Както казах, нямам предвид състезанията.
Там е друга историята.
Но съм виждал по хард (и не толкова) разходки, зорлем да се бутат в коловозите, за да видят колко далеч ще стигнат.
Your conscience is all you can take to your grave.
Извинявам се , че се намесих в темата толкова агресивно но искам да помогна на колегата , че със смяна на седалки и фланци на колелата няма как да промени проходимостта на Самурая .
П.П. Май съм пил повече от необходимото за да дава съвети .
ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Колегата говори за "доработки" с цел разширяване за да може да влиза в коловози....
Исках да му обърна внимание че при Самурай с такива "доработки" би загубил а не спечелил проходимост при равни други условия.
От снощи видях темата и просто няма начин да не се съглася с Гаргата, респективно и с Мечо пух. "Колкото повече толкова повече" направо лепва на тема офф. Та замисляйки се колко ми е широка следата се напънах да и ударя една рулетка и... ами 200 см. И пак не влиза в коловоз стандарт, и си минава като пич откъдето му кажа на Самурая, или това което е останало от него. И за друго е прав Гаргата, така се почва, седалки, фланчета, обърнати джанти..... и накрая си правиш това което ти пасва на теб.
Последно редактирано от derhunter; 27-03-15, 11:00.
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар