След като си продадох джипа
да покажа и следващата придобивка Витара 1996 година ,1,6 8к. Продадох я преди около 7 години в това състояние на близък роднина.
И преди 2 месеца си я откупих в това

.Беше разглобена тотално за да се изкърпи.Бяха закупени Вартбургови пружини и амортисьори от Волга за отзад а отпред подложки на пружините.
След което извади добри ходове и се държи стабилно на пътя и вози добре.Започна монтиране на брони и решетката и на целия салон.

Но преди това беше тествана в състезанието в с.Рельово край Самоков където се представи добре.
Тръгване от с.Говедарци.
На старта.

И престой в Самоков
.Идеята за джипката е да се направи за разходки.Предстоят и следните промени , изработването на брони, и подмяна на генерацията.Опитахме да поберем едни гуми 7,5 16 тракторки ,но не се получи
, но пък и не искам каретата да ми стават консуматив
.Ще се радвам да дадете някой съвет за генерацията аз мисля да премахна катализатора и средното гърне което и без това е прогнило и да сложа права тръба ф50 с крайно гърне дали ще се получи плътен и хубав звук
?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Още една Витара
Свий
X
-
От: Още една Витара
Успех с начинанието.На мойта старата 1.6 16в дълга бях и бярнал генерация от скрапа
сиреч избучих всичко де що е преди катализатора и след него и почнах да си заварям тръби на ф60 с едно преходно и второ резонаторно гърне звука е тих но след 4000 оборота става доста дебел и готин.Успех още веднъж ще следя темата.
Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
-
Каквото имаш под ръка това слагай аз съм на принципа по габровски " щом е без пари значи може...."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Русанов Преглед на мнениеКаквото имаш под ръка това слагай аз съм на принципа по габровски " щом е без пари значи може...."
За тебе знаем
Габровче .
Теч?! Какъв теч? Това под колата е просто потта на всички коне под капака!
Коментар
-
аааа НЕ! сега на в6-така съм похарчил цели 86лв за тръби Ф60,колена,БиРа + пиле и едно резонанско гърне второто гърне си го правих пак от скрапа
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар