Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Витарата на белата-започна се
Свий
X
-
До: Витарата на белата-започна се
Аре да ви покажа ко прая, докьт се отдавате на спокоини плажове и релакс
LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
-
Преди всичко - успех в начинанието!
Но имам въпрос (размишлявайки и за бъдещото прераждане на мойта машинка
). Защо така се килна напред - заради изрязването или заради лебедката?
Поздрави!
Искам България чиста!
Коментар
-
Заради къси предни пружини или подложки .Първоначално публикуван от Spas55 Преглед на мнениеПреди всичко - успех в начинанието!
Но имам въпрос (размишлявайки и за бъдещото прераждане на мойта машинка
). Защо така се килна напред - заради изрязването или заради лебедката?
Поздрави!
Коментар
-
Не е брат,точно са си подложките и пружините както ги мислехме с тебе преди,ами изрязах повече калниците от зад и затова се сьсздава таз илюзия,може да е потьнала предницата мноооого малко заради лебедката,ама след теста ще стане ясно дали да и подлагам още отпред,мисля че няма да се наложиПървоначално публикуван от v0id Преглед на мнениеЗаради къси предни пружини или подложки .
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
,да не забравяме че резервуара е празен+20 кила,няма я газовата бутилка +50 кила и джека и другите екстри +20 кила,задницата ще падне на долу ощеПървоначално публикуван от belata Преглед на мнениеНе е брат,точно са си подложките и пружините както ги мислехме с тебе преди,ами изрязах повече калниците от зад и затова се сьсздава таз илюзия,може да е потьнала предницата мноооого малко заради лебедката,ама след теста ще стане ясно дали да и подлагам още отпред,мисля че няма да се наложи
Коментар
-
Бела, разликата е много голяма, не е само до калниците, рамата ти върви надолу . При мен на късата се беше получило същото нещо първия път, после сложих по големи подложки и пак имаше разлика 2 см но почти не се забелязваше . На дългата ги уцелих от първия път ... като сложиш резервоара измери под предния праг на ръба на калника и под задния и ми кажи колко е разликата, снимай и отпред джипа как стои да видя носачите и ъглите на каретата и ще го мислим ...
Коментар
-
Ок.Ще падне доста ама пак ще я гледаме,тои резервуара е монтиран ама не се вижда мноо че е 25 литра от хромникел ,доста добро подобрение за подобен тип автомобил,хич не ми се слагат по големи предни подложки ,че и сега е доста голям ъгала на каретата,а и е доста височкаПървоначално публикуван от v0id Преглед на мнениеБела, разликата е много голяма, не е само до калниците, рамата ти върви надолу . При мен на късата се беше получило същото нещо първия път, после сложих по големи подложки и пак имаше разлика 2 см но почти не се забелязваше . На дългата ги уцелих от първия път ... като сложиш резервоара измери под предния праг на ръба на калника и под задния и ми кажи колко е разликата, снимай и отпред джипа как стои да видя носачите и ъглите на каретата и ще го мислим ...
.
Коментар
-
Коментар
-
Стана както си мислех,натоварих задницата и баланса се оправи
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.
.
Коментар