Обява
Свий
Няма добавени обяви.
suzuki samurai Съвет
Свий
X
-
От: suzuki samurai Съвет
Пак искам да попитам някой може ли да ме насочи каква е причината за следното.
Понякога автомобилът гасне случи ми се 2-3 пъти , на ниските обороти като не подам газ и светва някакъв чек енджин на таблото и гасне , рядко става но е дразнещо и трябва да се отстрани !
Коментар
-
Чека светва, щото мотора е угаснал... предполагам.
Какво значи "не подавам газ"? Че както си е на обороти и така си гасне, или че се опитваш да тръгнеш, без да подаваш газ? Първото е проблем, второто е нормално все пак 1.3, въртящия момент в ниските е малко смешен.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от ScarfaceV Преглед на мнениеЗначи не опитвам да тръгна а колата стои изключена от скорост и чека не светва като е изгаснала а преди това почва да мига и гасне , много рядко се случва но е дразнещо . Общо взето на ниските гасне .
Първоначално публикуван от ScarfaceV Преглед на мнение...А колата сега не гасне , един познат ми каза, че може да е правил така защото не е каран от доста време !
Пусни си една диагностика. Тъй като не знам точния модел, погледни тук: http://www2.izook.com/?page_id=232. Ако имаш проблем с инглиша, свиркай, ще помагаме.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар