Обява

Свий
Няма добавени обяви.

ИМА ЛИ НАДЕЖДА?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: ИМА ЛИ НАДЕЖДА?

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
    Като разгледах първия път снимките и аз си казах е..ти гнилоча. Обаче като го поогледах по внимателно, видях, че не е толкова зле работата. Рамата е относително здрава. Всичката яка ръжда е по купето, което е по малкото зло. Виждал съм джипове в много по лошо състояние, дори с откъснати рами и след сериозна интервенция продължават да служат на собствениците си. Мисля, че тази Витара може да се възстанови, друг е въпроса дали си струва.
    Точно че като разхвърляш по габаритните части и сметнеш колко пари ще получиш по добре още някакви пари горница и да се вземе нещо читаво.. Тук стой по друг начин и въпроса Ами ако си го направя сам??? и не плащам за труд.. и имам свободно време защо пък да я продавам на части..... Така че всеки сам може да си прецени.И все пак ми е любопитно каква ще е съдбата на витарата.
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от atanas_93 Преглед на мнение
      Като разгледах първия път снимките и аз си казах е..ти гнилоча. Обаче като го поогледах по внимателно, видях, че не е толкова зле работата. Рамата е относително здрава. Всичката яка ръжда е по купето, което е по малкото зло. Виждал съм джипове в много по лошо състояние, дори с откъснати рами и след сериозна интервенция продължават да служат на собствениците си. Мисля, че тази Витара може да се възстанови, друг е въпроса дали си струва.
      Тук си в грешка, отгоре изглежда зле, смятай от долу какво е. Аз съм го патил и съм си измислил тест, вкарвам един маркуч с вода отзад в шасито и като пусна водата, ако събера отпред половин кофа ръжда, заминава директно във вечните ловни полета на витарите, успех.

Коментар

Eдин мой познат толкова много си обича ВИТАРКАТА че накря се прежали 1500 лв. и удължи живота поне с4- 5 години.
        Само един майстор се нави и я прави цял месец, всички останали казаха че от тая кочина нищо няма да стане.
        СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
        ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Надеждата Винаги умира последна. Зле, зле, колко да е зле, още нищо не и е изпаднало . Колко Витари има с изпаднали резервоари, задни брони заедно със шасито, скъсани уши на носачите на задния мост и тн. и след лек ремонт продължават да се движат с години. На този дизеляк асматик му трябва само усилване на захватите на задния мост и е готов за бой. Ако още не е регистриран и те е страх от мечки пускай го за продажба. На части каузата е обречена. Успех.
          0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Дайте я на Кольо за 15 мин. и да се свършва с драмите.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

В същност,точно тогава ще започне драмата,веднага ще му изплува някой проект...
              Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Проекти в главата-дал Господ.
                Друго няма, другооо...

Иначе ако на мен ми беше попаднала такава витара щях да си я позаваря, да я боядисам тук-там, и да я ползвам по предназначение. Демек като не ми пука, яе ще одращя хубавия джип...
                Има ли желание-има и начин!

Коментар

"Ето това чукане чаках". Надявах се,със заварки тук-там и с боя тук-там да мога да се движа БЕЗОПАСНО.Лов,риболов и лек офроуд.При тежка зима може и ОНроуд,но то зима няма вече в България... Няма да возя абитуренти,абсолвенти и филмови звезди.Няма да бъде "булчинска кола". Няма да правя Ком-Емине с нея (имам идея да го направя по класическия начин-пеш). Значи все пак има надежда...

Коментар

На всички е ясно, че надеждата умира последна.

Коментар

Тук надеждата си има и друго име-РЪЖДА.Лошо, ма много лошо състояние .
                      Grand Vitra ddis 2008
                      SEAT Althea XL tsi 2010
                      Mitsubishi Canter

Коментар

Не и непоправимо.
                        Е, няма да стане като лъскачка от Италия, но може да и се вдъхне още живот.

И даже може да мине Емине-Ком.
                        Аз с моята верантия го направих, хем беше доста скапана. Тази, ако двигателя и трансмисията са и добре-може да и се сложи друго купе, и да се покара още някоя година. Ако рамата не е изгнила де. Но по снимките се вижда ръжда главно по купето.
                        Ако е изгнила-филма свършва до тук.
                        Не, че и това не се оправя, ама не си заслужава, голямо разглобяване и сглобяване, та по-добре тази за колкото пари може да и се вземат, и да се купува друга.
                        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Закарай я на някой който наистина разбира, да каже какво е положението. Така само по снимки , е трудна работа.
                          .Карам бавно стигам бързо. А...ма не всеки път.
                          Киа спортаж2000тди 98г
                          Ауди А3 1.9ТДИ
                          Каравана Аdria 390Q

Коментар

Витари много, живота е един. С това на пътя, Трабант да те блъсне и трудно ще те съберат. Да не говорим, че и ти ще си опасен за останалите.
                            Виждал съм направени и изкърпени купета за около 1000-1500лв. След една година ръждата отново избива.
                            Ако ти се занимава, имаш технически познания, както и огромна любов към Витарите, намери си една грохнала италианка за донор. Каквито части ти останат, ако можеш продай.
                            Ако пък не ти се занимава, продай я на такъв като Кольо, който има възможност и мноооооого проекти.

Коментар

Някога се занимавах с тенекеджийство и затова казвам че не си струва -товакоето си личи от пръв поглед е 30-40% от това което не си личи.Сметката за правилна работа няма да излезе.
                              Grand Vitra ddis 2008
                              SEAT Althea XL tsi 2010
                              Mitsubishi Canter

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X