Обява

Свий
Няма добавени обяви.

suzuki samurai Съвет

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• suzuki samurai Съвет

Здравейте искам да ви попитам за съвет става дума за следното :
    Харесал съм един Самурай 97 г , един познат го е докарал от Италия колата изглежда много добре няма ръжди и.т.н Но ме притеснява това, че ми каза,че е сменил само съединителя а колата е на 50 хиляди километра , иначе наистина колата изглежда мн добре . Та питането ми е какво да гледам то ясно, че е сменил съединителя но не знам трябва ли да ме притеснява това ?

От: suzuki samurai Съвет

Споко, не е на 50 хиляди.

Коментар

Ами не знам може и да е на толкова защото човекът го познавам и можеше въобще да не ми казва за съединителя , но ме притеснява, че ако е на толкова километри и е сменяван съединителя дали не е тормозен много . Личи си , че колата е пипана малко все пак има спортен волан и педали , следователно може би е карана повечко офроуд .

Коментар

Тия коли ги мори най-много ръждата. И неръждива трудно се намира...

Какво да и гледаш - обичайното за всички коли - двигателя да пали и работи равномерно, без тресене и пушеци. Караш я и следиш за шумове, виене, лашкане и луфтове по трансмисията, тропане по окачването. Включи на 4х4, бързи, бавни, да върти предния мост, пак без шумове и тракане.

Съединителя - по принцип изкарва доста повече от 50000 км. То е ясно че не е на тия километри, но е чудесен повод да искаш отбиване от цената. Важно е дали е сменен целият комплект, както и каква марка е новият.

По принцип е тясна и друса, но ти вероятно си го преглътнал това. За сметка на това е лека като бълха и прави смешни доста по-сериозни машини.

Запиши с в профила от къде си. Ако не и разбираш много, то се свържи с някой от форумните капацитети, закарай я да я огледа
        Nissan Terrano 2,7 TDI

Коментар

Добре мерси много , ще покарам ще тествам и ще преценя, по принцип колата няма грам ръжда и изгнило по нея , колкото до съединителя предполагам , че е сложен най евтиният вариант колкото да мине все пак познавам продавача

Коментар

Забравих да кажа , че става въпрос за 1.3 MPI двигател . Колкото до цената човекът ми я дава за 4100 лв което мисля, че е нормална цена стига да нямам после много разходи за ремонт

Коментар

Ако си решил да взимаш точно такъв автомобил и цената те устройва, взимай го. Всичко при автомобили втора ръка е на късмет, дори вече и при чисто новите, то ремонти ще има винаги.

Коментар

Мерси на хората който дадоха съвети , спазарих джипчето и във сряда ще го взема . Може да затворите темата .

Коментар

Изобщо не бързай със затваряне на темата, тепърва ще имаш още много въпроси.
                  Казвам го с най-добри чувства - и на мен Самика ми е първата офроуд любов.
                  Просто няма начин на кола втора ръка всичко да и е наред и, вярвай ми, по-добре да питаш, отколкото да си чупиш главата и да откриваш топлата вода.
                  Пожелавам ти минимум дертове и много да те радва придобивката!
                  О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Добре ако имам някакви въпроси и нужда от съвет ще пиша тук Мерси предварително !

Коментар

Вече съм собственик на Suzuki Samurai Да се надяваме,че няма да ми се налага много да го ремонтирам

Коментар

Ще се радвам ако ми препоръчате масло за двигателя кое според вас е най хубавото? Както масло за диференциала и скоростната кутия ?

Коментар

http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=26992 една тема която мисля ще ти е полезна.
                          Честита придобивка и дано само да те радва. Качи някоя снимка.
                          I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Мерси за пожеланието и мерси за линка . Снимка ще гледам утре ако имам време да я снимам и да кача ако не в петък

Коментар

Здравейте днес обслужих машината , смених масла , филтри и т.н . Но имам едно питане значи по някога колата като спра на светофар примерно и падне на ниски обороти ми светла някакъв чек на таблото и гасне но това става рядко . Някой има ли идея на какво може да се дължи това ?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X