Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara 1,6 16v 2004

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand Vitara 1,6 16v 2004

С предишното ми hrv,страдах много при слагане на евтин газов инжекцион.Сега съм се с спрял на ''ландиренцо'',с обикновена не ми се рискува.Относно турбината,идеята е много добра,само да намеря някой който да я монтира.
    0878535960-Боби
    YAMAHA WR 400
    MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6
    SUZUKI GRAND VITARA 1,6 16V 04

Коментар

За к'во щеше да я ползвал таз' виагра, че раздума за турбиниране.

Иначе този разход си е съвсем нормален. Все пак говорим за джип, бил той и малък.
      о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

При положение ,че искам да вдигна мощноста,глупаво ще бъде да я газифицирам.Използвам я смесено градско и офроуд.Като под офроуд имам предвид тежки терени във Влахина и Малешевска планини.Места където много пъти съм се затруднявал дори и с Паджерото.За това ми трябва по-голяма мощност и по-висок клиърънс.
        0878535960-Боби
        YAMAHA WR 400
        MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6

Коментар

Колега, добре дошъл при сузукитата, добра е машината, новото табло, малкият двигател, проблемният климатик. Ще влезеш в час, ама смени аватара, че някак не ходи Успех

Коментар

Първоначално публикуван от borkir Преглед на мнение
            С предишното ми hrv,страдах много при слагане на евтин газов инжекцион.Сега съм се с спрял на ''ландиренцо'',с обикновена не ми се рискува.Относно турбината,идеята е много добра,само да намеря някой който да я монтира.
            Уф, тука може много да се говори, пък и доста е говорено. Внимаваш какви инжектори слагаш, че най-евтините имат до 50% (!)
            разлика понякога от бройка до бройка, а имаше някакви (не помня в момента, но и те са обсъждани тук, последно някъде в Джип подфорума) на съвсем разумна цена и достатъчно читави. Сори, просто в момента малката ми спи в ръцете и ми е малко трудно ровенето
            От там нататък - скачаш на каквото ти хареса, стига да е произведено максимално далеч от Полша и си ти.

Газта НЕ пречи на турбото, даже помага малко. Е, течната фаза помага повечко, но там стават едни съвсем други филми

Абе варианти бол, ако ти щукне нещо, казвай, да се радваме и ние с теб.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

При положение ,че искам да вдигна мощноста,глупаво ще бъде да я газифицирам.Използвам я смесено градско и офроуд.Като под офроуд имам предвид тежки терени във Влахина и Малешевска планини.Места където много пъти съм се затруднявал дори и с Паджерото.За това ми трябва по-голяма мощност и по-висок клиърънс.
              Това с тежък офроуд и само с повдигане няма как да стане 1-вото преди да я вкараш в боя обърни внимание на предния диф.скачаи на дизелов докато твоя е здрав и може да му се вземе някой лев,ако не ти се дават пари поне подготви твоя там където се хваща за гредата това ухо го обкови(бронирай) с шина докато е здраво консуматив е

Коментар

Към колегата, пуснал темата.
                Може ли да споделиш от какво си бил недоволен от Хондата.
                Поздрави!
                VITARA, SAMURAI
                FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                RENAULT ESPACE QUADRA
                ...и едно сивикче за града...

Коментар

Много слабо окачване,при първото леко чукване на предното колело в коловоз изкривих вътрешен,външен накрайник и лагер на главина.Газовия инжекцион никой газаджия не можа да настрои (беше Тамона).Проходимост имаше докато една от предните гуми не заседнеше,тогава задния мост умираше.Хондата е хубава само за асвалт ,при сняг и лятото за лек пиктник.Моята беше 2003 година ,но интериора беше все едно от 1990.И на последно място харчеше масло.Поне 6 собственика на ХРВ познавам и всичките имат проблем с харченето на масло,а моята беше само на 113 000 реални.
                  0878535960-Боби
                  YAMAHA WR 400
                  MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6

Коментар

И на последно място харчеше масло.Поне 6 собственика на ХРВ познавам и всичките имат проблем с харченето на масло,а моята беше само на 113 000 реални.
                    Имам една дето не го пипа, но пък познавам и аз хора които се оплакват от това! По-принцип не бих сложил газ на кола която си гори 6-7/100.
                    Honda XL600LM, 1987
                    Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                    Opel Frontera B Sport, Y22DTH, 2003

Коментар

Хубава е витарката,със здраве да си я караш,и много безаварийни км.
                      SUZUKI VITARA V6
                      HONDA CBR 919RR
                      MERCEDES ML
                      MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Благодаря!Днес дори я газифицирах с Ландиренцо.Надявам се само да не падне много мощността на газ.Остава само да я повдигна и е готова.
                        0878535960-Боби
                        YAMAHA WR 400
                        MITSUBISHI PAJERO 3,0 V6

Коментар

При мен почти не се усеща разлика във варвежа на газ и на бензин.
                          SUZUKI VITARA V6
                          HONDA CBR 919RR
                          MERCEDES ML
                          MAN TGA D2O COMANREIL 18-430

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X