Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Vitara V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гуми за Vitara V6

Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнение
    Сега ме озадачи! Навсякъде пише, че 215/65/16 е заводския размер гуми за V6, дори и в книжката която върви с автомобила. А изобщо има ли Vitara V6 къса база?
    Книга за моята нямам но на табелката на шоферската ти врата виж какво пише. Късо V6 такова животно не знам да има

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
      Заводският размер за V6 дълга база е 215/65/16. Има V6 къса база. Различният размер на резервната гума не е проблем, моята също е оригиналният размер-215/65/16. Досега не съм виждал V6 с LSD на задния мост, което свежда до хич опасенията за трансмисията.
      Благодаря.

Коментар

ха-ха Тука чета и се пукам от смях големи мисли къси "В6-ци" ДО 1998г В6-ка 136к.с е 215/65Р16 ТОВА Е! след 1999г има с широките джанти и гуми 235/60Р16.А печките масова са с широките джанти и този размер!Та да си дойдем на мисълта 225/70Р16 без проблем от там нагоре имаш лек филм с пластмасите особено ако я товариш или е прогнила на връзката купе шаси.Поздрави и успех в намирането на твойте гуми.
        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Моя грешка, НЯМА къси Витари с V6 двигател, четирицилиндрови са. Радвам се все пак, че съм бил от полза за доброто ти настроение.
          Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнение
            ха-ха Тука чета и се пукам от смях големи мисли къси "В6-ци" ДО 1998г В6-ка 136к.с е 215/65Р16 ТОВА Е! след 1999г има с широките джанти и гуми 235/60Р16.А печките масова са с широките джанти и този размер!Та да си дойдем на мисълта 225/70Р16 без проблем от там нагоре имаш лек филм с пластмасите особено ако я товариш или е прогнила на връзката купе шаси.Поздрави и успех в намирането на твойте гуми.
            Поздрави и на теб. Беше доста изчерпателен.

Коментар

Максималният размер за гума BF Goodrich АТ е 225/75/16 с уговорката, че опираха малко в задните калници при по-голямо натоварване, но рядко. На снимката е с тях.

При всички положения има значение и с каква шарка е гумата, дали е АТ, МТ или шосейна. При един и същ размер но с различна шарка също ще има разлика.
              Последно редактирано от Ivich; 14-11-14, 21:30.
              ... to be continued

Коментар

Първоначално публикуван от Ivich Преглед на мнение
                Максималният размер за гума BF Goodrich АТ е 225/75/16 с уговорката, че опираха малко в задните калници при по-голямо натоварване, но рядко. На снимката е с тях.

При всички положения има значение и с каква шарка е гумата, дали е АТ, МТ или шосейна. При един и същ размер но с различна шарка също ще има разлика.
                Благодаря за отговора.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X