От: Витара и моите болни планове!(ах горката)

Хидравликата е суха  Добре работи ,но онази оборотната беше по-лека (само отбелязвам за протокола)...Има едно прескърцване като въртя(все едно нещо се върти в стегната гума) ама няма никакви ядове.Карам я леко хлабава и мисля да я натегна леко ,че в снега голямо обиране на луфта пада
 Добре работи ,но онази оборотната беше по-лека (само отбелязвам за протокола)...Има едно прескърцване като въртя(все едно нещо се върти в стегната гума) ама няма никакви ядове.Карам я леко хлабава и мисля да я натегна леко ,че в снега голямо обиране на луфта пада  

Първоначално публикуван от trent

Преглед на мнение

Добре работи ,но онази оборотната беше по-лека (само отбелязвам за протокола)...Има едно прескърцване като въртя(все едно нещо се върти в стегната гума) ама няма никакви ядове.Карам я леко хлабава и мисля да я натегна леко ,че в снега голямо обиране на луфта пада

,но не съм от много снимащите.
 ,но не съм от много снимащите.

Коментар