Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara - джанти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Grand Vitara - джати?

Първоначално публикуван от huligan 999 Преглед на мнение
    Идеята на темата бе да разбера става ли някаква джанта, а не купувам .
    Приятел с автобизнес в чужбина ми подари нови АТ-235/75/15 на джанти от Витара, пита ме има ли някакви серийни които ми вършат работа, да ми прати, отново подарък .
    Поздрави!
    Повечето колеги тук сме ги купували и сме влагали в тези джанти и не само, нямаме такива приятели по чужбините да ни подаряват, а и щом е такава работата, направо у джърманито и те да кажат, ний тука даваме скъпо, нали сме си бедни, айде успех.

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
      Аз не съм искал да ми ги вземе,щеше да ми е интересно да разбера дали стават на големите апарати. В квартала има една V6-ца с изнесени 15ки и ми е чудно дали е сменял дискове или джантата минава на косъм.
      Здравейте, стават 15-ки онзиден монтирахме на точно такава Витара, само леко драскат по апарата. Ако е нужно ще снимам.
      0898532785-КИКО

Коментар

Първоначално публикуван от kiril_ognenski Преглед на мнение
        Здравейте, стават 15-ки онзиден монтирахме на точно такава Витара, само леко драскат по апарата. Ако е нужно ще снимам.
        Ако не ти е проблем моля те направи една снимка на джантите и витарката че аз имах 3комплекта 15ки и нито един не ми стана без фланци или пилена на апарата вярно с малко не ми пасват може би с 5/8мм но не ми стават. или накладките на тази витарка за позаминали и от там да имаме още някой мм в + Благодаря ти.
        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
          Ако не ти е проблем моля те направи една снимка на джантите и витарката че аз имах 3комплекта 15ки и нито един не ми стана без фланци или пилена на апарата вярно с малко не ми пасват може би с 5/8мм но не ми стават. или накладките на тази витарка за позаминали и от там да имаме още някой мм в + Благодаря ти.
          Заповядай!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:181220141818.jpg
Прегледи:1
Размер:175.0 КБ
ID:5629619Натиснете снимката за да я уголемите

Име:181220141819.jpg
Размер:147.0 КБ
ID:5629620Натиснете снимката за да я уголемите

Име:181220141820.jpg
Размер:121.4 КБ
ID:5629621Монтирани са без фланци и накладките са нови.
          0898532785-КИКО

Коментар

От: Grand Vitara - джанти?

Тази за която споменах е със същите джанти.
            http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Здравейте!
              Някой да знае, има ли джанти 15-ки /5Х139/ които да стават без фланци на ГВ 2.0 хди?
              Предварително благодаря
              Отговора няма нищо общо с въпроса, хулиганина пита за Гранд Витара, това на снимката е витара в6, айде със здраве

Коментар

Какво имаш в предвид полезна тема, такава в която да продадеш нещо? "Дебели" = скъпи.
                Щом питате има ли, аз отговарям-има и Ви пускам линка да си ги гледате, а какво си купувате или ви подаряват си е ваша работа. А полезни теми съм пускал доста и съм писал в доста, ама по постовете ви не си личи да сте ги чели.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                  Щом питате има ли, аз отговарям-има и Ви пускам линка да си ги гледате, а какво си купувате или ви подаряват си е ваша работа. А полезни теми съм пускал доста и съм писал в доста, ама по постовете ви не си личи да сте ги чели.
                  Не бе човек, чел съм темата в която те караха да качиш снимки на джантите и имаше спор дали има 15-ки които стават за ГВ, и ми беше полезна, даде ми повод да пусна и тази.
                  Грамотно - не грамотно, пишем и питаме, и евалла на хора като Радо Метала, васето, Русанов и др. които пишейки или по друг начин се опитват да помогнат!
                  Не съм искал да кажа че; джантите ти не си заслужават парите и вложения в тях труд, просто че на мен не са ми по джоба поне за този момент!
                  Айде със здраве!

Коментар

Здравейте! Джанти с размер 16x6 1/2 JJ OFF 25 ще станат ли на Гранд Витара 2001 година?

Коментар

https://www.wheel-size.com/size/suzu...d-vitara/2001/
                      Ако ги намираш в този линк, значи ще станат.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                        https://www.wheel-size.com/size/suzu...d-vitara/2001/
                        Ако ги намираш в този линк, значи ще станат.
                        Благодаря!
                        И още един въпрос, само този размер гуми 235/60R16 ли мога да сложа на тези джанти без да опират или и тези размери 215/70R16, 215/65R16. ( джипа не е повдиган)
                        215/65R16 98T 7Jx16 ET5 ET 0-25 5x139.7 1.8
                        235/60R16 6.5Jx16 ET25 5x139.7
                        215/70R16 7Jx16 ET4 5x139.7
                        225/60R17 7Jx17 ET4 5x139.7

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X