Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Oще един новобранец да се похвали с новата си Витара.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Oще един новобранец да се похвали с новата си Витара.

Супер, нека снима да го видим това рамо, че явно съм го изпуснал в старите теми. Унибал и аз мисля, че не е подходящ като става въпрос за преработка - има доста по смислени джойнтове(лично мнение).

Иначе за шарнирите - рециклират се да. Даже ако имаш спомен преди няколко месеца си проведохме няколко разговора на тази тема, ама аз тогава не можах времево да се вместя в твоето предложение. Та се наложи да търся тук в Пловдив майстори, които да рециклират. Става въпрос за предните носачи. За сега нямам оплаквания.

Чудя се дали да не отворим една тема където да разискаме въпроса с рециклирането - какви техники има, кои са предимстата и недостатъците на всяка. Всеки да си сподели ЛИЧНИТЕ впечатления и т.н.
    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Информация за всички, преди година писах един мейл до генерал тайр САЩ по повод модела Грабер АТ2, отговор не получих. Официално гумата не е налична на сайта им, харесах и други модели, но като този няма и смятам, че от Гудрич са намесени, тъй като знаем за подобността на шарките и предимството на грабера, отделно се слагат и шипове. Та на темата, вносител на грабер са АДК, Диана, Медина мед, намирал съм изостанали комплекти и бройки по разни гумаджии, моите ги взех от Сф. навремето и след това ги открих във Варна на една затънтена гумаджийница, така че който търси-намира Успех на Наско, вече е заразен

Върнали са я: http://www.generaltire.com/tires/lig...uv/grabber-at-
      Може и нашите да са замесени, пак ще пиша
      Последно редактирано от trent; 15-09-14, 19:22.

Коментар

Колеги помагайте имам следния проблем със задния ел.прозорец. един път работи един път не. По точно когато примерно спре да работи свалям кората на вратата почуквам машинката с чукчето малко по силно и тръгва.И като остая вечер колата и на сутринта пак не работи.Да ми обясните как се сваля машинката, да ли подлежи на ремонт или направо нова да си търся.Благодаря предварително

Коментар

Извинете за закъснелите снимки. Вляво е старото А-рамо, а в дясно рециклираното А-рамо което ми прати Иван Попов и за което му благодаря. Сега подложката за А-рамото ми отпадна. Със новото А-рамо возенето стона доста по добре и е много по стабилна сега колата. Някой ако иска да му пратя подложка за А-рамото да пиши.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02941.jpg
Прегледи:1
Размер:127.5 КБ
ID:5612730Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02939.jpg
Размер:89.5 КБ
ID:5612731

Коментар

Колега дай телефон за възка

Коментар

Първоначално публикуван от mauze_3006@abv.bg Преглед на мнение
              Колега дай телефон за възка
              0876454504

Коментар

колеги може ли малко помощ на моята витара мога ли да сложа 15 цола джанти.че искам да и сложа Wrangler DURATRAC 235/75/15

Коментар

Първоначално публикуван от pando11 Преглед на мнение
                  колеги може ли малко помощ на моята витара мога ли да сложа 15 цола джанти.че искам да и сложа Wrangler DURATRAC 235/75/15

Може.
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                    Може.
                    Не го подвеждай. От пред не стават. Значи Не може. Има едно изключение, ако се сложат фланци може .
                    0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

а може ли отпред да и сложа лифт 5.Сега съм с лифт 3 ама ми се иска да я повдигна малко още отпред.

Коментар

Колеги можели малко помощ за следния проблем: Когато карам с 90 км/ч с отцепени хъбове имам тресене на колата, а когато зацепя хъбовете тресенето изчезва.Днес проверих каретата на карданите здрависа.Моля за съвети къде да търся причината за тресенето.Благодаря предварително

Коментар

Ето още едно biju ala Иван Попов .Благодаря на господин Попов че с негова помощ и съдействие по тел. за монтаж моят дизелов астматик стана водолаз . Я да видим да ли сме се справили с монтажа Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03391.jpg
Размер:121.6 КБ
ID:5674288Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03392.jpg
Размер:128.1 КБ
ID:5674289Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03393.jpg
Размер:130.1 КБ
ID:5674290Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03395.jpg
Размер:121.7 КБ
ID:5674291Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC03394.jpg
Размер:148.6 КБ
ID:5674292

Коментар

Екстра е.
                            0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                              Екстра е.
                              Като за аматьор е екстра и монтаж без шаблон Сега остана да дойдете на гости в Несебър да почерпите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X