Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Oще един новобранец да се похвали с новата си Витара.
Свий
X
-
От: Oще един новобранец да се похвали с новата си Витара.
Да си я караш със здраве и дълго да те радва. Доста лъскава и запазена изглежда , пък и номера и отива. Аз лично залагам на газови амове , но колата е по твърда и друса с тях по вече , особено зимата. За горните подложки на предните амове ще ти трябват по дълги болтове , защото имаш и разпонка м/у амовете. Ще следя темата с повдигането и ако мога с нещо ще помагам. Успех.0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
Благодаря на колегата Иван Попов за пожеланието и за носачите.Колега май се оказа че имаме общи приятели
Тази витара я чакам 2 години все отлагах покупката поради причини но сега вече е в мен. Задницата вече е готова лифтната и стана супер. Утре продължаваме с предницата и ще кача снимки и живот и здраве след това нови гуми Грабер ат2 235/70/16
Коментар
-
Ето резултата след лифта. Вече има два проведени ловни излета с нея. Много съм доволен как стана колата след лифта и новите гуменки 235/70/16 .Сега остана да си сменя шарнира на А рамото че доста блъска отзаде колата. Благодаря на Иван Попов за съдействието и съветите
Коментар
-
Честито, супер е! На тези снимки по-добре се вижда, отколкото на тези, които Златко ми прати, хаха. Иначе след време, живот и здраве, може да й измислим нови предна и задна броня.
Коментар
-
Много добра визия има тази витара - цветовата комбинация много ми допада
И след лифта и стойката е добраШарнира на А-рамото не се сменя т.е. едно цяло е със самото рамо. Алтернативата е или нов(ама парите са ужасни) или втора употреба, ама от ден до пладне...
Гумите преди и след лифта еднакви ли са? Май не... новите грабери откъде ги взе, е тази шарка вече не се срещао 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
stojan_defender-a колега от Медина-мед ги взех на цена 196лв за брой а размера е 235/70/16.Благодаря за пожеланията
Коментар
-
Супер цена, а и от гумите ще останеш доволенАз в момента карам със същия размер, но новата шарка - не можах да открия от стара. Казват, че я били спряли от производство. Всъщност с какъв ДОТ са ти новите гуми?
о 88 з 417 оо 4 - Стоян
Коментар
-
Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнениеМного добра визия има тази витара - цветовата комбинация много ми допада
И след лифта и стойката е добраШарнира на А-рамото не се сменя т.е. едно цяло е със самото рамо. Алтернативата е или нов(ама парите са ужасни) или втора употреба, ама от ден до пладне..
. Писал съм в няколко теми за лифт на Витари , но явно и ти си пропуснал да го прочетеш. Пак ще го кажа , за да не ровиш по темите. На моите Витари и тези , които ги повдигам НЕ слагам подложка на "А"-рамото , а го заменям с друго изработено такова. То е по здраво с друга форма и не може да се извади от ябълката , дори и да се разбие шарнира
. Също не слагам и фланец на кардана !!! Дори и окачването на Калмини е с друго "А"-рамо с унибал , за което смело мога да кажа , че също не струва. Днес му изпратих на Атанас едно преработено "А"-рамо и нека утре като го смени да ги снима и двете за сравнение и да ги качи. След това очаквам да сподели и дали има прилика и разлика. Успех.
0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
ivan popov Старши за каквото си ме посъветвал и си казал думата на 100% излиза истина и по добре стават нещата. После трябва Васко да черпи таман се прибра към София
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнениеСтояне , наистина шарнира на "А"-рамото не се сменя , както и тези на предните носачи за тази Витара и за Гранд Витарата , но се рециклират и стават по добре от оригиналните и значително по-евтино. Писал съм в няколко теми за лифт на Витари , но явно и ти си пропуснал да го прочетеш. Пак ще го кажа , за да не ровиш по темите. На моите Витари и тези , които ги повдигам НЕ слагам подложка на "А"-рамото , а го заменям с друго изработено такова. То е по здраво с друга форма и не може да се извади от ябълката , дори и да се разбие шарнира
. Също не слагам и фланец на кардана !!! Дори и окачването на Калмини е с друго "А"-рамо с унибал , за което смело мога да кажа , че също не струва. Днес му изпратих на Атанас едно преработено "А"-рамо и нека утре като го смени да ги снима и двете за сравнение и да ги качи. След това очаквам да сподели и дали има прилика и разлика. Успех.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар