Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Различните сглобки на Витара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Различните сглобки на Витара

До 2002 година КБ, на испански сглобки само.
    Последно редактирано от trent; 12-08-16, 09:59.

Коментар

Благодаря, а това означава ли, че по принцип кабуратор са слагали само на испански, или предишни години има и на японски?
      Питам, защото колата която съм загледал не ми е близо, а искам по косвени белези да се ориентирам, преди да взема решение дали си заслужава да бия път.

Коментар

Има и Японски. Витарата на Жоро Донев дето му я префасонирах от цивилна в бегачка беше японска, но с карбуратор. Не знам коя година беше, но някъде от средата на 90-те.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

До 1996г има и японски, след това не съм убеден. Стефане, дай линк на лични или тук, леко преформен

Коментар

Ами няма какво да крия, в Мобилето е, Враца, нов внос Италианка, тъмна на цвят с лебедка забодена отпред.
            Има закачки по нея, но нещо малко уморена стойка. Идва с Кобри, кой знае какво и е причиняавано.
            Испанка не ми се взима. По Софийските пазари попадах на няколко, имам впечатление че бяха по-ръждиви. А и с тия хилави предни полуоски...
            Пак във Враца гледам и една дълга база същия цвят.
            По принцип, не се появяват често такива, които поне по снимки да ме накарат да ги загледам. Вие знаете как е.

Честно, мисля си, дали не е време да сменя мойта, докато още не е избила ръждата, с някакъв нов внос.
            Но кой пък ли ще я оцени и вземе? Ще трябва да я подаря, макар че като гледам с какви коли се захващат колегите, да ги кърпят и реновират...Не знам.
            От друга страна се замислям, до колко разумно е, пак да давам 4-5К за 20-годишна Витара.
            За почти същите пари се оглеждам в Мицубиши СпейсГеар, което е несравнимо разбира се по всички параграфи. С по- далечната идея да се оборудва нещо като кемпер, но по-спартански. Там ме въздържат единствено по-големите разходи, и значително по-сложната поддръжка.
            Абе, разумът ми вика НЕ, а сърцето ДА
            Народният 4х4 е Витарата. Не знам обаче, защо въпреки годините, вносните държат все още срвнително високи цени.

Коментар

Много е напудрена тази, пръскана с черен спрей по брони,теглич, джанти и кой знае още къде . Аз моята я търсих година и половина и се нагледах на напръскани гнилочи.

Коментар

Ами и на мене така ми се вижда, И с тия залепени панели по вратите...
                А и цената не е много висока, случайни неща няма...

Те за това мойта я пазя "девствена". Не пръскам никъде, че да не кажат че крия нещо. Ма кой ли ще го оцени!? Бяла е, и всяко петънце и личи. Най-лошото при нея е, че и натиснах лявата врата и праг. Не фатално, но дразни.

Коментар

Единственното ценно е теглича, отзад аспуха така духа, че е изготил бронята и тя се е разкапала. Отпред е челосвана, броня, маска са нови и пак боядисани със спрея, на това от горе смакчани. За задната гума нямам думи, с гайките, толкова хи мързи да гледат. Аз съм наполовина от него регион и не бих взел и котка от там, камо ли витара.

Коментар

Не съм се засилил да я взимам. Загледах се в LSD то и лебедката като екстри.
                    Задната броня така по снимка не мога да я преценя къде се е скапала около ауспуха.
                    Какво имаш предвид задната гума, резервната с гайките ли?
                    Ето я и другата "красавица" http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...5&slink=f37zzw , само дето е от Австрия.
                    А колкото до региони, навсякъде има издънки.
                    Вчра направих един обход из София на няколко Спейс Геар, ами всичко в обявите беше лъжа и нищо общо с това което е на живо!
                    Последно редактирано от ctef; 14-08-16, 08:32.

Коментар

И тази я гледах, бива много повече, но пак лъжат, не е 1996г юли, иначе трябва да е с новото табло. Отделно тези километри са плюс още 199 999км и щесе получат реалните, няма клима. Моят съвет е да су вземеш в6 с клима, автома 4 степенен с новото табло има мощ,има екстри, сменяш дифовете с бързи и караш спокойно

Коментар

Трент, на живо ле си я гледал?

Коментар

Да се върнем към същноста на темата.
                          Интересува ме делкото.
                          За 8 и за 16 клапана моторите, присъединителните размери на опашката и каренцето различни ли са?
                          Или може да има взаимозаменяемост?
                          Не става дума за другите разлики на делката.

Коментар

Еднакви са, поне на външен вид.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X