Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за Vitara V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми за Vitara V6

Здравейте. Какъв е максимално допустимия размер гуми за този автомобил? Интересува ме най-вече височината. Как ще се отрази това на окачване, трансмисии, скоростомер? Джипа е със заводски лифт и гуми 215/65/16. Демек - мога ли да сложа по-високи, без да имам ядове след това?

От: Гуми за Vitara V6

хммм Интересно ми стана какъв разбираш ли е този заводски лифт?? до сега не съм чувал за такова нещо... А иначе 215/70Р16 е добър вариант... Пък ако и споделиш къде я караш през повечето време ще е още по лесно.. но Моля Те разясни ми този заводски лифт...
    Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
    КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Извинявам се за неточното определение "заводски лифт" - не е лифната. Автомобила се кара 80% асфалт а останалото по планински пътища.

Коментар

Аз карам с 225/70/16, побира и 225/75/16 без проблем, стига да не е увиснала надолу от старост. С по-големите гуми става по-мудна и се променят показанята на километража, трансмисията е здрава и не се оплаква.
        Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнение
          Здравейте. Какъв е максимално допустимия размер гуми за този автомобил? Интересува ме най-вече височината. Как ще се отрази това на окачване, трансмисии, скоростомер? Джипа е със заводски лифт и гуми 215/65/16. Демек - мога ли да сложа по-високи, без да имам ядове след това?
          От V6 съдя че става въпрос за дълга база това не са и заводския размер за дълга това е размера за къса (ти трябва да си с по широките джанти стандартните гуми са ти 1-на идея по голями

Коментар

Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнение
            От V6 съдя че става въпрос за дълга база това не са и заводския размер за дълга това е размера за къса (ти трябва да си с по широките джанти стандартните гуми са ти 1-на идея по голями
            Сега ме озадачи! Навсякъде пише, че 215/65/16 е заводския размер гуми за V6, дори и в книжката която върви с автомобила. А изобщо има ли Vitara V6 къса база?

Коментар

И аз карам с 215/65/16 и една идея от към широчина ми малеят на джантите.Но резервната ми гума е на 235/60/16 а 99% съм сигурен,че с тази гума джипа си е излязъл от завода
              Pathfinder 4.0L

Коментар

Първоначално публикуван от RIFLE Преглед на мнение
                И аз карам с 215/65/16 и една идея от към широчина ми малеят на джантите.Но резервната ми гума е на 235/60/16 а 99% съм сигурен,че с тази гума джипа си е излязъл от завода
                Ако автомобила ти е 158к.с. 2002 - 2005г. 235/60/16 са твоите гуми. Аз попитах: Дали мога да сложа по-високи гуми на Vitara V6 136к.с. Благодаря все пак.

Коментар

Стани,прав си .215/65/16 са си оригиналните гуми,това и пише в книжката.Мисля,че без проблем до 225/70/16.нагоре отиваш в притесненията. /
                  .Но резервната ми гума е на 235/60/16
                  .Ако спукаш гума, ко прайш,Райфел.
                  Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A

Коментар

Аз карам с 225/70/16 , а заводския размер е 235/60/16 за дълга база.
                    СУЗУКИ ГРАНД ВИТАРА 2.0 TD 2000
                    ТОЙОТА 4РЪНАР 3.0 ТD 96

Коментар

Колеги.не знам на какво се позовавате,книжката е пред мен-стр.12-3 пише дословно.Гуми 2.0L 215/65/16 98 S. Помпат се и предни и задни 160kps/1,6atm/ Надявам се ,че съм бил полезен колега Стани.
                      Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A

Коментар

така е колега много си прав и аз имам тази книга и така си пи6е

Коментар

Първоначално публикуван от margarit5 Преглед на мнение
                          Колеги.не знам на какво се позовавате,книжката е пред мен-стр.12-3 пише дословно.Гуми 2.0L 215/65/16 98 S. Помпат се и предни и задни 160kps/1,6atm/ Надявам се ,че съм бил полезен колега Стани.
                          Благодаря ти. И на останалите колеги също.

Коментар

Заводският размер за V6 дълга база е 215/65/16. Има V6 къса база. Различният размер на резервната гума не е проблем, моята също е оригиналният размер-215/65/16. Досега не съм виждал V6 с LSD на задния мост, което свежда до хич опасенията за трансмисията.
                            Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнение
                              Има V6 къса база.
                              Дай да я видим
                              о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X