Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Различните сглобки на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Различните сглобки на Витара.

Колега съжалявам забравих да ги измеря. Утре ще ги измеря и ще пиша.

Коментар

Абревиатурата на задната врата долу в дясно определя дали има ел. екстри, като ел. стъкла, ел. фарове, ел. огледала(може да има климатик, ел. шибидах, еърбег на пасажера) и е означена като JLX, ако е само JX като вашата в случая има само ел. фарове. Добра е машината, и вътре изглежда много спретната. Много безаварийни мили и приятни изживявания с нея.

П.С. Часовникът се маха и става чудесно джобче за джунджурии, леко се издърпва към вас с една отвертака, тъй като е на щипки, разкачате му буксата и готово.

Коментар

Абе, я си прекръстете темата, щото заглавието звучи подвеждащо! Таман рекох да се пообразовам в почивния ден, и чета само за една конкретна витара.
        "Make love, not war!"

Коментар

Темата трябваше да си тръгне по заглавието, но никой от разбиращите не прояви интерес да я развие.... та може да се изтрие направо.

Коментар

Първоначално публикуван от pupisam Преглед на мнение
            Темата трябваше да си тръгне по заглавието, но никой от разбиращите не прояви интерес да я развие.... та може да се изтрие направо.
            Надали има някой, който да ги знае, смятам че и от Сузуки не знаят, днес видях поредната странна модификация на витара, а съм виждал мноооооого.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
              Абревиатурата на задната врата долу в дясно определя дали има ел. екстри, като ел. стъкла, ел. фарове, ел. огледала(може да има климатик, ел. шибидах, еърбег на пасажера) и е означена като JLX, ако е само JX като вашата в случая има само ел. фарове. Добра е машината, и вътре изглежда много спретната. Много безаварийни мили и приятни изживявания с нея.

П.С. Часовникът се маха и става чудесно джобче за джунджурии, леко се издърпва към вас с една отвертака, тъй като е на щипки, разкачате му буксата и готово.
              Моята витара отзад пишеше jlx отзад но нямаше ел.пакет.Произведена е 1993,австрийска.Ето vin-JSAETA01V00116075.
              Поздрави!
              Иначе витарките са корави.
              Старата любов ръжда не хваща, а непоправимо гние!

Коментар

ако ти е сменяна вратата , или някой фен си е накачил GTS , GRAND VITARA ... виждал съм и 3,2 DTI , да се чудиш със резервния двигател ли ги смята ?

А иначе колицата спретната - за тоя набор.

Коментар

Нищо не е сменяно и не съм добавял надписи. За това съм сложил вин.И това ме учудва че на един приятел витарата му е jlx и има споменатите екстри а дори е 1990 година.

Коментар

От: Различните сглобки на Витара

При витара по вина няма как да се кажат екстрите, година и място на производство само, ако беше сайдкик илизат, но в този случай не. Пусни снимки и ще ти кажа, вътре и в коша. Снимка на задната врата също.

Коментар

Снимки отзад не мога да намеря.Сега се сещам,че беше карбураторна къса база не кабрио.Стоповете не и бяха като традиционните за модела а като на тази снимка от гугъла.Пазя и ръководатвото за експлоатация там беше записан vin номера.Продадох я 2008 това ми беше първия не руски джип .

Коментар

Първоначално публикуван от nissan_1978 Преглед на мнение
                        Снимки отзад не мога да намеря.Сега се сещам,че беше карбураторна къса база не кабрио.Стоповете не и бяха като традиционните за модела а като на тази снимка от гугъла.Пазя и ръководатвото за експлоатация там беше записан vin номера.Продадох я 2008 това ми беше първия не руски джип .
                        Натиснете снимката за да я уголемите

Име:103706003_614.jpg
Прегледи:1
Размер:61.4 КБ
ID:5717746

Коментар

Тези стопове са широко разпространени при витара, повече при тези от острова. За съжаление няма унифицирана крайна документация за витара, има всякакви модификации.

Коментар

Много се извинявам, защото може би не е мястото на тази тема но отговора на въпроса е много кратък. Имам витара 1.6 8v модел 4u 1998 Август. Имам луфт в задния диференциал и искам да го сменя с друг. Има ли разлика в зъбите? Благодаря предварителнояо

Коментар

Има, трябва да се провери, каквозначи луфт, при въртенена кардана трябва да има луфт, ако едруг, кой е и как го хванахте?

Коментар

Имате ли представа до коя година се правят карбураторни Витари.
                                96та ??

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X