Здравейте колеги,стават ли джантите 16 цола от новата Гранд Витара 2006 г. за старата Гранд Витара 2001г.Централният отвор при старата е по-голям, това причина ли е да не паснат.Благодаря предварително!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за джанти за Гранд Витара
Свий
X
-
От: Въпрос за джанти за Гранд Витара
Освен централния отвор и междуболтовото р-е е по малко. Единствено с преходни фланци , ако има такива някъде.Първоначално публикуван от galopper Преглед на мнениеЗдравейте колеги,стават ли джантите 16 цола от новата Гранд Витара 2006 г. за старата Гранд Витара 2001г.Централният отвор при старата е по-голям, това причина ли е да не паснат.Благодаря предварително!0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
-
1. Витара от 1988-1998г, както следва междуболтово разстояние 5х139,7/ централен отвор 108мм, стандартно 15цола джанта.
2. Гранд витара от 1998-2005г, както следва междуболтово разстояние 5х139,7/ централен отвор 108мм, стандартно 16 цола джанта.
3. Гранд витара от 2005-до сега, както следва междуболтово разстояние 5х114,3/ централен отвор 60мм, стандартно 16 цола на къса база, 17 цола на дълга база.
Успех
Коментар
-
Джанти от витара 97г 6.5j 16ки пак нестават на гранд витара след 2001г. това съм го изпитал на собстрен гръб.Продадох такива на колега и упряха в спирачния апарат.Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.
Коментар
-
Те 15ски не стават и на 2000 V6,97г.Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнениеМммда както и 15-ки не стават за гранд витараSUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
Поради всички тези несъвпадения, съм казвал на много хора да се интересуват от другите параметри на джантите, ако не са наясно-да се допитват, защото после ми звънят да се молят да им смъкна от цената на моите джанти, тъй като са се набутали вече от многознаещи джамбази или поради собствената си глупост и незнание, успех
Коментар
-
Да ти кажа прав си,аз взех 15-ски с гуми почти без пари,обаче за съфсем малко ми упират в супорта,и сега мисля с фланци да ги слагам.А параметрите на джантите са,j7 et-12,5x139,7x15.Първоначално публикуван от trent Преглед на мнениеПоради всички тези несъвпадения, съм казвал на много хора да се интересуват от другите параметри на джантите, ако не са наясно-да се допитват, защото после ми звънят да се молят да им смъкна от цената на моите джанти, тъй като са се набутали вече от многознаещи джамбази или поради собствената си глупост и незнание, успех
SUZUKI VITARA V6
HONDA CBR 919RR
MERCEDES ML
MAN TGA D2O COMANREIL 18-430
Коментар
-
Ако бяха с ЕТ-25 нямаше да опират, не знам колко евтино си ги взел, но ако е за повече от 250лв хамалогията не си заслужава, едни готови читави фланци 38мм са 200лева, всичко останало е кой колкото и от където намериПървоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнениеДа ти кажа прав си,аз взех 15-ски с гуми почти без пари,обаче за съфсем малко ми упират в супорта,и сега мисля с фланци да ги слагам.А параметрите на джантите са,j7 et-12,5x139,7x15.
Коментар
-
Стават бре. Даже и заводско излиза с 15-ки къса като твоята с 1.6 мотор. На къса 2.0 стават от междинната 16-ки с тънък фланец от пред. Виж тази на братовчеда Бубо.Първоначално публикуван от kivv1973 Преглед на мнениеМммда както и 15-ки не стават за гранд витара0886/706147 Тунинг на Vitara & Grand Vitara
Коментар
-
7J e малко за размера на гумата, който си посочил, Ванката е прав, но да уточни и модела на джантата, стига е дезинформиралПървоначално публикуван от tisho-samokov Преглед на мнениеДжантите са сгуми general grabber м/т с доста граифер и размер 30/9.5/15. А за комплекта дадох малко над сумата която си посочил.
Коментар
-
Да питам и аз, имам Гранд Витара 2002 дизел. Искам да си взема железни джанти за зимата. Изтеглих параметри235/60 R16 7" 16" 5бр. 139.7мм 110мм. Такива ли са за модела? Прикачени файлове
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар