Обява

Свий
Няма добавени обяви.

От Витара към Гранд Витара или Хонда ЦР-В !?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: От Витара към Гранд Витара или Хонда ЦР-В !?

Имах дълга витара 1,6. На мен не ми пречи, но на жената все и беше малко мястото за багаж. Количката като се сгъне и с малко зор се затваря вратата.
    Смених я с Диско, място бол, но от любител станах професионален механик Но сега минавам отвсякъде, без да се чудя дали ще мина или ще остана, къдеот преди с вдигнатата витара не смеех. Диското е сток.
    Има ГВ с j20A мотора, огледай се за такава.

Коментар

Не искам 2.0 ...досега имах Къса/Кабрио с този мотор и преправих всичко,за да потръгне нещо ,пък Гранд с този мотор е абсурд да карам. Благодаря за съвета,но ще е 2.5 ,поне да знам защо го плащам този данък.
      Майка Япония.......Всичко друго е компромис!

Коментар

Емо, замислял ли си се за 2 автомобила?
        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
          Емо, замислял ли си се за 2 автомобила?
          ....Не съм си помислял да съм само с един! Аз малко Ви подведох май,че не казах пълната история и веднага ще я допълня!
          Значи....Имам VW Touran ,с който пътувам и който жената кара предимно ,а джипката си я карам аз и я сменям,за да мога като ходя до вилата или някъде по излети да мога да кача и детето с багажите. Иначе за до морето и др. ще си пътуваме с Тоуран-а а с Гранд-а да на къси разстояния и ще си върша моите задачки!

Коментар

Първоначално публикуван от CrAzY_eMo Преглед на мнение
            ....Не съм си помислял да съм само с един! Аз малко Ви подведох май,че не казах пълната история и веднага ще я допълня!
            Значи....Имам VW Touran ,с който пътувам и който жената кара предимно ,а джипката си я карам аз и я сменям,за да мога като ходя до вилата или някъде по излети да мога да кача и детето с багажите. Иначе за до морето и др. ще си пътуваме с Тоуран-а а с Гранд-а да на къси разстояния и ще си върша моите задачки!
            Верно си е подвеждане В такъв случай, взимай каквото ти е на сърце, все няма да сбъркаш.
            О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

От "подписа ти" е ясно, че Кията за теб отпада . Има Гранд Витара с 2.5 мотор, автомат, кожа, клима и т.н. Италианка с газова спринцовка и без ръжда! Цената и е 7 500 лв. Регистрирана е и всичко и е платено. Ако искаш звънни ми да ти дам координати.
              0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara

Коментар

Еми неиздържах просто.....темата се развива насам http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post2453460 !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X