Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Vitara 1,6 или 2.0 V6

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Vitara 1,6 или 2.0 V6

Колкото и да е надежден, като го храниш с микс от незнайно какви крадени и цедени боклуци, няма да изкара много. Като калкулираш и неизбежния ремонт-съвсем не излиза сметката. Карам Витара V6 с ГИ, харчи 10-11 л. извънградско. За да излезе сметката в нафтов еквивалент, разхода не трябва да надвърля 5 л./100 км. Такъв джип няма, освен в притчите на автоекспертите от Горубляне.
    Животът е харизан кон според мен...

Теди

Коментар

А какъв е разходът на този дизел маздовия градско извън??Ако е възможно да ме информирате и за цени на евентоално обслужване/поддръжка, предполагам е по-скъпа от на 1.6 но колко е разликата ?
      Колкото до сметките с дизел и газ съм ги правил многократно и ми са ясни но колега АВЗДРАВ но не слагаш много други фактори в тая сметка като например първоначалната онвестиция по-нататъчните проблеми покрай газта(центровки,ядове,гърнета ит.н.) а и като сметнеш и бензина който гори ГИ преди да стопли ,лъжите на 95% от газстанциите и незнам дали излизат сметките вече . Не ме разбирай погрешно от 7 години карам само с ГИ и 2те си коли та говоря от опит не празни прикаски а за вървенето да не говорим колата ми е 140 коня с ГИ та за това взех да се заглеждам малко по "нафтовите печки"

послепис: предстои ми смяна на гърнета за около 200 кинта тия дни и газта е допринесла доста за това ..
      Последно редактирано от Kor3ktor; 31-07-14, 23:11.

Коментар

до колегата ИВАН ПОПОВ
        не се коси толкова и след като не искаш не отговаряй смятам че това е форум във който хората си помагата и не мисля че е по-добре да пусна още една тема за дизела а също така мисля че е добре да се ориентирам в ситуацията с витарите от колеги с опит и препатили преди да взема нещо и да си блъскам после главата и джоба във него не е ли така ?

послепис: а за бъркочите със илио и т.н. просто мина покраи мене един дето миришеше на фритюрник та от там и не съм казал че ще ги правя тези бъркочи просто го вметнах като идея ако някой е пробвал

Коментар

Първоначално публикуван от Kor3ktor Преглед на мнение
          до колегата ИВАН ПОПОВ
          не се коси толкова и след като не искаш не отговаряй смятам че това е форум във който хората си помагата и не мисля че е по-добре да пусна още една тема за дизела а също така мисля че е добре да се ориентирам в ситуацията с витарите от колеги с опит и препатили преди да взема нещо и да си блъскам после главата и джоба във него не е ли така ?

послепис: а за бъркочите със илио и т.н. просто мина покраи мене един дето миришеше на фритюрник та от там и не съм казал че ще ги правя тези бъркочи просто го вметнах като идея ако някой е пробвал

За съжаление, както повечето хора и вие-първо питате, после четете. Отделно не е хубаво да се заяждате с по-старши във форума, не напразно са такива, особенно с Иван Попов. Почетете, помислете, формулирайте си въпросите и тогава питайте. Например-аз четях форума година и половина преди да се регистрирам, и продължавам да го правя, успех

Коментар

тея витари с дизеловите мотори пък са тотално спрели като вървеж и са ужасно досадни от към разход...Русанов ако не го смързи може да ви даде подробности за дизелова витара...А проходимостта на Витара и форестър не може да се сравнява защото имат огромна разлика в свесовете и междуосието ...Форестър може и да е по-добър за сняг на пътя ,но Витарата дори стандартна си става за разходки у гората при елфите,еднорозите,гномите и другите горски същества...
            Стандартна Витара c20ne с уазов мост...Изпълнение за България

Коментар

гледах ги в аутодата ги дават всичките смесено 9.1 май беше това значи 10 в най добрия случай което си е доста ...според мен де
              а за вървенето малко ме съмнява да е по-спряла от 1.6 с газ пък било то и 16в тук идва и мнението на запознатите и с опит колеги ако но все пак никой не търси "РАЦИНГ" кола и все ми се струва че и слабичкото 1.6 8в
              ще ми свърши работа за моте цели (предимно градско+забешки по КЪРА как се вика но лекички) на вълго на дали ще тръгна с нея ако не е екстремна ситуация де все пак за дълго имам ван на който поне според мен това си му е предназначението

Коментар

Пффф мислех да се не обаждам но така подметнато....... къфто съм си мързел ще спредна две думи на кръст...Дизелова витара с маздов мотор 2.0 в Габрово градско 10/100 САМО нафта (лято) 11-12 градско САМО нафта (зима) виж на дълго доста добре като за тоя печкарник 7-8 със скорост максимално 130км/ч.А относно вървежя колко може да върви една витара като всички останали е само където я има в ниските обороти.Като двигател и смяна на консумативи(стантартните ремъци ролки масла) малко по скъпо от колкото на 1.6 16В.Тия въпроси относно витарите сме ги дъвкали и предъвквали майката му е четене поне година и полвина назад във времето.Успех с намирането на подходящия ХаФтуМобил.Аз си държа на 1.6 16В дълга с клима! Това ми е първата любов и така ще си остане освен само 2.5 В6 не съм карал и там немога да кажа.
                П.с. г-н Минчев вас така или иначе печките не са ви присърце... но не са тотално спрели за по пенсионери стават.
                Последно редактирано от Русанов; 01-08-14, 21:30. Причина: Добавка.
                Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

не е малко 11 градско моят ЕСПАС ми прави 11-12-13 газ градско

Коментар

Търкаляли сме Спортидж с дизелов мотор от Мазда на олио... само ще ти кажа, че не си заслужава упражнението, ако не обичаш да се цапаш. То къде не върви, съвсем спряла стана. Средно под 10 не можахме да я смъкнем. Ако съм на теб ще се оглеждам за нещо на газ, дълго. Успех.
                    ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
                    08седем9010З60
                    MAKE RALLY NOT WAR
                    Confidence in Motion

Коментар

абе и аз натам съм се ориентирал 1.6 мотор дали 16 или 8 квото читаво изпадне като започна обходите по автокъщите

Коментар

8клапана дълга,трудна работа.
                        http://vbox7.com/play:398e8b82

Коментар

то май няма такъв вариант поне не мога да намеря нито по обяви нито в аутодата

Коментар

Няма, как да намериш, нещо дето го няма, не че знаеш кво търсиш, айде-успех И стига с тая аутодата, бати счупената програма, половината станаха велики монтьори покрай нея

Коментар

Първоначално публикуван от васето Преглед на мнение
                              8клапана дълга,трудна работа.
                              При мен един комшия има една такава за продаване . Дълга 8 клапана, автомат и без ръжда ! Внесена от Атина. Продава я защото мина на Гранд 2.5 автомат.
                              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Първоначално публикуван от ivan popov Преглед на мнение
                                При мен един комшия има една такава за продаване . Дълга 8 клапана, автомат и без ръжда ! Внесена от Атина. Продава я защото мина на Гранд 2.5 автомат.
                                Ванка, не се хаби, сега ще каже че не става, щот е автомати ше гори-много, ама много, деразйте

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X