Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Витара и моите болни планове!(ах горката)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Витара и моите болни планове!(ах горката)

Пешо вземай щом има лев .Силвърстона е гумата за офф .Мисля че имаш мотор да ги върти и няма да има ядове.
    РР п38 2.5тд .Е53 чер клозет .Астра H Z13DT.

0895шест29410 .

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
      Трифоне момчето беше на Стара загора и много добре видя и знае кои и от къде минава А относно гумите някой кара ли неговата витарка с 31-ца Силвърстон? и как се представя гумата на лек джип че нямам наблюдения.
      П.с аз в момента на мойта съм с 17'' галоши гуми и все пак стигнах до скарата в съботния ден.
      Там си имал цел, и аз стигнах с Джимито след 3 асистенции на такива с галоши, но явно с по-малко мерак

Коментар

Силвърстона си е една от най-сериозните гуми за кал. Та ако имаш парите-скачай, и не се замисляй.

Но предупреждавам-ще станеш хранител на магазините за авточасти, и в частност за карета на предните полуоски. То си е и до стил на каране, ама 31 агресивна гума си е издевателство над витара с оригинални мостове.
        Последно редактирано от Кольо; 06-02-15, 23:32.
        Има ли желание-има и начин!

Коментар

Пеше да не се разсърдиш но я да питаме как стой въпроса с монтажа на едни БУТОНКИ 205Р16??? там как е положението.Както казва Кольо това с 31ците и каретата.... де дъъъъ зная пък и парите за бутонките и силвърстоните хммм има доста БИРИ разлика Ти така или иначе за сухо време си имаш Граберчето което се е доказало многократно.
          Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
          КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

За това и казах силвърсоун спорт 31/10.5/15 е най-удачния според мен вариант. Бутонката не е решение,тежка твърда и агресивна,ще троши колкото и силвърсоун екстрийм. Изобщо съм силно против регенерати в подобен размер на витара. Всичко това обаче е лично мое мнение а и не претендирам да съм много компетентен. Ако имаше 32/10.5/15 спорт или нещо различно от екстрийм-а ,нямаше да мина на 16-ки но уви....
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Благодаря ви за мненията ,но искам да вкарам уточнението ,че имам идея за подмяна на предните карета и полувалове с по-здрави такива+монтаж на метален преден диф...Лошото е ,че ще мине време докато оправя силовото предаване ,а ми се ще и до тогава да покарвам...Имам малко карета резервни и сменям полуоска за 10минути така ,че може и да рискувам...А за бутонките си го мислих ,но с Стефан Стоев онзи ден си говорихме ,че макар безспорните им качества в калта имат недостатъци в други ситуации ,а аз си карам джипа навсякъде...Въобще ако се говори за някакъв баланс на качествата то Силверстоуна май печели...А и Траялния правилник за клас стандартен позволява кайман шарката ,но не и бутонката ,а това е съществен момент в избора...НО много исках да чуя мнение на човек карал силвърстоун на витара...Аз съл слагал Каймани и много и тежаха(31кг гума+10джанта) ...Една предавка назад връщам спрямо преди,но много ми хареса как държат а страничен наклон.При силвърстоуна ситуацията е около 19кг гума+8кг алуминиева джанта=27кг ....Доста по-добре...
              Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                метален преден диф..
                Без претенции да разбирам материята,сегашния да не е от пластмаса?
                Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                  Пеше да не се разсърдиш но я да питаме как стой въпроса с монтажа на едни БУТОНКИ 205Р16??? там как е положението.Както казва Кольо това с 31ците и каретата.... де дъъъъ зная пък и парите за бутонките и силвърстоните хммм има доста БИРИ разлика Ти така или иначе за сухо време си имаш Граберчето което се е доказало многократно.
                  БУТОНКИ 205Р16 според мен това е гумата за нормалната витара с уговорката че се кара с акъл мн.добро почистване но и обича да крати при неоднемане на газта при отлепяне на предния мост и задължително втори комплект не понася асфалт и сух терен топи се бързо

Коментар

205 Р 16 е ниска и в малко по-дълбок коловоз не ти помага че си с бутонки.
                    http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Минчев - MaxBass Преглед на мнение
                      Благодаря ви за мненията ,но искам да вкарам уточнението ,че имам идея за подмяна на предните карета и полувалове с по-здрави такива+монтаж на метален преден диф...Лошото е ,че ще мине време докато оправя силовото предаване ,а ми се ще и до тогава да покарвам...Имам малко карета резервни и сменям полуоска за 10минути така ,че може и да рискувам...А за бутонките си го мислих ,но с Стефан Стоев онзи ден си говорихме ,че макар безспорните им качества в калта имат недостатъци в други ситуации ,а аз си карам джипа навсякъде...Въобще ако се говори за някакъв баланс на качествата то Силверстоуна май печели...А и Траялния правилник за клас стандартен позволява кайман шарката ,но не и бутонката ,а това е съществен момент в избора...НО много исках да чуя мнение на човек карал силвърстоун на витара...Аз съл слагал Каймани и много и тежаха(31кг гума+10джанта) ...Една предавка назад връщам спрямо преди,но много ми хареса как държат а страничен наклон.При силвърстоуна ситуацията е около 19кг гума+8кг алуминиева джанта=27кг ....Доста по-добре...
                      Славин от Стара Загора кара Силвърстоун 31-ца на къса витара и смея да твърдя че се справя блестящо!
                      Кола без турбо е като жена без цици, върши работа но не доставя удоволствие.
                      Витара 1.6 16V TURBO POWER!!!
                      "Mud Angels" Stara Zagora

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                        Без претенции да разбирам материята,сегашния да не е от пластмаса?
                        тей де...Железен или стоманен или какъвто е там точно...Не знам защо на моменти решавам ,че алуминия не е метал

Коментар

Първоначално публикуван от SaTaNaTa_83_stz Преглед на мнение
                          Славин от Стара Загора кара Силвърстоун 31-ца на къса витара и смея да твърдя че се справя блестящо!
                          Благодаря!Това звучи добре...

Коментар

Пичове намерих идеален начин да направя витарата да няма никакви проблеми!Просто ще спожа под купето друг джип Това сериозно...Джипа е купен...Ще продавам или цялата или на части ако събера кандидати поне за по-важните според мен неща...Като по интересно мога да предложа евентуално
                            -опел мотор 2.0 леко наточен+адски много части за него с нов съединител,обслужен,нови повдигачи
                            -предно подобрено окачване под формата на леко усилен корпус на дифа,двете полуоски на фланци,носачи с заден полиуретанов тампон ,а отпред с раздвижени втулки+ изместена позиция пружините и нови шарнири
                            -заден мост(всичко ревизирано)+ шпер
                            -подсилено шаси с променен ъгъл на работа за а-рамото.
                            -всичко друго по джипа което не е част от купето което както казах ще ми трябва...Може и пакетна цена за всичко без купето само да си смени някой с неговото

Коментар

ще си използвам темата защото знам ,че колегата Zvinko я следи да му кажа ,че няма място в кутията и не мога да му пратя съобщение...

Коментар

Една,две снимки за цвят ейтака...
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X