Колеги от каква кола стават седалки за Сузуки Самурай
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
suzuki samurai
Свий
X
-
От: suzuki samurai
Аз смених моите със такива от Ауди А3/предни/ и Рено Еспейс /задни/. Предна дясна ставя много лесно със запазване на оригиналните релси. При мен за лявата трябваше преправяне защото стана висока и не виждам сфетофарите. Просто махнах оритиналните стойки за релсите и така седалката слезе с около 5см., но си е играчка. Комфорта от една страна се повиши, защото новите седалки са доста по-удобни, но от друга се влоши защото оригиналните са доста меки и обираха вибрацийте, новите са доста по-твърди. Обаче свикнах и съм доволен.Издържах вчера, ще издържа и днес...
Коментар
-
Колеги още един въпрос един приятел ми каза, че обръщат джантите и така става по голямо разстоянието между гумите. Самурайте нали са теснички и като карам в коловози гумите постоянно зъдират как става това с обръщането на джантите
Коментар
-
Едно от предимствата на Самурая е именно в това че не влиза в коловозите и "....гумите постоянно зъдират....."
Ако го разкрачиш и влизаш в коловозите ще ти задират не гумите а диференциалите....
Няма по-жалка картинка от закъсал на мостове джип с четри въртящи се колела
Коментар
-
Самурая търпи много промени, но точно по седалките е много трудна работа.Можеш да монтираш почти от всякаква кола,но ефекта е нулев. Най-добре си намери оригинални, ако са окъсани едно претапециране и си спестяваш всички неудобства.
Джантите, рязане на струг,центроване и заварки. Този вариянт е добър за каране по черно.ТЛК-120 Николай Колев
0898521295
Коментар
-
Сузуки Саморай е необятна тема . Всичко може да се направи и модифицира но въпроса е за какво се ползва . За мен лично най доброто е Тойотски мостове (не ти трябват фланци или обърнати джанти) Седалки си сложи според фигурата , аз съм голям българин и не се събирам в малки седалки . Всичко останало е въпрос на вкус .ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
Първоначално публикуван от VenPS Преглед на мнениеЕдно от предимствата на Самурая е именно в това че не влиза в коловозите и "....гумите постоянно зъдират....."
Ако го разкрачиш и влизаш в коловозите ще ти задират не гумите а диференциалите....
Няма по-жалка картинка от закъсал на мостове джип с четри въртящи се колела
Коментар
-
Първоначално публикуван от Янко Желязков Преглед на мнение+1ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
Единственото предимство на Саморая е теглото му . Всичко останало е еднакво при всички останали джипки . И на не последно място колко тежи главата на този който го кара. Извинявам се за спама по темата ама с тези коловози не се здържах .ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
Първоначално публикуван от VenPS Преглед на мнениеЕдно от предимствата на Самурая е именно в това че не влиза в коловозите и "....гумите постоянно зъдират....."
Няма по-жалка картинка от закъсал на мостове джип с четри въртящи се колелаПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
-
Непрекъснато се говори за коловози в тоя форум.
След като в 99 % от случаите могат да се избегнат...
Никога не съм затъвал в коловоз.
Клиренса е важен, разбира се.
Но не за да се бухаш насила в коловози и да разбереш колко далеч ще стигнеш преди да се окореми джипката.Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеНепрекъснато се говори за коловози в тоя форум.
След като в 99 % от случаите могат да се избегнат...
Никога не съм затъвал в коловоз.
Клиренса е важен, разбира се.
Но не за да се бухаш насила в коловози и да разбереш колко далеч ще стигнеш преди да се окореми джипката.ПОЛУДЯВАМЕ БАВНО, НО СИГУРНО.
тел. 0889 017703
0897 516030
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар