Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Grand Vitara - джанти?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Grand Vitara - джанти?

Здравейте!
    Някой да знае, има ли джанти 15-ки /5Х139/ които да стават без фланци на ГВ 2.0 хди?
    Предварително благодаря

От: Grand Vitara - джати?

Предполагам, че всички, с този размер и офсет /ЕТ/ <20.
    Предполагам ...

Коментар

На ГВ предните спирачни апарати са по-големи.На моя ХЛ7 сложих 15-ки от старата Витара / защото имам 4 комплекта нови гуми АТ,МТ,М+S,чисто летни/,ЕТ-25 но с фланци.Блез фланци нито една джанта от старата Витара не стана на ГВ.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Untitled-1.jpg
Прегледи:1
Размер:169.8 КБ
ID:5628736
      Последно редактирано от Радо 57; 11-12-14, 19:04.
      Нека силата да бъде с нас!
      Suzuki Grand Vitara
      +34 642 91 4154

Коментар

Стават само рязаните и преправени 15ки иначе оригинално да вземеш 15ка никаф шанс без фланци за има няма някакви си 8/9мм Успех. Поне при мен на в6-цата е така.
        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от nantz Преглед на мнение
          Предполагам, че всички, с този размер и офсет /ЕТ/ <20.
          Предполагам ...
          Четох из форума че, при хди и в6 отпред спирачните апарати са по големи, и джантите от другите модификации на Гранда не стават за тях, пък аз искам да слизам на 15". За офсета предполагам имаш в предвид отрицателен такъв и по голям от -20.

Коментар

[QUOTE=Радо Метала;2651146]На ГВ предните спирачни апарати са по-големи.На моя ХЛ7 сложих 15-ки от старата Витара / защото имам 4 комплекта нови гуми АТ,МТ,М+S,чисто летни/,ЕТ-25 но с фланци.Блез фланци нито една джанта от старата Витара не стана на ГВ.

Размера на фланците какъв е? Джанта с голямо минусово ЕТ по голямо или равно на -25 + фланеца дали ще влезе? Бях засякъл в нета някви ЕТ-45 май или там някъде, те па я ще са много широки.
            Благодаря за мнението!

Коментар

[QUOTE=huligan 999;2651276]
              Първоначално публикуван от Радо Метала Преглед на мнение
              На ГВ предните спирачни апарати са по-големи.На моя ХЛ7 сложих 15-ки от старата Витара / защото имам 4 комплекта нови гуми АТ,МТ,М+S,чисто летни/,ЕТ-25 но с фланци.Блез фланци нито една джанта от старата Витара не стана на ГВ.

Размера на фланците какъв е? Джанта с голямо минусово ЕТ по голямо или равно на -25 + фланеца дали ще влезе? Бях засякъл в нета някви ЕТ-45 май или там някъде, те па я ще са много широки.
              Благодаря за мнението!
              Фланците са 38мм.,като предните ги намалих на 34 мм.Имам и джанти обръщани от Фероза,не съм им мерил офсета,но челото е на една линия със задния борд.Карах ги на Ветарата,но се отказах.Много се разчеква и товари главините.При по-голяма скорост ако се наложи аварийно спиране,предните колела се чудят къдеда ходят.Имам усещането че ще се откъснат от гланите.И сега ГВ е в подобно състояние.Като се прибирахме от Сърбия се наложи на аварийно спиране и предницата сякаш щеше да се изкърти.
              Нека силата да бъде с нас!
              Suzuki Grand Vitara
              +34 642 91 4154

Коментар

Kъм автора на темата-от къде си?
                http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

Благодаря на Радо Метала за инфото, както и впечатленията за пътното поведение на колата при такава конфигурация, явно няма да я ползвам.
                  Към васето; от Стара Загора съм.
                  Поздрави и успех на всички!

Коментар

Имам много изнесени 15-ки,щеше да ми е интересно да ги пробваме но си далеко.

Коментар

Васе, дори и да станат надали ще ги вземе, моите белите са му ДЕБЕЛИ, което не знам какво означава, сигурно е на хулиганско-заралийски, лошото е че във форума се навъдиха доста такива, главно юзери, от които една полезна тема няма, но много питанки и гатанки и то неграмотно написани. Мислят си, че всички са им длъжни, и нищо не струва толкова, колкото искат хората тук, купуват си евтиното и после започват да се вайкат и да се молят да им помогнеш, айде със здраве и успех

Коментар

От Габровец да го знаете... В повечето случай евтиното МИ излиза скъпо... и вече се замислям преди да направя поредната глупост.
                        П.С Трифоне колко пък да са дебели да не са за товарно сузуки ха-ха майтап...
                        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Първоначално публикуван от trent Преглед на мнение
                          Васе, дори и да станат надали ще ги вземе, моите белите са му ДЕБЕЛИ, което не знам какво означава, сигурно е на хулиганско-заралийски, лошото е че във форума се навъдиха доста такива, главно юзери, от които една полезна тема няма, но много питанки и гатанки и то неграмотно написани. Мислят си, че всички са им длъжни, и нищо не струва толкова, колкото искат хората тук, купуват си евтиното и после започват да се вайкат и да се молят да им помогнеш, айде със здраве и успех
                          Какво имаш в предвид полезна тема, такава в която да продадеш нещо? "Дебели" = скъпи.

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
                            От Габровец да го знаете... В повечето случай евтиното МИ излиза скъпо... и вече се замислям преди да направя поредната глупост.
                            П.С Трифоне колко пък да са дебели да не са за товарно сузуки ха-ха майтап...
                            Идеята на темата бе да разбера става ли някаква джанта, а не купувам .
                            Приятел с автобизнес в чужбина ми подари нови АТ-235/75/15 на джанти от Витара, пита ме има ли някакви серийни които ми вършат работа, да ми прати, отново подарък .
                            Поздрави!

Коментар

Аз не съм искал да ми ги вземе,щеше да ми е интересно да разбера дали стават на големите апарати. В квартала има една V6-ца с изнесени 15ки и ми е чудно дали е сменял дискове или джантата минава на косъм.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X