Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спортен въздушен филтър за ВИТАРА

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Спортен въздушен филтър за ВИТАРА

Ники,

Вземи си свали от някъде ПДФ файловете за твоя автомобил, инструкции устройство и т.н.

Там ще видиш какъв е този датчик и дали без него може, аз лично датчици не махам защото и от такива опити съм сърбал солена попара...

Но ти провери и т.н., за някой датчици има и други варианти и байпаси и т.н.

Поздрави,
    Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
      Ники,

Вземи си свали от някъде ПДФ файловете за твоя автомобил, инструкции устройство и т.н.

Там ще видиш какъв е този датчик и дали без него може, аз лично датчици не махам защото и от такива опити съм сърбал солена попара...

Но ти провери и т.н., за някой датчици има и други варианти и байпаси и т.н.

Поздрави,
      Ясно,и аз си мисля че щом е там,значи има защо
      Няма да барам,дет не ми е работа

Мерси!

Коментар

Едва ли е проблемен датчика ,щом е там сложен значи и без него може(мое мнение,ако бях аз щях да го прекьсна ,да покарам тька и да сравня разликата ако изобщо сьществува).Имьм молба отново- някои ако знае вариант за шнорхел да даде инфо(не на сахара-прекалено дебело е за витарка)или вариант да изработва някои-не е кои знае кво,просто трябва вьздуховод с пригоден филтьр и накраиник които да е ротационен за да се настроива в 2 положения
        LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
        Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Колега,

Отговора на въпроса ти се крие в една дума - цена...

Колко си готов да платиш, какво имаш като бюджет?

Купешки шнорхел струва от няколко(по памет над 500) стотин лева, а правен зависи кой как от какво го прави но според мен може и под 3 цифри да слезе(ако си го правиш сам)...

Поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от nikito776 Преглед на мнение
            Значи на кутията има нещо като датчик,за него питам дали не пречи ако го махна?
            Те тва требва да ти е дебитомера - не го пипай, че колата ще заработи като ЮМЗ, а и е маса пари.
            Don't hunt IF you can't kill
            първо 0883 после 333 накрая 448

LZ1BGD

Коментар

Аве кат се загледах,в филтьра на Витара 92г.,тва е направено мноо добре туи животинче,от моното кьм филтарната кутия която ако капака се мазне с силикон и става като капсолована не вода ми нищо не може да пропусне,от там в подкалника подведена с скоби фабричо уплатнена и друг отвор малко по напред от които смуче вьздух,лесно може да се подведе вьздуховод като за целта само се направи вьншен отвор в калника и се свьрже с останалото подобаващо.Няма нужда от пре скьпи изпьлнения.
              LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
              Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X