Здравейте. Какъв е максимално допустимия размер гуми за този автомобил? Интересува ме най-вече височината. Как ще се отрази това на окачване, трансмисии, скоростомер? Джипа е със заводски лифт и гуми 215/65/16. Демек - мога ли да сложа по-високи, без да имам ядове след това?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуми за Vitara V6
Свий
X
-
От: Гуми за Vitara V6
хммм Интересно ми стана какъв разбираш ли е този заводски лифт?? до сега не съм чувал за такова нещо... А иначе 215/70Р16 е добър вариант... Пък ако и споделиш къде я караш през повечето време ще е още по лесно.. но Моля Те разясни ми този заводски лифт...Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
-
Аз карам с 225/70/16, побира и 225/75/16 без проблем, стига да не е увиснала надолу от старост. С по-големите гуми става по-мудна и се променят показанята на километража, трансмисията е здрава и не се оплаква.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от Stany Преглед на мнениеЗдравейте. Какъв е максимално допустимия размер гуми за този автомобил? Интересува ме най-вече височината. Как ще се отрази това на окачване, трансмисии, скоростомер? Джипа е със заводски лифт и гуми 215/65/16. Демек - мога ли да сложа по-високи, без да имам ядове след това?
Коментар
-
Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнениеОт V6 съдя че става въпрос за дълга база това не са и заводския размер за дълга това е размера за къса (ти трябва да си с по широките джанти стандартните гуми са ти 1-на идея по голями
Коментар
-
Първоначално публикуван от RIFLE Преглед на мнениеИ аз карам с 215/65/16 и една идея от към широчина ми малеят на джантите.Но резервната ми гума е на 235/60/16 а 99% съм сигурен,че с тази гума джипа си е излязъл от завода
Коментар
-
Стани,прав си .215/65/16 са си оригиналните гуми,това и пише в книжката.Мисля,че без проблем до 225/70/16.нагоре отиваш в притесненията. /.Но резервната ми гума е на 235/60/16Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A
Коментар
-
Колеги.не знам на какво се позовавате,книжката е пред мен-стр.12-3 пише дословно.Гуми 2.0L 215/65/16 98 S. Помпат се и предни и задни 160kps/1,6atm/ Надявам се ,че съм бил полезен колега Стани.Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A
Коментар
-
Първоначално публикуван от margarit5 Преглед на мнениеКолеги.не знам на какво се позовавате,книжката е пред мен-стр.12-3 пише дословно.Гуми 2.0L 215/65/16 98 S. Помпат се и предни и задни 160kps/1,6atm/ Надявам се ,че съм бил полезен колега Стани.
Коментар
-
Заводският размер за V6 дълга база е 215/65/16. Има V6 къса база. Различният размер на резервната гума не е проблем, моята също е оригиналният размер-215/65/16. Досега не съм виждал V6 с LSD на задния мост, което свежда до хич опасенията за трансмисията.Животът е харизан кон според мен...
Теди
Коментар
-
Първоначално публикуван от avzdrav Преглед на мнениеИма V6 къса база.о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар