,,,,, 0878 33 81 37 по всяко време
 0878 33 81 37 по всяко време 

,ама придобива истинските си качества след лекия лифт и хубавите гумета,малко защита тук там и все едно да я сьбудиш от мьртвите(проявява добьр характер на офф роудче),между другото в наща бригада си имаме и боец с апсолютен оргинал (само е подсилена и повдигнат резервоар)и се справя отлично
,ама придобива истинските си качества след лекия лифт и хубавите гумета,малко защита тук там и все едно да я сьбудиш от мьртвите(проявява добьр характер на офф роудче),между другото в наща бригада си имаме и боец с апсолютен оргинал (само е подсилена и повдигнат резервоар)и се справя отлично Тька ли е Боко.Поздравления за избора!
Тька ли е Боко.Поздравления за избора!

Ма кво да се прави - покрай мен нормални не виреят. А като се замисля, само 1-2 пъти съм го возил в гората и даде фира
 Ма кво да се прави - покрай мен нормални не виреят. А като се замисля, само 1-2 пъти съм го возил в гората и даде фира 

. Заедно мислим да направим тази Витара идеална по всички точки и по този начин да радва новия си щастлив собственик дълги години
. Заедно мислим да направим тази Витара идеална по всички точки и по този начин да радва новия си щастлив собственик дълги години  

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар