Обява

Свий
Няма добавени обяви.

suzuki samurai

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• suzuki samurai

Колеги от каква кола стават седалки за Сузуки Самурай

От: suzuki samurai

Ако ги сменяш с релсите стават почти от всичко.Може да се наложи само дупките на пода да подправиш.Успех!!!
    Киа Спортидж 2.0 98г. 95к.с. 0895 13!66!73

Коментар

От Опел Корса дали ще станат, че такива намерих на добра цена заедно с релсите

Коментар

Аз смених моите със такива от Ауди А3/предни/ и Рено Еспейс /задни/. Предна дясна ставя много лесно със запазване на оригиналните релси. При мен за лявата трябваше преправяне защото стана висока и не виждам сфетофарите. Просто махнах оритиналните стойки за релсите и така седалката слезе с около 5см., но си е играчка. Комфорта от една страна се повиши, защото новите седалки са доста по-удобни, но от друга се влоши защото оригиналните са доста меки и обираха вибрацийте, новите са доста по-твърди. Обаче свикнах и съм доволен.
        Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Колеги още един въпрос един приятел ми каза, че обръщат джантите и така става по голямо разстоянието между гумите. Самурайте нали са теснички и като карам в коловози гумите постоянно зъдират как става това с обръщането на джантите

Коментар

Едно от предимствата на Самурая е именно в това че не влиза в коловозите и "....гумите постоянно зъдират....."
            Ако го разкрачиш и влизаш в коловозите ще ти задират не гумите а диференциалите....
            Няма по-жалка картинка от закъсал на мостове джип с четри въртящи се колела

Коментар

Ако толкова държиш да го разшириш, може да пробваш с фланци 30 или 38 мм. Поздрави.
              Издържах вчера, ще издържа и днес...

Коментар

Самурая търпи много промени, но точно по седалките е много трудна работа.Можеш да монтираш почти от всякаква кола,но ефекта е нулев. Най-добре си намери оригинални, ако са окъсани едно претапециране и си спестяваш всички неудобства.
                Джантите, рязане на струг,центроване и заварки. Този вариянт е добър за каране по черно.
                ТЛК-120 Николай Колев
                0898521295

Коментар

Сузуки Саморай е необятна тема . Всичко може да се направи и модифицира но въпроса е за какво се ползва . За мен лично най доброто е Тойотски мостове (не ти трябват фланци или обърнати джанти) Седалки си сложи според фигурата , аз съм голям българин и не се събирам в малки седалки . Всичко останало е въпрос на вкус .
                  ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
                  тел. 0889 017703
                  0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от VenPS Преглед на мнение
                    Едно от предимствата на Самурая е именно в това че не влиза в коловозите и "....гумите постоянно зъдират....."
                    Ако го разкрачиш и влизаш в коловозите ще ти задират не гумите а диференциалите....
                    +1

Коментар

Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение
                      +1
                      Малко не съм съгласен , Диференциалите задират с малки гуми а не с тесни мостове . И мотор си трябва и усет за каране . И четири въртящи се колела се получава само с 2 блокажа .
                      тел. 0889 017703
                      0897 516030

Коментар

Единственото предимство на Саморая е теглото му . Всичко останало е еднакво при всички останали джипки . И на не последно място колко тежи главата на този който го кара. Извинявам се за спама по темата ама с тези коловози не се здържах .
                        тел. 0889 017703
                        0897 516030

Коментар

Първоначално публикуван от VenPS Преглед на мнение
                          -1
                          тел. 0889 017703
                          0897 516030

Коментар

Непрекъснато се говори за коловози в тоя форум.
                            След като в 99 % от случаите могат да се избегнат...
                            Никога не съм затъвал в коловоз.
                            Клиренса е важен, разбира се.
                            Но не за да се бухаш насила в коловози и да разбереш колко далеч ще стигнеш преди да се окореми джипката.
                            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                              Непрекъснато се говори за коловози в тоя форум.
                              След като в 99 % от случаите могат да се избегнат...
                              Никога не съм затъвал в коловоз.
                              Клиренса е важен, разбира се.
                              Но не за да се бухаш насила в коловози и да разбереш колко далеч ще стигнеш преди да се окореми джипката.
                              Аз изразявам мнение от натрупан опит от състезания и хард разходки (иначе карам Пежо 206) Когато ти е написано в пътната книга да минеш точно от там , трябва да минеш И се бухаш в киреча , и когато си подготвен минаваш . Мисълта ми е , че ако ще правиш подобрения по джипа го прави както трябва и да можеш да разчиташ на него а не да ходиш за трактор или да званиш на приятели в никое време .
                              тел. 0889 017703
                              0897 516030

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X